Sig Sauer Mosquito

inspiring_antonelli

Príspevok od používateľa inspiring_antonelli »

ja tiež striekam balistolom a bez jedinej zavady. S beretou skusenosti nemám.
peto543
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa peto543 »

no uz mam aj ja doma konecne moje mosquitko..zatial som vystrielal iba cca 70ks CCI minimag, nastastie bez jedineho zadrhelu.
inspiring_moser

Príspevok od používateľa inspiring_moser »

peto - minimagy to pali aj mne bez mazania. " Smeco " po 1,2 sk/ks musim mazat, inak su zadrzky. :wink:
peto543
prispievateľ

jj idem aj ja pomaly zhanat daco lacne .... skoda ze minimagy nestoja 1.20 :lol:
inspiring_moser

presne tak. Ani by som ine nestrielal, ale ked toho puknes na jeden sup 300 - 400 ks, uz to citit :D
peto543
prispievateľ

niemand
no vcera som nakupil CCI blazer za 1.30 sk/kus a poviem ti : otras. prisaham kazda nabojnica sa bud zaasekla pri vyhadzovani, pripadne vyhodila ale nenatiahla novy naboj. skusal som aj na slabsej pruzine a to iste.
nabuduce to skusim este naolejovat ako ste tuna pisali, uvidim ci to pomoze ...ak nie vratim sa k minimagom. sice su troska drahsie ale aspon to fici bezchybne
inspiring_moser

Ako vravis. Ked som kupil 500 ks blazeriek, myslel som si , ze strielam z inou zbranou. Bez premazanie prakticky nemozne normalne strielat. :twisted: Musel som skusit opat minimagy ci nemam nieco so Sigom - a nemam. Je to proste lacne strelivo ... :D
inspiring_antonelli

Príspevok od používateľa inspiring_antonelli »

Chlapi mám dotaz ako to je s nákupom streliva v zahraničí potrebujem na to medzinarodný zbrojný preukaz alebo ešte niečo k tomu?
peto543
prispievateľ

niemand tak som vcera palil s tymi blaserkami, pekne som ich namazal balistolom a cuduj sa svete -- ani jeden problem..neveril som svojim ociam, ale kazdopadne som rad ze tato vasa finta funguje 8)
inspiring_moser

Peto - ako vravis, ku K100 si zastrielam tak 250 nabojov a krasny den na strelnici vdaka oleju ... :lol:
peto543
prispievateľ

hosi prebehol som este raz celu diskusiu ale nkde sa nikto nezmienil o to aka je teda ta presnost mosquita?? ako nastrielate napr na 10-15- 25 m???
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

peto543
Niemand na zraze triafal s Mosq.PET flasky na 50m :)
peto543
prispievateľ

to je celkom uctyhodne :)
inspiring_tu

Príspevok od používateľa inspiring_tu »

Wow,pekne... :) Pri Mosquite na takú vzdialenosť veľa závisí aj od streliva a bočného vetra.Ale na 50 metrov je to fakt dobré.Ja robím z Blazerkami max 2 cm rozptyly na 15 metrov z piatich rán.
Používateľov profilový obrázok
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Trosku ozivim tuto temu: v piatok si idem po noveho moskyta domov, prave mi teta z predajne potvrdila ze im prisiel (cely cierny, cena 10400, co sa mi zda dobra), a v sobotu planujem masivne testovanie. Zoberem krabku zo vsetkeho co bude na predajni. Samozrejme potom napisem par postrehov zaciatocnika a dufam ze aj nejake fotecky. juj, jak sa uz tesim :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Sig Sauer"