Stoji mi naozaj Vasa K100 za to?

Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Pre mna je to velmi dobre, ked mi to zaskoci pri rychlej strelbe.
Ale strielali stym zaciatocnici a mal som dost velku obavu ze pride k nahodnemu vystrelu.

Tot vse.

Ked citam na nete je vela popisaneho i o zaskakovani zaveru co vyhodnotili vycvikari policie ako nevyhodu a preto oznacili zbran ako nevhodnu pre sluzony pomer.

Ochrankarom to zasa vyhovovalo a oznacili ju ako vhodnu.

Tak si potom vyber. :D

Jednoznacne som dostal veeelmi negativne referencie a chcem si ich vyvratit.

Takze ty mas len pozityvne skusenosti?
majac
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

mno, ja som v podstate amater, ale som strojar.
a teda si myslim nasledovne: zaskocenie zaveru dopredu po zasunuti zasobnika a bez pouzitia zachytu zaveru nie je mozne skonstruovat zo 100perc. spolahlivostou, takze to zalezi na strelcovi...(sila dorazenia zasobnika, uchop...). a tym padom neviem ocakavat ako sa zbran zachova, pretoze uz existuje nie len teoreticka moznost, ze sa nezachova tak ako chcem.
okrem toho mam dojem ze strelci IPSC disciplin sa spoliehaju na tzv takticke prebijanie, teda menia zasobnik este pred zachytenim zaveru v zadnej polohe.
inspiring_jang

Príspevok od používateľa inspiring_jang »

Pozitivne? No co sa mna tyka, tak zo svojou kackou mam problemy (spolahlive vyhadzovanie nabojnic). Ale to je tym,ze pouzivam prebijane strelivo. Ale aj to som uz vyriesil tym,ze som tie naboje jemne premastil motorovym olejom. Pokial sa dobre pamatam (no nie som si 100%tne isty), tak s tovarenskym strelivom som problem nemal. Niemand taktiez nema ziadne problemy, kupuje iba tovarenske.
Potom som mal este zbruseny zachyt kladiva (mal som z toho automat), ale to je vynimocna zavada, Kuracina si myslel,ze som si to posral sam (no ja som to urcite nebol). Ale aj tak pistolku som mal do tyzdna doma, ba dokonca mi tam dal sportovu spust z STIcka uplne gratis.
Teraz podme na inych: v klube maju chlapi Kaceny a no problem. Zere im to uplne vsetko, dokonca to ani nejako casto necistia, pouzivaju na mazanie motorovy olej. Bol som parkrat sa pozriet na sutaziach IPSC. Videl som zlyhat Kacku ale aj Glocika. U nas v klube jednemu praskol na Glockovi zaver, cakal 3 mesiace,kym mu dosiel novy.
Je na tebe co si vyberies, ale ak chces do toho pchat vselijaky co najlacnejsi odpad, tak si kup radsej Glocika. Kacku sa tiez nemusis bat kupit, ak sa ti cosi poserie, tak pistolku mas do tyzdna doma, mozno aj s nejakym darcekom navyse. A do buducna: Kacka je slovenska pistolka, takze ak ti skonci po 5 rokoch zaruka, tak uz hadam v tej dobe na nu zozenies za par korun hocico.
PS: Samozrejme Glock je co sa spolahlivosti tyka doteraz neprekonana zbran
Budha
občasný prispievateľ
Registered for: 19 years

Príspevok od používateľa Budha »

kedze chces referencie, pridam sa:

K100 nemam dlho, slape mi ako hodinky, taktiez sa pusta zaver dopredu pri prudkom prebiti, co si len pochvalujem, pri ipsc to nejaky cas usetri(pri neplanovanom prebijani)

teraz je K-cko v bystrici, na sportovu spust.

ja zatial spokojnost. a neserem sa snou ani to moc necistim jak sa mam priznat.

teraz sa chystam prebijat, a zacat este viac strielat takze uvidim, jak to pojde dalej, zatial som strielal len tovarenske a prebijance od Aresu

a kupil som ju zo starym ramom, nie MK6, daleko lepsie mi sedi v paprci.
taktiez doporucujem tie zosilene patky zasobnikov, nielenze su odolnejsie pri padoch na zem, ale hlavne sa vypusta rychlejsie a hladsie, tym ze je to ako zavazie na patke
spherixis
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

Ing.Misik Peter
Skusim strucne z ineho sudka.
Predtym ako som kupil prvu zbran, precital som kilometre textu, referencii, fóra, nechal si radit. Chcel som spolahlivu zbran (a kto by nechcel?) a za svoje prachy kvalitu. Zhodou okolnosti sa mi aj opticky zapacila zbran ktora mala, ako som sa dozvedel, vsetky +Plus+. Kupil som. Moja prva zbran papa vsetko co jej dam, nemal som jedinu zavadu, jediny problem. To co sa o nej hovori zatial mozem na 100 pro potvrdit. Nemusim riesit dilemy - vobec nic. Mam z nej len radost. Mam Glock.
inspiring_jang

