CZ 75 P-01 - púzdro

vigorous_wilson

CZ 75 P-01 - púzdro

Príspevok od používateľa vigorous_wilson »

Zdravím vospolok.Som na tomto fóre nováčik.Vidím že sú tu kvalitné diskusné vlákna,takže tu asi aj ostanem :wink:

Prezrel som si diskusiu týkajúcu sa "púzdier ktoré nosíte",ale nejaké mne užitočné info som nenašiel.
Chcel by som poprosiť o radu alebo odporúčanie v nasledovnej veci - hľadám kvalitné vnútorné opaskové púzdro s poistkou (nejakým istiacim prvkom) na CZ 75 D kompakt (verzia s MIL STD 1913 Picantinny rail),na americkom trhu CZ 75 P-01.Ideálne by bolo dvojpútkové(2 pútka na opasok).
Na internete som našiel rôzne univerzálne púzdra,veľkostne delené buď podľa dĺžky záveru,resp. pre rôzne typy pištolí (G17,P225,...) ale nikde som nenašiel puzdro priamo pre moju P-01 :roll: Riskovať kúpu púzdra,ktoré je určené pre inú zbraň a potom nadávať že moja číza tam nevojde,to nemusim.
FALCO puzdro mi nejako nesedi,to mi neradte :?

Tak chcem požiadať ľudí,ktorí nosia svoje hračky vo vnútorných púzdrach,odporučte mi hoci aj zahraničný obchod(idealne v rámci EU),ale s kvalitnými púzdrami.Ja si tam snáď už nájdem to svoje.
Dopredu ďakujem za odpovede.
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

nasiel som toto http://www.blade-tech.com/In-the-Waistb ... r-820.html

googlil som cez retazec "cz 75d compact iwb holster"
bude toho asi viacej.
vigorous_wilson

Príspevok od používateľa vigorous_wilson »

Luke,ďakujem za odpoveď.
Nasiel som zaujímavú diskusiu ohľadne púzdra pre CZ p01.Píše sa tam že väčšina púzdier pre G19 je vhodná aj pre CZ 75 P01.Máte s tým niekto skúsenosti?
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Leader napísal:Tak chcem požiadať ľudí,ktorí nosia svoje hračky vo vnútorných púzdrach,odporučte mi hoci aj zahraničný obchod(idealne v rámci EU),ale s kvalitnými púzdrami.
Ja mam kozene vnutorne od http://www.kmsaddlery.cz, viac info o nom a foto najdes aj tu niekde na fore.
Siju na zakazku, ceny su podla mna fajn.
Snypo
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa Snypo »

Ja mam kožne tvarovane od Falca,to s poistkou a kovovou sponou na opasok,použitelne aj ako vnutorne pripadne vonkajsie.Celkom spokojnosť,ale nejake zakazkove by bolo lepsie istotne :wink:
eager_austin

Príspevok od používateľa eager_austin »

ja som dnes kupil na plynovku puzdro CZ DUTY od FALCO pre glow C06.Celkom pohoda textil za 15e nic nezavadzia nic neomina.Je to celkom solidne ako rychlovka na prechadzky do prirody. :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."