Poradte

inspiring_nightingale

Príspevok od používateľa inspiring_nightingale »

Aby som to nejak uzavrel.
1. Mal som na mysli zabavnu, nie sportovu strelbu. Nie su tam ziadne pravidla, ide len o zabavu.
2. Ide skor o nejaky druh tuningu (pazby, optika a pod.), ako o sportovu disciplinu, pripadne u mladsich o pocit z hry na "snipera" :D
3. Tuto srandu je mozne bezpecne prevadzkovat doma.
Nech si kazdy vyberie, co sa mu paci viac, resp. co lepsie charakterizuje jeho vlastnu motivaciu.
Kazdopadne, hracky (dierovace papiera) pouzivane na tento ucel
maju schopnost triafat sa na 50m do kruhu o priemere 1/2 MOA. A to je asi odpoved na prvy prispevok tejto diskusie.
P.S: Pokorne priznavam, ze na 10m cez otvorene mieridla budem mat problem uvidiet vobec nieco cierne na vzduchovkovom terci pre VzPu60.
inspiring_banzai

Príspevok od používateľa inspiring_banzai »

Sorry,že som tu tak vtrhol. Nechcem zakladať new tému.
K veci: Kúpil som z Poľska novú vzduchovku za pár šupov. Že model Vzduchovka B2-4 (made in germany) aspoň tak píše. Aj s optikou 4x20 DYNORA. má svetlovodnú muchu aj mieridlá. Poprosím dajaké info o kvalite.
inspiring_nightingale

Príspevok od používateľa inspiring_nightingale »

Ked myslis, ze sa germania nachadza v cine.... :D Tak je odtial.
Vo vseobecnosti, kvalita nic moc, ale cinania obcas vedia prekvapit, ale je to otazka stastia. Vo vseobecnosti ide o najlacnejsie vyrobky, urcene pre cinske masy, cize zazraky sa nedaju ocakavat.
Používateľov profilový obrázok
Montana
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Montana »

Mal som osobne debatu s dvomi chalanmi, čo si kúpili vraj nemecké vzduchovky v Poľsku a vyjadrili sa, že nikdy viac. Kúpili ich asi pred rokom a jedna z nich už dostrieľala. Tá druhá zatiaľ strieľa, ale s presnosťou je vraj problém.
Keď môžem poradiť predaj to. Nájdi si čas a prečítaj si čo chalani píšu a čo odporúčajú.
Ak sa chceš venovať tomuto športu kúp si radšej kvalitnú a spoľahlivú zbraň.
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

pokial viem tak v nemecku sú vyrábané iba značky weihrauch, walther a diana, o najlacnejších modeloch týchto značiek ale trochu pochybujem, walther robí doma iba match zbrane zbytok ide pod umarex a ten asi tiež robí v číne. Najlacnejší weihrauch bez príslušenstva začína na 130€, končí na 400€, diana 120-550€ a walther 500-2000€.
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"