Firma ČEZ nechala své vymahače vycvičit ve střelbě.

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

presne tak- samovražde predchádza alebo momentálny skrat alebo nakopenie problémov, ktoré psychika vyhodnotila ako neriešitelné.

Ten človek ležal v autoservise- z toho by sa dalo úsúdiť, že sa jednalo o živnostníka. Povedzte, ktorý živnostník nemá dlhy, či iné problémy?

Teraz nebránim ČEZ, ale oni preverujú hlavne velké čierne odbery.
Možno chlapíkovi frčal celý servis dlhú dobu na čierno a mal slušnú sekeru+dalšie problémy v podnikaní

(toto je čisto len moj súkr.úsudok)
inspiring_babbage

Príspevok od používateľa inspiring_babbage »

niekde na idnes bolo, že tam mal čierny odber skoro za pol milióna..tento fakt s tlakom, ktorý naňho vyvinuli ho asi posunul v jeho rozhodnutí...

jack:
to o blackwateroch máš pravdu, ja ich vôbec neodsudzujem, ale v iraku boli úplne na škodu veci, totálne, (nehodnotim incidenty, ktoré sa staly, ale skor ich dopad) narobili viac škody ako úžitku...prečítaj si knihu fiasco od thomasa ricksa, perfektne to popisuje, aj prečo niektorí členovia špeciálnych jednotiek k nim prechádzali...ale vôbec sa nečudujem, niektorým situáciám, ktoré sa tam stali...no ale ako som spomínal boli tam viac na škodu ako na úžitok (v dlhodobom časovom horizonte)
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

samotná kvázijednotka ČEZ až taký tlak- stres nevyrobí. Oni možu vykonať kontrolu elektromeru a odpojiť čiernu prípojku.

Oni sú neni Polícia, že zadržia človeka a odvlečú v putách preč. Len neznalosť ľudí určuje hranice kam až zajdú.

ale treba tiež podotknúť, že ani u jedného z nás by určite nezvonili, nakoľko každý mesiac odlahčujeme svoje penaženky na pošte za šeky.

A pravdupovediac by ma vobec netrapilo, ak by ich niekto poslal do osady plnej analfabetov ustrihnúť kábel zo stlpa. Totiž , bežný elektrikár by odtial asi živý neodišiel.
Mám pravdu??? (ja viem, že ano)
inspiring_babbage

Príspevok od používateľa inspiring_babbage »

odstrihnut neplaticov to áno (osady úplne), ale nemyslím si, že pri tom záťahu nebolo všetko ok...
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

Ja by som len chcel vidieť ten elektrikársky "SPECNAZ" jak sa natrhávajú s hordou cigáňov kto by mal viac krvavé ústa ked už mali ten kurz prežitia,zlaňovania a drhnutia sliepok a čo ja viem čo ešte :lol: :roll:
Naposledy upravil/-a inspiring_bohr v 04 Jan 2011, 19:15, upravené celkom 1 krát.
2weird2die
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa 2weird2die »

ako skončila táto kauza nájdete zde:
http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy ... ?id=686975
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"