Na námestí v Košiciach mu priložil pištoľ k hlave

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

ako, tiez to tak vidim
ale medzi nami, neodporuje to Ustave? Akoze prezumpcia neviny nic?
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

hehe, ze prezumpcia neviny... ako drzitel ZP a nedajboze vlastnik zbrane si z pohladu neozbrojenej vacsiny grazel a jednou nohou furt v kriminale :lol:
polucias
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

tak to je pekné :(
inspiring_khayyam

Príspevok od používateľa inspiring_khayyam »

Next napísal:A čo by ste urobili na mieste toho chlapa, na ktorého mieril ten druhý?
heh to je dost zavisle od konkretnej situacie. minuly rok na mna typek v robote na diske vytiahol plynak (samozrejme nevedel som ze je to plynak) bruni to bolo a maval mi tou srakorinou asi 30 cm od hlavy, bol este aj drzi . tak ma nasral ze ani som nevedel ako a lezal chalanko na zemi s narazenou celustou a zlomeny nosom.... zacal som vychylenim svojho tela z drahy strely v sucinosti s uchopom zbrane a vychylenim na strop. ale nepamatam sa kolko laktov a uderov pästou som mu nasukal do ksichtu kym ostal lezat ne zemi. kolega co dobehol k tomu vravel ze to nestihol spocitat ale urcite bolo uderov aspon 5. chalana sme sputali nazrel som do zbrane a tam vcelicka cs gas a zvysok pepper hnede. heh som sa v tom navale emocii zacal smiat ako kkt. vidiet jeho ksicht ked ho brali fizli, to bola balada. nevedel ani nist povedat. parchant.
polucias
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

jak sa povie , good job :!:
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

to Sa.58 keď ťa bude niekto mať v úmysle zastreliť, a bude v tom mať na 100% jasno nebude ti mávať 30 cm pred nosom.Proste to vytiahne a našije do teba z metra behom sekundy, a pokial nebude stresák akurát si stihneš uvedomiť že končíš v tomto slzavom údolí. Dúfam,že sa do takejto situácie v živote nedostaneš.(osobne som alergický na rambov s plynovkami)
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

lovec napísal::lol: Mozes mat aj tri,styri alebo dvadsat - pojdu vsetky z domu....predsa ta nenecha vysetrovatel pobiehat s arzenalom po uliciach. Kam by sme takto prisli, jeden den ubranis niekoho s Glockom a na druhy tyzden to zopakujes s H&K? Kdeze, to si na krk nezoberie. Ked zabavit, tak komplet menu.... :twisted: :arrow: :idea: :wink:
...toto si necháš a v prípade potreby... 2x .62... alebo tak desať deka sekaného olova v dvoch dávkach... to sa obvykle veľmi ťažko rozchodí! :twisted:
http://www.middlesexvillagetrading.com/ ... muzzle.JPG
inspiring_khayyam

vbobo
tak to je jasne ze ked sa niekto rozhodne ze ta streli tak ta streli. ale aj pri ohrozovani zbranou treba v co najrychlejsej dobe konat pretoze cim viac sa to pretahuje tym viac su nervy napäte a moze aj skutocne vystrelit po tebe. ked zazres ze len taha tu zbran spod bundy treba konat co najrychlejsie ako sa len da kym nestihne zamierit. ak uz stihol namierit na teba je najrozumnejsie vyuzit chvilkovu nepozornost. staci ze sa len niekto pohne za tou osobou, staci ze niekomu padne pohar, ze nejaka zenska zacne vrieskat. uz toto dokaze zamestnat na stotinu sekundy jeho mozog tak ze si neuvedomi v prvej chvili ze ty si pohol rukou smerom k jeho zbrani. akcia je podstatne rychlejsia ako reakcia aj napriek tomu ze jemu staci len zmacknut spust. uplne najdolezitejsie je dostat sa mimo drahu strely co najrychlejsie. samozrejme treba to trenovat a trenovat a trenovat. zvlast po tej udalosti som podstatne zvysil svoje treningove usilie teraz po kazdom treningu este tristvrte hodinku trenujem odzbrojovanie, obranu voci nozu a voci palici.
MRBLUE
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

to:SA...
Prosimta,mozes presnejsie popisat tu techniku uderu laktom do tvare,ked jednou(predpokladam lavou) rukou drzis zbran protivnika a tlacis ju smerom hore. Tvoj popis sebaobranneho zakroku ma natolko zaujal,ze som to dnes skusal. Mimo to ze obrana tymto sposobom je troska nestastna,lebo sa cely odkryjes a vystavis moznemu utoku druhou rukou protivnika,alebo jeho kopu,tak v tejto pozicii udriet laktom do tvare je v podstate nemozne... Ale mozno sme to len nespravne skusali.
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

