Povinnost nahlasenie pouzitia strelnej zbrane PZ.
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 1 month
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
sorry za OT, ale hovorí ti niečo IP adresa? Práve na základe nej sa dá ľahko zistiť, kto si, čo si, kde bývaš a podobne a reči typu, že z tvojho PC si nepísal ty, ale tvoj pes, resp. tvoj sused ti asi ťažko niekto uverí, takže je dobré dať si pozor na to čo človek vešia na netYuri the GUN NUT napísal: A pre paranoikov - to, že niečo píšem na internetové fórum neznamená, že to môže niekto použiť proti mne - nikto mi totiž nedokáže, že som to písal ja - keď už ide o to. Takže môžu monitorovať aj CELÝ INTERNET pre mňa za mňa - tieto informácie nemajú právo použiť proti nikomu, pretože nie sú podložené ničím.
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 5 months
zase točíte mimo tému.
Ako Panzer správne poznamenal- bežný civil môže za použitie zbrane považovať hrozbu alebo priame použitie( výstrel - je jedno aký)
pre subjekty, ktoré špecifikujú iné zákony (napr.príslušn. OZ) platia prísnejšie pravidlá
Ak sú na ulici rôzni svedkovia a mohli vidieť situáciu, ktorá sa týkala tvojej zbrane- teda, napr. ,že si ju mal v ruke a varoval si chlapa s útočiacim pitbulom, alebo si reagoval na fetoša s nožom, prípadne už tvoja zbraň "zakašlala" do luftu- radšej to oznám na 158 a nech hliadka z miestneho OO PZ k tomu spraví krátky záznam- ako sa nájde potom poučený "hajzlík" a o dva dni napochoduje na Políciu s 3 svedkami, že si ho ohrozoval.
Ako Panzer správne poznamenal- bežný civil môže za použitie zbrane považovať hrozbu alebo priame použitie( výstrel - je jedno aký)
pre subjekty, ktoré špecifikujú iné zákony (napr.príslušn. OZ) platia prísnejšie pravidlá
Ak sú na ulici rôzni svedkovia a mohli vidieť situáciu, ktorá sa týkala tvojej zbrane- teda, napr. ,že si ju mal v ruke a varoval si chlapa s útočiacim pitbulom, alebo si reagoval na fetoša s nožom, prípadne už tvoja zbraň "zakašlala" do luftu- radšej to oznám na 158 a nech hliadka z miestneho OO PZ k tomu spraví krátky záznam- ako sa nájde potom poučený "hajzlík" a o dva dni napochoduje na Políciu s 3 svedkami, že si ho ohrozoval.
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
Nikoho som neurazil a ani sa o to nesnažím, podával som len a len svoj názor ako má každý podľa zákona právo - podstata demokracie, však? Tak už sa k tejto danej téme nebudem viac vyjadrovať a všetkým, ktorí si zobrali k srdcu slová ako "paranoik" a pod. sa ospravedlňujem a len im týmto chcem pripomenúť, že zbrane majú ďaleko ďaleko ĎALEKO horší, ľahostajnejší a o MNOHO MNOHO zákon menej rešpektujúci ľudia ako sa možno zdám ja vám. Len toľko k tejto téme.
-
inspiring_liskov