WFC POKEC
-
inspiring_mcnulty
-
inspiring_wu
tak u nás teda okrem dvoch krásnych noacoakových vĺn boli dve vlny pre mňa za dve missy no a ako písal Balistik, ten si vyslúžil hlbočizný vzdych od všetkých naokolo za procedúru (nemýliť si s PT, PT znamená noshoot, aj keď skratka zvádza k tomu, že je to procedúra - PROC)
no ale tak, ako vždy - Emil zabezpečil fantastický pretek či už po obsahovej stránke, organizačne - srdečne ďakujeme všetkým pomocníkom rozhodcov, rozhodcom a tiež dievčatám za PC. na tomto preteku ma nič nerušilo, nič som nemusel lepiť, stavať, fantastické počasie a môj neodmysliteľný rimavskosobotský držkový perkelt - nebíčko v papuli
17.4. tam budem nastúpený aj keby som mal skapať
no ale tak, ako vždy - Emil zabezpečil fantastický pretek či už po obsahovej stránke, organizačne - srdečne ďakujeme všetkým pomocníkom rozhodcov, rozhodcom a tiež dievčatám za PC. na tomto preteku ma nič nerušilo, nič som nemusel lepiť, stavať, fantastické počasie a môj neodmysliteľný rimavskosobotský držkový perkelt - nebíčko v papuli
17.4. tam budem nastúpený aj keby som mal skapať
A ja mam po Rimavskej pocit ze SIG squad je tu len SIG1 a pistolnickapištoľníčka napísal:ako hrdý člen sig sauer squadu strieľajúci arrowom si myslim ze určite ano
ta spŕška zásahov bola sqlá,aj sranda aj fairplay:) prid western aj do tekova,pridem aj ja tak
Vlnu mexicanu som este nevidela,len som o nej čítala
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 5 months
To sú tie paradoxy života...ja mám Arrow a zobrali ste ma do SIG Sauer squadu... V Komárne som chcela byť WFC a nebola som....v RS som nechcela byť WFC a tak som sa aj registrovala- ako neregistrovaná- no "niekto" mi tam iniciatívne dopísal tri jednotky...
kto chce objatie od Sig1- treba si ho od neho vypýtať, nezáviďte mi

kto chce objatie od Sig1- treba si ho od neho vypýtať, nezáviďte mi
-
eloquent_bohr