Budha: ja mam ram MK6, sedi mi vyborne, ale klasicky ram mi sedi este lepsie.
Este sa vratim a pokusim sa sumarizovat:
Glock: co sa tyka spolahlivasti je to neprekonana zbran, jednoducha, bezporuchova a papa skoro vsetko. Co sa tyka prebijancov, tak prave pri nich praskaju tie zavery.
K100: je vyberava na strelivo, s dobrym strelivom 100% spolahliva, jemny spatny raz, vynikajuca spust, presna.
Coraz viac s Kackou trenujem, tak mam pocit,ze je presnejsia ako ja. Skusal som s nou na treningu kombat a normalne som nechapal. Myslel som si ze v tej rychlosti som nic netrafil, no opak bol pravdou. Pekne dvojstreli rozptyl 3-4cm(no niekedy to bolo aj 20cm :oops: ) Na to ze ju mam kratko a trenujem raz do tyzdna, tak az taky pysny som isiel zo strelnice :)
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Som rad za vase nazory chalani.

Dufam ze urobim dobre ze kupim K100 a nebude ju pouzivat moja babka na rozbijanie orechov.

Ale ako Jarik spomenul aj ja som mal ten pocit pri rychlostrelbe ze som polku ani nenasipal do terca a vsetko bolo s priemere 6cm.
s CZ75 compact to bolo daleko horsie a pocit som mal ako keby som mal vsetko v strede. :lol:

Este sa stavim na par strelniciach a poskusam K100 co tam maju a urcite sa rozhodnem spravne. :wink:

Ale velmi rad by som bol patriot s Made in SLOVAKIA !

Este jedna otazka, nikto ste mi nepovedali ci K100 striela aj pod vodu !

Skusal to niekto?
spherixis
častý prispievateľ

Ale no.. K100 neni Glock :wink:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

asterix
neryp :lol:
inspiring_moser

Príspevok od používateľa inspiring_moser »

Zatial ma ta voda velmi nelaka. Susit celu zbran od vody asi nieje bohvie co. Peter, co sa tyka skusky suciastok, zatial ma to ani nenapadlo robit ked tie moje pod mojim vyrobnym cislom idu ako hodinky. A keby aj nesadol zaver alebo hlaven, mne to sedi, a ostatne ma netrapi. 8) Keby som mal viac penazi na dozbrojenie, aj ja si dokupim Glocka. Ale k nemu aj Berettu a Walther ( o Deserte ani nehovoriac ). Pretoze kazda zbran je ina uz aj vyzorovo, zatial mi musi stacit to co mam ... :D
spherixis
častý prispievateľ

Niemand
Asi si jeden z tych stastnych, co su so svojou kackou spokojni. Kazdemu prajem, aby bol so svojou zbranou spokojny a ked nieje, nech ju vymeni. Bodka. Teraz uz ked mam svoj vlastny kver trochu v ruke, celkom rad by som sa zucastnil ultimate testu K100 v. Glock a aj potestoval sam :!:
Ako vlastne vidite vikend.
Elektron: novinky z Hospitalu?
inspiring_moser

Príspevok od používateľa inspiring_moser »

Som plne za. Otestujeme, aj ked neviem ako. :shock:
spherixis
častý prispievateľ

Netusim. Otestuje kazdy sam. Vyhodnotime nazory?
Uz vieme kedy ideme po patrony? a na strelnicu?
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

s porovnavanim pockajte,nebudete sklamani :wink: :D
inspiring_jang

K100 presla rovnakymi vojenskymi testami ako Glock, presla ich vraj na vybornu. Ci bolo s nou strielane pod vodou to neviem ale rad by som to niekedy videl ako by dopadla. Mna osobne to nelaka, strkat 20tisicovu vecicku pod vodu sa mi akosi nechce :wink:
Skus to napisat na forum K100, mozno Kuracina sa nas.re a nieco take predvedie.
Sferixis: "Niemand asi si jeden z stastnych". Myslis,ze to je s tou Kacenou take tragicke? Predajcovia v Ziline mi vraveli,ze s Kackami nemaju nejake velke problemy. Ja tiez nemam nejaky problem s kvalitnym strelivom, chlapi v klube nemaju problemy so ziadnym strelivom, ked chodim kukat po sutaziach tiez tam nemaju nejake velke problemy....
A mam pocit,ze sa v inzeratoch predaje ani nejako casto neobjavuju :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"