Aký dôvod uviesť do žiadosti o zbroják?
- -Tommasino-
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 3 months
- -Tommasino-
- prispievateľ
precitaj si ten navod ako sa to robi a nemusis sa so ziadnym policajskym sasom natahovat.
a ked uz by si sa chcel hadat, tak sa ho opytaj, nech ti v zakone ukaze tu cast, podla ktorej treba nejake obsirnejsie odovodnenie na a ako na ine skupiny. dones si aj vlastne znenie, keby povedal, ze ho nevie najst.
a ked uz by si sa chcel hadat, tak sa ho opytaj, nech ti v zakone ukaze tu cast, podla ktorej treba nejake obsirnejsie odovodnenie na a ako na ine skupiny. dones si aj vlastne znenie, keby povedal, ze ho nevie najst.
- -Tommasino-
- prispievateľ
-
inspiring_proskuriakova
-
friendly_goodall
- -Tommasino-
- prispievateľ
-
friendly_goodall
samozrejme ze ziadost som si napriek tomu podal, moje na argumenty moc nereagovali opakovali stale len ze som nepreukazal potrebu, aj ked som namietal ci su budu moju potrebu overovat spolahlivo zistenym stavom veci ako je to v spravnom poriadku, bolo mi oznamene ze zbrojak sa neriadi spravnym poriadkom na co som oznamil ze ziadost o vydanie zp je spravne konanie, on iba zopakoval ze som nepreukazal dovod
nepomohlo ani to ze vcera vykradli banku a lupic zabludil k nam pred barak do slepej ulice, kde som vtedy stal s matkou , nasledne sme volali policiu a vypovedali , odpoved bola ze na to mi staci B
nepomohlo ani to ze vcera vykradli banku a lupic zabludil k nam pred barak do slepej ulice, kde som vtedy stal s matkou , nasledne sme volali policiu a vypovedali , odpoved bola ze na to mi staci B
-
inspiring_liskov
- -Tommasino-
- prispievateľ
hmm...tak pozeram ze ja som natrafil asi na velmi dobreho policajta. V aprili som podal ziadost o A na OR PZ Trebišov. Ziadne otazky naco, preco, zaco...jednoducho je prebral. Za 3 minuty som bol von. Nato prisla pozvanka na skusky na 13.05.2010. Dosiel som, odovzdal kolky, prebehla skuska a ked som ho pekne poziadal ci by mi vedel dat rovno aj ZP, tak nebol ziadny problem. Pockal som, kym ho vytlaci a hned mi ho dal. Jednoducho velmi ustretovy pristup s ktorym som ani necakal.