Výstavy zbraní 2010

Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

vies citat ? hore v linku je : Bezplatne vstupne
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Pisu, ze vstupne 0 €. Dufam, ze bude stat za to sa tam ist pozriet.
skemro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

ja tam skocim v sobotu, kdo sa pridate?
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Ja by som rad skocil vo stvrtok o 15h pretoze bude mozno ukazka airsoftu a mozem si zapukat :-)
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Ludia

dajte vediet ako to tam vypada nechcem sa zbytocne prehnat a potom zistit ze som mohol ist poobzerat ten isty sortiment do Hermesu :!:
sniper68
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa sniper68 »

Ocenujem snahu nieco organizovat...
To je asi vsetko!
Ja fakt neviem cim to je,...priznavam ze cakal som dalsiu katastrofu...,ale toto je bomba...Naratal som sedem stankov... v jednom mali dokonca len nejake dve CO pistole...CZ-UB ako cez kopirak- vzdy a vsade.Uz mi je z toho na GRC...Nejake trapne simultanne triafanie sa na projekcnu stenu.Dalej army shop-hracky.

Fakt ma nenutte to komentovat. Este ze to mam pod nosom, inak by som im asi porozbijal okna, ak by som sa tam trepal niekde z tramtarie.
Peter Elektro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

To si ma potešil....ale ja si tam idem omacat P1 MK7 a popritom kuknem ostatne :D Takže tych 30km tam a 30 naspet obetujem a večer podam report.
Ambor
prispievateľ

Príspevok od používateľa Ambor »

Dnes som sa bol pozriet na tych 7 stankov z BA. Jedine co sa oplatilo, bolo osahat a vidiet zakladny sortiment CZ, plus stanok GrandPower s najnovsimi modelmi.
Inak mi dost vadilo, ze absolutne ziadna navigacia na vystavisko, a 7 stankov, z toho 2 airsoftove, 1lukovy, 1 DeasArms, 3 so vzduchovkami/vetrovkami a CZ + GrandPower... ach jasne a este zivy "airsoft stage" kde ste za sklenenou(?) stenou mohli pozerat na akciu v priamom prenose.
Napriek tomu, ze to bolo zadara, mi to pripadalo odflaknute ale hadam sa to druhy rok zmeni aj s ucastou aj s profesionalitou.
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Vsetko sa musi nejako zacat. :!:
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Po prvom prispevku som chcel navstevu vzdat, ale zbehnem tam v So doobeda, ked budem v TN.
Ten airsoft si mozte zahrat i vy, hra sa hodinu herci :-) a dalsiu dobrovolnici, pricom sa treba dobre obliect, lebo plocha 20x13m je velka na okopavanie ale mala na hru a zasahy su niekedy dost bolestive :-)
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Martin Bečár a DEAS ARMS
Obrázok

Laserové strielanie, celkom fun :-)
Obrázok
Obrázok

Grand Power
Obrázok

DEAS ARMS
Obrázok

ARMYTOYS + ostré zbrane
Obrázok

Airsoftová aréna
Obrázok
Obrázok

Luky z ArmyToys
Obrázok
Obrázok

MILITARY shop
Obrázok

Vzduchovka s výbušnými diabolkami
Obrázok

A takéto pekné baby tam boli od armytoys :-)
Obrázok

Laserový trenažér, dobrá zábava.
Obrázok

Tento chlapík v popredí, menom Martin Kameníček tam bol za CZUB a všetkým trom nám to s prehľadom natrel v dueloch "head to head". Výborne sme sa zabavili.
Obrázok

Obrázok

Bol tam samozrejme aj pekný stánok Českej zbrojovky, ale nemám z neho anonymné fotky, lebo so všetkým sa chalani chceli odfotiť :-)
Mali tam celý sortiment full-size pištolí + ostreľovačky.
Naposledy upravil/-a inspiring_kepler v 04 Júl 2010, 01:45, upravené celkom 1 krát.
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Ahojte.Bol som tam poobede a suhlasim s predchadzajucimi prispevkami.Len poznamenam,že pre začiatočnika ako som ja je to celkom v pohode tym že tam bolo malo ludi sa dalo aspom vela poinformovat.Uznavam že pre ludi znalych to može byt bieda,ale prvy ročnik je prvy a doba tiež nie je zrovna podnikaniu priazniva...
to: bzucko1 nebol si to nahodou ty s priatelkou čo si skušal ladvinku na P1 MK7 ? :)
El Pistolero
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa El Pistolero »

Na vystave SGE som bol vo stvrtok aj piatok. (trencanom sa aj takato "komorna" akcia oplati vidiet)
Neviem si pomoct, ale bola to bieda! :cry: Absolutne nedostatocny marketing!!! :? :? :?
Podujatie bolo pre bezneho cloveka doslova UTAJENE! Ludia su dnes lenivi zahlteni agresinou reklamou, takze par plagatov po meste naozaj nestaci!
Na druhej strane moj pocit beznadeje kompenzovali vystavovatelia. Boli prijemni, zdielni a vdaka trestuhodne nizkej navstevnosti mali cas na individualny pristup.
Fantasticka bola moznost osahat si cely sortiment GP 8) 8) 8)
Pekny stanok ma Ceska zbrojovka :D Ale ani vystavovatelia neskryvali sklamanie nad urovnou akcie. Stale vsetci placeme, ze je kriza, ale aby sme s nou cosi robili, to sa naaam neeeechce :roll: Saaak neeech to urobi nieekto za naaas.....
DUFAM, ZE SA USPORIADATELIA PREBUDIA :idea: :idea: :idea:
dan12
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa dan12 »

Je hrozne ze toto niekto hodi do placu ze: GUN EXPO.

Airsoft pre deti,strelba poplasnakov pred halou

Trosku martinsky Union CS a GP Bystrica, to lepsie expo by bolo na strelnici rozlozit sa.
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

http://www.expocenter.sk/ExhibitionActi ... &ItemID=17
Takže druhy ročnik je tu a dufajme že bude viacej vystavovatelov ale aj navštevnikov. :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Výstavy, exhibície a iné..."