potrebujes z jedneho kusa to vyfrezovat,,,resp. predpazbie a aj pazba mozu byt osobitne,,, ak to nemas v hlave premyslene a hlavne na papieri kasli nato,,,chce to znalca co vie ako ma byt lozko na zaver vyfrezovane atd, strasne jednoducho si to predstavujes..
Material na pazbu
-
inspiring_bohr
-
inspiring_boyd
TURBIAK napísal:Nomed: Formu na pazbu ?![]()
potrebujes z jedneho kusa to vyfrezovat,,,resp. predpazbie a aj pazba mozu byt osobitne,,, ak to nemas v hlave premyslene a hlavne na papieri kasli nato,,,chce to znalca co vie ako ma byt lozko na zaver vyfrezovane atd, strasne jednoducho si to predstavujes..
predstava je jedna vec nepopieram ale zda sa ze ste nepochopili to co som sa pytal co je skoda ........
hadam si si nemyslel ze to dam vyrobit ako puzzle alebo lego ? ... a zadasa ze si to necital co som pysal pytal som sa co si myslyteo materiali ne ako to budem vydat myslel som ze tu mate "prehlad" a budete mat normalne pripomienky ale asi som sa mylil
-
inspiring_boyd
-
friendly_wing
Nevim jestli to nekdo pochopil nebo nepochopil.
Dural je material jako kazdy jiny. Videl jsem dokonce pazbu (celou) z plexiskla.
Dural pouziva treba svycarska firma Grunig+Elmiger a celkem uspesne. Pazba RS III revolution.
Vetsina ti radi aby ses na to vyprdl. Pises nekde ze to mas ze 70% zdarma, takze platis 30%?
muj nazor je nech si udelat nebo udelej si na 550 pillar bedding a bude ti to strile lepe nez nejak zmatlana pazba z duralu. a jeste usetris
Dural je material jako kazdy jiny. Videl jsem dokonce pazbu (celou) z plexiskla.
Dural pouziva treba svycarska firma Grunig+Elmiger a celkem uspesne. Pazba RS III revolution.
Vetsina ti radi aby ses na to vyprdl. Pises nekde ze to mas ze 70% zdarma, takze platis 30%?
muj nazor je nech si udelat nebo udelej si na 550 pillar bedding a bude ti to strile lepe nez nejak zmatlana pazba z duralu. a jeste usetris
-
inspiring_bardeen
-
inspiring_boyd
no ked somsi ju nacrtol ...skor mi vychadzala taky krizenec Accuracya dragunova
predpazbie Accuracy mozno dierovane alebo inak odlahcene
pazba tak trochu ako dragunov - kvoli odlahceniu
po informaciach od shivu a pochopeni problemu zmenim asi zelezo z CZ na mosina .. ale posledne slovo budu mat technici ked sa dohodnem z majitelom ohladom vyhotovenia
predpazbie Accuracy mozno dierovane alebo inak odlahcene
pazba tak trochu ako dragunov - kvoli odlahceniu
po informaciach od shivu a pochopeni problemu zmenim asi zelezo z CZ na mosina .. ale posledne slovo budu mat technici ked sa dohodnem z majitelom ohladom vyhotovenia
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 4 months
- Kontaktovať používateľa:
Ako je spomenute...ak chces AI nie je problem,....plastove bocnice AI stoja 95 libier, postou ti poslu z UK a nato si len vyrobis duralovy skelet a mas to .... material fakt neries, proste nejaky dural , nic specialne
napis tomuto chlapikovi predava AI cka v UK : sportingservices@btopenworld.com kludne napis ze mas odomna kontakt, ja beriem od neho AICS pazby ..opytaj sa ho ci k bocniciam su aj SKRUTKY , lebo to fakt neviem... na vyber su cierne , zelene a ,,pieskove tmave ,, nezabudni ze chces bocnice na PEVNU pazbu ... mozes si unho kupit aj botku pazby AI , licnicu atd...ale tak zase aby ta to nestalo viac ako cela pazba
edit : co chces menit?? CZ VARMINT za Mosin ?? zartujes nie
napis tomuto chlapikovi predava AI cka v UK : sportingservices@btopenworld.com kludne napis ze mas odomna kontakt, ja beriem od neho AICS pazby ..opytaj sa ho ci k bocniciam su aj SKRUTKY , lebo to fakt neviem... na vyber su cierne , zelene a ,,pieskove tmave ,, nezabudni ze chces bocnice na PEVNU pazbu ... mozes si unho kupit aj botku pazby AI , licnicu atd...ale tak zase aby ta to nestalo viac ako cela pazba
edit : co chces menit?? CZ VARMINT za Mosin ?? zartujes nie
Pokial chces aby to bolo na urovni, odporucam nakreslit 3D navrh v Solidworks alebo Autocad, inak to nema zmysel. Prislusna kompat. masina pracuje s info rovno z USB a vysledok je nezrovnatelny oproti nejakej frezarine typu upni, nahod nejaku frezu, atd...Ak mas pristup k roznym duralom - gratulujem. AL pazba je OK.Vela svetovych vyrobcov pouziva sasi ale aj cele pazby, samozrejme casti ktore "susedia" s telom odizolovat materialom inym...Existuju pazby z AL profilov, velmi jednoduche, lacne nenarocne na vyrobu...Ina vec je ako to cele lahodi oku...Ale to je vec ina...
-
inspiring_boyd
tak taku masinu tam nemaju a nevlastnim ani ten program
ale dost veci a problematiku vyroby takej pazby mi vysvetlil Shiva cez SS zaco som mu vdacny .. dakujem aj tebe za typ ..... a mozno este skusim kontaktovat manika z 1 fora co maka na nc strojoch ci by si na nieco take trufol a co by to stalo ... frezuje rychlosti na rych. paky z nc-ckami a vyzera to super ....... viem ze to neni pazba ale programuje to sam ...... a zda sa mi ze tu masinu aj vlastni ... idem mu pre istotu pisnut ....... nejako mi to neda 
-
inspiring_boyd
-
inspiring_ganguly