Namerane casy tasenia, obtiahnutia, vystrelu zbrane pri NO.

polucias
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa polucias »

nestíham ti písať človeče,

trenujeme aj tasenie slabou rukou z púzdra na strane silnej, aj to sa dá !
trvá to trochu ale je to možné uplne bez problémov, samozrejme je to už veľmi krajné riešenie
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 11 Mar 2011, 15:26, upravené celkom 1 krát.
john.hawk
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa john.hawk »

pak je ještě tréning střelby se zraněnýma oběma rukama, ale to je iba pro pro Chucka Noříše a pro mně.. i tak je v tom Chuck lepší než ja.. :lol: :lol: :lol:
john.hawk
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa john.hawk »

for Bum:
když jsi za krytem, nepotřebuješ střílet levou rukou do 1 sec..kapišto ??
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 11 Mar 2011, 15:27, upravené celkom 1 krát.
polucias
častý prispievateľ

záleží na to čo je podľa teba "stihnúť" dokedy? kým mi prekúše ruku, kým ma pustí? to je všetko relatívne a ako som už povedal ak by išlo o potyčku, ťažko by si na takú krátku vzdialenosť išiel po zbrani.

nemať v komore má veľa výhod pokiaľ sa nie si vojak čo ju má od rána do večera pri seba a nikam ju neodkladá. ak ti pri zápase spadne alebo sa ti ju pokúsia zobrať, vždy máš isotu že prvým namierením a cvaknutím nemáš gulu v hlave, a to presne každý urobí ako prvé, máš ešte akú takú šancu zasiahnuť, ak máš v komore, je hotovo,
dalšia vec je odkladanie - nemusíš stále vybíjať a vytvárať tak nebezpečne situácie kedy musíš cvaknúť na nejaké "bezpečné miesto" ,
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 11 Mar 2011, 15:28, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

prepáčte páni, ale mám pocit, že takéto riadky som tuším letmo čítal v téme Izraelská strelba?

Neni to už duplicitné????

(dva tábory sa nevedia dohodnúť o svojej pravde :roll: )
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 11 Mar 2011, 18:07, upravené celkom 1 krát.
luke
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa luke »

polucias: si vies predstavit, ze pri skrytom noseni ti niekto vezme zbran? a ked uz ti ju vezme, ako si povedal, obtiahnut je chvilocka.

vybijanie? cvakanie? kto? co?

nehnevaj sa na mna, ale videl som tvoje videa ako mas nabitu zbran pri hlave ineho cloveka a kopes na lapu a ine. co chcem povedat, robis take veci s ostrou zbranou a zda sa ti nebezpecne nosit naboj v komore, alebo roziko prilis velke bezpecne vybit zbran, ked ju ides napr. cistit? to nedava vobec ziaden zmysel.

john.hawk: nechapem preco stale odpovedas takymto sposobom a nemozes ako chlap odpovedat na rovinu. stale len vymyslas hlupe situacie, ze ked sa nieco stane, tak budem za krytom a nebudem musiet strielat okamzite a vtedy mi ta 1, 2 desatiny sekundy budu aj tak nanic. to si vazne tak zaslepeny svojou treningovou doktrinou, ze ked vidis fakt, ktory ti tam nezapada, tak sa s tym vies vysporiadat len tak, ze to bagatelizujes?
polucias
častý prispievateľ

mylslel som skúr ked ju musíš odložiť niekam do trezoru, inkde ako doma :wink:

alebo sa niekde prezliekaš a tak...
luke
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa luke »

ty vybijas zbran ked sa prezliekas a ides do telocvicne?
polucias
častý prispievateľ

nechodím do telocvične :wink: ,
chodím trenovať RBSD a to je 5 minut od domu, takže tam kver neberiem, ale aspon teleskop mám, ale o to tu nejde,

každý jak je zvyknutý, pre mňa ICS+prázdna komora, pre niekoho nie,

normálna vec :)
tycho28
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa tycho28 »

inac to s tym cvakanim ,,niekam'' pri vybijani aj mna zaujalo... naco taketo sprostosti?(:D) ked uz tu zbran raz vybijem tak strcim prst do komory, kuknem do komory a som si 100pro isty ze tam ziadny naboj neni... ranu istoty chapem este tak na strelnici kde strielaju menej skuseni strelci, resp. kde maju stres a moze sa stat nejaka ta nehoda...
do ostatnej debaty sa nezapajam
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Rana istoty? Od istého momentu viem, prečo áno. Mňa však zaujíma prečo nie. Úderník na nových kvéroch predsa niečo vydrží a naše ego by mohlo tiež, aj keď ide o operáciu vcelku zbytočnú, ak ste predtým všetko spravili ako treba. Tá istota, že som pri vybíjaní spravil všetko ako treba, je v poriadku, ale prečo ju nezduplovať? Prečo to nezmáčknuť a nemať totálnu istotu (hoci by som ju mal už aj predtým)?
OK, odpovedať nemusíte, ide skôr o rečnícku otázku. Do ďalšej debaty sa podobne ako tycho nezapájam.
Zamknuté

Návrat na "Ostatné"