V Dubnici n. Váhom vypukla streľba

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Som zvedavy na officialne vyjadrenie a ako to aj dopadne.
Naposledy upravil/-a C08R4 v 07 Jún 2010, 18:16, upravené celkom 1 krát.
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

Cigan je u nas chraneny druh nieco ako POSLEDNY JEDNOROZEC tazko sa bude tomu chlapovi vysvetlovat preco mu tak je... nervy niekomu co ma najbizsieho cigosa vo svojom okoli mozno 150 km.Ludia co s nimi maju spolocnu ulicu a nedajboze dom vedia co su to za kur.. a co vsetko si voci majorite dovolia lebo im to nasa tolerantna spolocnost dovoli.
Jasne vacsina ludi ho bude potlapkavat po pleci /ked ho pustia z basy predpokladam / aky je frajer a ze oni by si este aj primierili aby cigosa lepsie trafili ale to je asi tak vsetko co dokazeme, potlapkat a mysliet si pri tom nieco ine proste POKRYTECKA SPOLOCNOST.

Samozrejme taketo "velke akcie" nam strelcom a milovnikom zbrani nijako neprospeju :D
Akira
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Akira »

len by som bol zvedavy,co mal ten panko za zbran,resp. aky kaliber
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

no na to, ze vlastne nikto nevie ako to bolo (mozno to presne nevie ani ten strelec) je tu tych emocii az moc :lol:
Len jedna vec ma znepokojuje. To rozculenie v pripade ze islo o ciganov. A co keby islo o skupinu bielych ktori sa podrzia navzajom vypovedami. To potom nebude ohrozeny jednorozec? Svina je svina bez ohladu na farbu a odtien. Principialne je jedno ci strielal po ciernych, bielych, fialovych alebo martanoch. Klucova je reakcia toho strelca, ci bola v sulade s NO alebo nie. Vsetko ostatne je druhorade. Takze nejake nadavanie na ciganov ergo romov je uplne scestne.
Naposledy upravil/-a gewehr v 07 Jún 2010, 21:10, upravené celkom 1 krát.
majac
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

nuz a teraz by sa hodilo to zdruzenie o ktorom sa tu niekde uz mesiace pise. ak stary pan nie je podnikatel (podla starych autobaterii na dvore asi nie), alebo nema brata prokuratora, bude mat sakra problem. ak pracuje, jeho rodina to asi tiez pociti. ak sledujete strelectvi.cz tak viete ako toto dokazala riesit partia na tomto fore pre ich kamarata. dokaze to niekto aj tu?
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Myslim ze touto hlaskou ma na krku aj rasovo motivovany cin.
http://tvnoviny.sk/bin/tv/?media_id=2158116

Nejaky prokurator sa na nom povozi. Na druhej strane strielat do ludi na ulici a trafit 13 rocne dievca..... Ani gumipusku...
gewehr
expert

ten clovek asi stratil posledne zbytky rozumu... mat na krku podobny cin a vyjadrit sa na kameru takto :roll:
majac
častý prispievateľ

nie kazdy je jadrovy fyzyk aby predvidal dosledky svojich cinov a slov dva roky dopredu. chlap bol v strese a podla toho sa vyjadril. kto z vas tu je skutocny priatel romov a po takomto niecom by dokazal vyjadrit lutost k postrelenym spoluobcanom? vela sa nas asi nenajde...

a len tak na okraj - nie som si isty, ale mam dojem, ze ak ty sa branis v NO a ublizis nezucastnenemu pojde to na ucet utocnika. ale to naozaj iba hadam...
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

to tazko, zodpovedas za nedbanlivost
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

No neviem majac, keby ma viedli chlapci v ciernych munduroch a kuklami na hlavach asi by som bol posraty aj za usami a radsej drzal tlamu nez robil velkohube vyhlasenia do zmurkajucej kamery... Ale zase to hovorim za seba ;)
gewehr
expert

majac napísal:nie kazdy je jadrovy fyzyk aby predvidal dosledky svojich cinov a slov
na to netreba vystudovat jadrovu fyziku, k tomu staci zdravy sedliacky rozum. Ale je mi jasne, ze ten sa na spotrebny uver kupit neda a tak sa plosne vytraca. Dakedy bolo predvidanie dosledkov vlastneho konania dobry mrav, pozeram ze dnes sa to povazuje za vynimku.
majac
častý prispievateľ

asi ano, co uz narobis. zase na druhu stranu co maju co robit nezucastneny civilisti pri vykradani mojho dvora...
majac
častý prispievateľ

gewehr: mne sa nie tak davno stalo, ze som sa dostal do potycky s dvomi biletarmi na studentskej akcii(neboli to studenti, ale dobre rasteny 30-40nici) a to ze drzim v ruke noz som sa dozvedel od mojej polovicky. a to si myslim, ze nemam rozum na spotrebny uver. jednoducho stres v situacii, ktora ti neda cas sa psychicky pripravit na to co pride dokaze spravit svoje.
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

majac, s tym pocita aj zakon, zatial sa poriadne nevie co sa stalo, iba to ze strielal biely a postreleni su cigani + vyjadrenie na pohlad nie velmi pricetneho obvineneho... tuto z vyjadreni foristov mam pocit ze mu mal Kalinak odovzdat vecnu cenu za dobry vykon, a PZ len buzeruje ctihodneho obcana
gewehr
expert

Aha, takze ked ta pchaju uniformovani do auta po vyvedeni z budovy (zjavne to bolo hosne dlho od spachania toho cinu) tak v tom "ohromnom" strese povies na kameru nieco, co ti moze sakra pritazit. Ten clovek je skratka uplne mimo, nedokaze zjavne domysliet nasledky svojho konania. Ten je nebezpecny aj sam pre seba, nieto este pre svoje okolie.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"