No jasne tréningom nič nepokazíš v pohode si to namakaj až to budeš mať v podvedomí.Bude to tvoje plus proti blbečkom čo nosia železo na pozdvihnutie svojho ega, a obháňajú sa ním od večera do rána po baroch každých 10 minut. Maník ktorý to vie, však nebude na vzdialenosť 1-2 metrov mieriť (nepotrebuje to tá ruka v ktorej bude jeho zbraň sa tam ustáli sama) za sekundu to máž v hlávke.Na druhej strane je malá pravdepodobnosť že takýto muž bude na teba ťahať zbraň. Prajem vela šťastia pri riešení takýchto prípadov.Ináč tebov popísaný postup má viacero vážnych trhlín,(tu by som sa nespoliehal na chvílkovú nepozornosť utočníka) ale kašlime na to veď dnes je 1.máj, a máj je mesiac lásky :wink:
inspiring_khayyam

MRblue
je to uplne jednoduhe chytil som mu zbran lavou rukou v sucinnosti s tym ze som siel do strany telom. jeho ruku som potiahol smerom k stropu . bolo to takym pohybom najprv v pravo a potom oblukom smerom k stropu a trocha naspät v lavo. no a ked mal tu ruku nad sebou ten blbecek tak som mu fukol proste laket myslim ze uz vtedy pustil tu zbran ale istota je gulomet tak som mu pritetoval este dalsie rany aby mi nahodou nekladol este odpor. ... vies no ono sa to dobre debatuje tu o tom ci to bola stastna technika alebo nestastna. vysledok ale bol taky ze sa nikto vazne nezranil a zbran ani len raz nevystrelila . takze asi to bolo vcelku v poriadku... ono dobre sa mudruje takto ked sa clovek neocita v tej situacii, lenze mozes byt trenovany ako len chces , v tej situacii to urobis aj tak trocha inak, aj tak nieco zbabres a potom si povies mohol som to zrobit radsej inak...

vbobo
jasne toto je mi vsetko jasne ono otazne je co by potom s tym manikom narobili kolegovia ( asi sitko), ale to je jedno . je jasne ze ked je niekto pevne rozhodnuty ze ta zakerne zastreli/postreli bez vystrahy alebo zakerne poboda nozom tak nemas sancu sa ubranit a mozes mat natrenovane co len chces. nemas sancu ani keby si mal pri sebe strelnu zbran. proste nestihnes urobit absolutne nist. dalsia vec je ze pred zrakom 500 ludi povedzme zastrelit ochrankara to uz by musel byt magor ale aj takí zijú samozrejme.
MRBLUE
častý prispievateľ

OK,je to tvoj pribeh a len ty vies ci sa stal a ako sa stal. Kto sa v tychto veciach vyzna vie preco,kto si to vyskusa zisti to,preco mam pochybnost. :)
inspiring_khayyam

mrblue
o com mas pochybnosti . co tu splietas kktiny prosim ta . kde pracujes co sity zazil? co si myslis ze mne robi dobre si tu na fore vymyslat pribehy??? to by som ti este porozpraval viacere udalosti nie len toto. co tu spochybnujes? je take vynimocne aby na vyhadzovaca niekto vytiahol kver, alebo co? nestalo sa mi len toto aj nozom som bol napadnuty uz tri krat za cas co robim tuto pracu. neviem co sa ti nezda na tej technike, co cvicis? ake bojove umenie? fakt nic proti ale mudrlantov ako ty mam v zuboch docela.
MRBLUE
častý prispievateľ

to:SA.vz...
Kedze si si v podstate vypytal na rovinu moju odpoved,tu ju teda mas.
Takze k tvojmu pribehu: Mozno by dobre vyzeral v Novom Case,ale inak je to zlatanina nezmyslov s niekolkymi pouzitelnymi vecami,o ktorych si mozno niekde pocul,lebo o sebaobrannych technikach nemas moc znalost.
Co robim ta nemusi zaujmat,ale preskakal som uz toho v zivote dost,aby som sa vedel k danej teme vyjadrit. Mimo to som stravil aj dost casu na strelnici aj v telocvicni.
Namusis tu zdoraznovat ze robis biletara,ono su ludia,co to s nimi moc nezahybe. Mozno si aj nacapal nejakeho somarika s plynakom,ale rozhodne si sa tu nemal hrat na majstra bojovych umeni,lebo ludi co sa v tom trosicka vyznaju si akurat pobavil. A ze mas v zuboch ludi,co ta prichytia pri vymyslani? Ani sa ti nedivim :D
733thunder
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa 733thunder »

Mna by zaujimalo co predchadzalo tomu vytiahnutiu plynaka...
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"