Na východe sa rabovalo, rozkradli humanitárnu pomoc

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_newton

Na východe sa rabovalo, rozkradli humanitárnu pomoc

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

KOŠICE - Skupina miestnych obyvateľov v obci Jurské na severe východného Slovenska rozkradla humanitárnu pomoc. Informoval o tom dnes internetový portál Sme.sk.

Zlodeji napadli starostu, ktorý sa snažil rabovaniu zabrániť. Na mieste zasahovalo asi 80 policajtov. Dedina je po záplavách odrezaná od sveta, balíčky s jedlom a vodou tam vrtuľník dopravil v sobotu večer.

Obec dostala humanitárnu pomoc po 20:00, balíčky boli určené pre všetkých obyvateľov. Skôr ako starosta stihol potraviny rozdeliť, napadla ho skupina ľudí a jedlo rozkradla.l
Miestni obyvatelia zvalili starostu na zem a údajne sa mu vyhrážali smrťou.

Polícia sa do obce dostala po rozmočenom a rozbahnenom teréne. Jedného z útočníkov a viacerých svedkov predviedla na vypočutie.

V uplynulých dňoch nasadila polícia do služby stovky príslušníkov, ktorí majú v postihnutých regiónoch okrem iného zabrániť rabovaniu. Vykrádanie domov, ktoré museli majiteľa opustiť pre povodne, polícia podľa skorších informácií nezaznamenala. Médiá upozornili na prípad v Nitre, kde sa muž v pokúsil z hrádze ukradnúť vrecia s pieskom.

http://www.topky.sk/cl/10/740543/Na-vyc ... arnu-pomoc
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

electron napísal:Médiá upozornili na prípad v Nitre, kde sa muž v pokúsil z hrádze ukradnúť vrecia s pieskom.
Smiech cez slzy Co sa cudujes, ved neboli ani privareane a ani prisrobovane
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

predpokladal som "disciplinu" aspon v pripadoch nudze.Zda sa ze to nefunguje... dobre,ze mam nudzovy batoh
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Prave som videl, ze mi pod balkonom mocil cigan a nemohol som nic urobit.
Ale ked na policajtov utocia sekerami a motykami, tak by som si to nenechal pacit :!:
agger
častý prispievateľ

Rasto napísal:Prave som videl, ze mi pod balkonom mocil cigan a nemohol som nic urobit.
Mojej mame padali kvetinace z parapetu stale... Nejak sa to smykalo alebo vietor fukal. No v kuse... 8)
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Keby som nerobil balkon zbehol by som pre AS snipu a zaockoval ho :-)
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Co blbnete.....normalne kybel vody a dovi.....vsak uz je teplo,ani neprechladne. Bez rozdielu ci je to biely,modry alebo hnedy slovacisko.... :twisted: :wink:

(P.S. - na dovolenke v Spanielsku domaci z penzionu vrhali po ozratych germanoch,ktory im nadranom chcali pri vchodovych dverach paradajky, ktore sa nezjedli na veceru....je viem, mrhanie potravinami nie je pekne, ale cerveny flak na germanskej siltovke,alebo tricku tiez nie je na zahodenie... :twisted: )
dirty harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Hnedý slovačisko neexistuje, sú to privandrovalci z Bengálska, vyhostený kmeň ktorý si u nás užíva azyl.
Slováci sú bieli.
agger
častý prispievateľ

Hnedy slovacisko existuje. Si ma mal vidiet ked som prvy krat v lese videl medveda :roll:
dirty harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

A hovoril po slovensky alebo máš výpadok pamäti?? :D
agger
častý prispievateľ

Ja som bol ten hnedy slovacisko :oops:
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

lovec napísal:Co blbnete.....normalne kybel vody a dovi.....vsak uz je teplo,ani neprechladne. Bez rozdielu ci je to biely,modry alebo hnedy slovacisko.... :twisted: :wink:
najlepšie vriacej
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

A co take nove sportove ihrisko v Bystranoch? Rovno v strede geta, medzi slumami?

Taky potesi, ze jo. Kua

vysmech pracujucim ludom do tvare.
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

u nás sa dávnejšie pre zmenu malý indián pokúšal ukradnúť prádlo z nášho balkóna cez spoločný balkón, pustili sme na neho psa tak hneď letel preč..

ale je to ináč úžasné sledovať tú debilitu, ako hovorí Meliško, to nebude mať rozum nikdy tá banda cigánska..
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Hajzel je hajzel bez ohladu na farbu. Mne minuly tyzden kradli biele fredky zo zahrady sudy a prave cigan od nas z ulice ma na to upozornil, za co som mu vdacny. Vlastne az na jednu skusenost mam blbe spomienky skor na zlodejov z majority, s u nas byvajucou mensinou je to zatial uplne OK, ich hlavnou cinnostou je predovsetkym "nenasilna recyklacia" kovov. Verim ale, ze vo vyssej koncentracii to uz moze byt sila.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"