Zapisovanie adries do preukazu zbrane

inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

prechodnych pobytov mozes mat XY .Na zaklade coho neviem.
inspiring_hellman

Príspevok od používateľa inspiring_hellman »

Zase mi niekto tvrdil nieco co nie je pravda :evil: , prechodnych pobytov mozem mat kolko chcem...prechodny pobyt nemusis nijak dokladovat, oni ho maju v evidencii obyvatelstva, ak si ho prihlasis.

V zakone ani v nariadeniach PPZ nieje spomenute ake adresy mozu zapisat do preukazu, nikde nieje napisane ze to musi byt adresa pobytu, ci uz trvaleho alebo prechodneho...preto to cele riesim, na zaklade coho to mozu odmietnut.
Používateľov profilový obrázok
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Lynk, nechápem o čom točíš už tretí raz dookola!
Lynk napísal:A na zaklade coho mozu pozadovat aby som dolozil prechodny pobyt? Prechodny sa da prihlasit aj tak iba jeden, ako potom moze mat niekto zapisane 3adresy? (tym nechcem povedat ze sa stazaujem ze oni maju a ja nie :wink: )
Každý údaj, ktorý sa do informačného systému zadáva, musí byť verifikovateľný. Nemôžeš len tak spamäti vysypať x adries, nech Ti ich zapíšu - na základe čoho??? Trvalý pobyt - máš OP. Prechodný - je v evidencii, máš napríklad aj zmluvu o ubytovaníí alebo internátny preukaz. Parcela s rozostavaným rodinným domom - máš list vlastníctva. Sídlo firmy - máš výpis z OR...
inspiring_hellman

Ze musi byt udaj verifikovany, a teda ze nestaci pisomna ziadost, mas z akeho zdroja? Ja sa pitam, co mi to prikazuje alebo zakazuje?
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Lynk
Ak sa ti zda ze OR PZ nepostupuje standardne,podaj staznost.Inak tu budeme tocit /uz tocime/ dookola to iste.
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Lynk napísal:Ze musi byt udaj verifikovany, a teda ze nestaci pisomna ziadost, mas z akeho zdroja? Ja sa pitam, co mi to prikazuje alebo zakazuje?
Tu nejde o Teba a Tvoju žiadosť, ale o prevádzkovateľa informačného systému. Skús si preštudovať zákon o štátnom informačnom systéme 261/1995 Zb. a prestaň tu rýpať!

...a mal by si sa pÝtať a nie pÍtať...
inspiring_hellman

Igrlik...sa upokoj, ja tu nerypem, iba chcem vediet zdroj na zaklade ktorych ktokolvek nieco tvrdi. V zakone o statnom informacnom systeme som nic podstatne nenasiel, okrem zodpovednosti za spravnost udajov, co je skor zapisanie spravneho cisla objektu ako posudzovanie odovodnenosti ulozenia na tejto adrese....

Neocakavam dalsie odpovede na tuto temu, zrejme budem dalej komunikovat iba s Odborom komunikácie a prevencie prezídia Policajného zboru....dakujem
inspiring_hellman

Zavolal som na oddelenie zbrani na PPZ BA, bolo mi povedane ze zakon sice neriesi ake miesta si mozem dat zapisat, no nie je v zaujme PZ aby boli zapisane ine ako trvaly/prechodny pobyt...takze je to vec konkretneho oddelenia ako sa postavi k poziadavke. Takze co nie je zakazane(obmedzene, prikazane adt.), neznamena ze bude akceptovane....a pohnut tym tazko :roll:
Rudo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Tak ako do dopadlo ? Zaujímam sa, lebo mám pocit, že túto dilemu budem riešiť aj ja (ak uspejem na skuškach).
inspiring_hellman

no nijak...bud si zriesim prechodny pobyt alebo nic nebude :roll: ale zalezi od pristupu konkretneho oddelenia.
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

V TT na zbraniach mi vraveli, ze maju na to interne nariadenia alebo vyklad k zakonu, podla ktoreho postupuju a zapisu ti iba prechodne, trvale ci sportovu strelnicu do kolonky ulozenie zbrane.
Nic ine :!:

Treba to riesit prechodnym pobytom a na PZ priniest potvrdenie z obecneho popripade mestskeho uradu.

Dilema vyriesena.
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

No ja planujem ist na prepis adresy s najomnou zmluvou, nech viem dokazat ze na tej adrese byvam, to by mohlo stacit.
Rudo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

O akých zbraniach sa teraz bavíme ? O Sa. 58 ?
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

ano, ja poterbujem prepisat bydlisko na 58
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa: