Puskohlady

Používateľov profilový obrázok
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

tango napísal:wall of shame
siesty od spodu

http://www.eurooptic.com/customer/wos.asp
...haha,toho poznam. Ale velmi davno mi zohnal dve veci, pomerne rychlo a promptne....
medonos
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa medonos »

Z lepších puškohľadov požívam
- zeiss diavari 6-24x56 osnova mildot 43 super sklo
- buschnell/nesmejte sa som max spokojný / elite 6500 2,5x16x50 mildot
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

nechapem preco by sme sa mali smiat, bushnell robi sklo v super pomere cena /vykon ... ten zeiss co mas je lovecky. osobne by som ho nechcel,,jednak slaby rozsah elevacie, osnova SFP , blbe klikanie proste mne by nevyhovoval ..( myslim tym ze chcem osnovu FFP a 0,1 Mrad kliky )
lovec
častý prispievateľ

TURBIAK napísal: ... ten zeiss co mas je lovecky. osobne by som ho nechcel,,jednak slaby rozsah elevacie, osnova SFP , blbe klikanie proste mne by nevyhovoval ..( myslim tym ze chcem osnovu FFP a 0,1 Mrad kliky )
-lovecky? to je kde napisane (navyse s podsvietenym MilDot-om...) :lol: ...alebo je to odvodene od toho, ze ho pouziva "lovec"...? :lol: tuto chlap poluje s Premierom 3-15x50 - to je tym padom tiez "lovecky"???

-ako to ten Mark77 robi, ze s uplne nevhodnym puskohladom vyhra DPSku??? :roll: :lol:

-konkretne toto je asi jediny SFP puskohlad, kde konstrukteri aj premyslali vo vztahu velkost kliku a velkost SFP osnovy na max. zvacseni - na rozdiel od zvysku sveta

-elevacia dosiahne dalej, ako su usporaduvane najdlhsie preteky na SK :wink:

Ak ti nieco nevyhovuje, tak to tak treba aj vediet nejako slusnejsie naformulovat..... Tiez by som vedel napisat 3/4 stranovy elaborat aky je XYZ puskohlad kram a vsetko by to bolo aj podlozene faktmi. :wink: chapeme sa,vsak?!
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

cau :) nebolo to mierene tak ze je to zla optika...iba som Podciarkol to co mne na tom vadi , chapes ... a je to lovecka a sportova optika, takticky -vojensky je zeiss Hensoldt ale v ziadnom pripade nie toto, a jediny vyrobca to nie je ohladne tej osnovy. vid Bushnell 6-24x50 detto ma MIL platny pri 12x zoome ako zeiss , a o vhodnosti a nevhodnosti som nic nepisal :lol:
detto spominany elite 6500 2,5x16x50 mildot ma MIL platny pri 10x teda aj zlomky 2,5x 5x 15x
lovec
častý prispievateľ

TURBIAK napísal: a jediny vyrobca to nie je ohladne tej osnovy. vid Bushnell 6-24x50 detto ma MIL platny pri 12x zoome ako zeiss , a o vhodnosti a nevhodnosti som nic nepisal :lol:
detto spominany elite 6500 2,5x16x50 mildot ma MIL platny pri 10x teda aj zlomky 2,5x 5x 15x
.....ale kdeze. Sice maju velkost osnovy platnu napr. na 12x ako Zeiss....ale to co pisem - zladenie osnovy a kliky, tak tu su totalne mimo. Metricka osnova a klikanie 1/4MOA....niekto si to zjavne ulahcil, ze na ukor vyuzitelnosti uz nehralo rolu.
inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

Snipers Hide Scope Comparison Photos:

http://www.snipershide.com/forum/ubbthr ... ost1245883
medonos
častý prispievateľ

Ja na zeiss nedám dopustiť :D a basta . neznášam anglosaské jednotky aj tak všetko spatne prepočítavam na metrické ...
friendly_clarke

Príspevok od používateľa friendly_clarke »

Kontrolná otazka: Hádajte čo chýba na obrázku?

Obrázok
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

zbraň? :lol:
medonos
častý prispievateľ

Rem. 700
friendly_clarke

Medonos správna odpoveď, už na ňu čakám 5 mesiacov :( a stále nič. Všetky veci pripravené. Optiku som zatial skúšal na starej zbrani a sklo od Zeissa je proste neuveritelné. Volným okom za šera už skoro nič nevidno a v puškohlade úplný prehľad. A hlavne táto 50 je celkom kompaktná oproti 56. Uvidíme ako sa jej bude dariť v praxi.
miro285
častý prispievateľ

Nepredáva náhodou takú TURBIAK tuto z fóra?
friendly_clarke

Hej predáva 700ku ale SPS, ja mám objednanú XCRku.
miro285
častý prispievateľ

Aha, pardon potom
Napísať odpoveď

Návrat na "Puškohľady, ďalekohľady a kolimátory"