Povinnost nahlasenie pouzitia strelnej zbrane PZ.

Používateľov profilový obrázok
Yuri the GUN NUT
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Yuri the GUN NUT »

--
Naposledy upravil/-a Yuri the GUN NUT v 09 Apr 2010, 20:07, upravené celkom 1 krát.
Yuri the GUN NUT
prispievateľ

--
Naposledy upravil/-a Yuri the GUN NUT v 09 Apr 2010, 20:07, upravené celkom 1 krát.
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Yuri the GUN NUT napísal:...NECH SA MI TU NIKTO NESNAŽÍ NAHOVORIŤ, ŽE SI NIKDY NEVYSTRELIL MIMO STRELNICE - PRETOŽE TO KLAME AŽ TISKNE...
no, popravde, skutocne si nespominam, ze by som niekedy striel mimo strelnice a nahodak istoty som tiez nemal, tak neviem, asi klamem sam seba :shock:
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Yuri the GUN NUT napísal: A pre paranoikov - to, že niečo píšem na internetové fórum neznamená, že to môže niekto použiť proti mne - nikto mi totiž nedokáže, že som to písal ja - keď už ide o to. Takže môžu monitorovať aj CELÝ INTERNET pre mňa za mňa - tieto informácie nemajú právo použiť proti nikomu, pretože nie sú podložené ničím.
sorry za OT, ale hovorí ti niečo IP adresa? Práve na základe nej sa dá ľahko zistiť, kto si, čo si, kde bývaš a podobne a reči typu, že z tvojho PC si nepísal ty, ale tvoj pes, resp. tvoj sused ti asi ťažko niekto uverí, takže je dobré dať si pozor na to čo človek vešia na net ;)
pištoľníčka
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

NIKDY som nestrieľala mimo strelnice 8)
peterson
expert

Príspevok od používateľa peterson »

zase točíte mimo tému.

Ako Panzer správne poznamenal- bežný civil môže za použitie zbrane považovať hrozbu alebo priame použitie( výstrel - je jedno aký)

pre subjekty, ktoré špecifikujú iné zákony (napr.príslušn. OZ) platia prísnejšie pravidlá

Ak sú na ulici rôzni svedkovia a mohli vidieť situáciu, ktorá sa týkala tvojej zbrane- teda, napr. ,že si ju mal v ruke a varoval si chlapa s útočiacim pitbulom, alebo si reagoval na fetoša s nožom, prípadne už tvoja zbraň "zakašlala" do luftu- radšej to oznám na 158 a nech hliadka z miestneho OO PZ k tomu spraví krátky záznam- ako sa nájde potom poučený "hajzlík" a o dva dni napochoduje na Políciu s 3 svedkami, že si ho ohrozoval.
peterson
expert

agger :

len pre tvoju informovanosť- BA 2 je už pár rokov najkriminalnejší obvod na Slovensku (podľa naších štatistík)

A za roky mojho fungovania mám plné rukávy "veselých príbehov z mého služebního života" :lol:
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

prosim vas moderatori, administrator... osoba "Yuri the GUN NUT" sa tu opatovne kvalifikuje ako zavadna a uplny tupon, rieste to prosim.

na okraj, uplne hrdo vyhlasujem, ze som nikdy nevystrelil mimo strelnice.
Yuri the GUN NUT
prispievateľ

Nikoho som neurazil a ani sa o to nesnažím, podával som len a len svoj názor ako má každý podľa zákona právo - podstata demokracie, však? Tak už sa k tejto danej téme nebudem viac vyjadrovať a všetkým, ktorí si zobrali k srdcu slová ako "paranoik" a pod. sa ospravedlňujem a len im týmto chcem pripomenúť, že zbrane majú ďaleko ďaleko ĎALEKO horší, ľahostajnejší a o MNOHO MNOHO zákon menej rešpektujúci ľudia ako sa možno zdám ja vám. Len toľko k tejto téme.
peterson
expert

tu musím súhlasiť.

Keby ste vedeli, kolko "albaniše" má stále áčko + kvér .

A kadejakému nášmu človeku zoberú ZP za nedbanlivostný skutok

napríklad.
aris
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa aris »

(odkedy mam ZP) som NIKDY nestrieľal mimo strelnice :wink:
luke
častý prispievateľ

to je tak uzasne slovenske, ospravedlnujme jedneho blbca tym, ze tu je este omnoho viac vacsich blbcov...
peterson
expert

Luke -si zrejme nepochopil význam mojho konštatovania

neboj, príde vekom alebo možno niekedy aj skúsenosťami
luke
častý prispievateľ

a dovtedy si pojdem zapukat do lesa, ved ma nikto nevidi.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

hmm, vedome pachanie priestupku alebo mozno aj TC ..a este sa tym chvalit a navadzat druhych...

to je ozaj vizitka
Napísať odpoveď

Návrat na "Nutná obrana - krajná núdza"