Krajského poslanca SMK Basternáka zastrelili.
-
inspiring_elgamal
Podľa informácií TV Markíza sa údajný vrah pešo presúval do Šamorína, má ísť o pracovníka tamojšej súkromnej bezpečnostnej služby.
http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/zabili- ... rnaka.html
http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/zabili- ... rnaka.html
-
inspiring_golick
ked je to pravda,tak ti sbskari su v poslednej dobe nejaki akcni.niektori premotivovani za malo penazi,druhi motivovani vidinou penazi.v kazdom pripade by som prial tomu premotivovanemu prezit a motivovanemu lahnut k zemi s dierou v palici
už v médiach prebehli info a priebehu incidentu tak tu nebudem rozpisovať podrobnosti.
Paradoxom je, že strelba nevlast.syna pomohla k zadržaniu páchateľa.
Náš právny poriadok takúto strelbu povoľuje iba policajtom- avšak strelec tou strelbou sledoval len jeden účel- a to zadržanie páchateľa.
Pri tomto príklade sa ukazuje, že v trestnom zákone v podmienkach NO nie je ošetrená takáto situácia.
Ale pravdepodobne ani prokuratúra ani súd- nebudú pranierovať nevl.syna nebohého poslanca za vybočenie z medzí NO
Náš právny poriadok takúto strelbu povoľuje iba policajtom- avšak strelec tou strelbou sledoval len jeden účel- a to zadržanie páchateľa.
Pri tomto príklade sa ukazuje, že v trestnom zákone v podmienkach NO nie je ošetrená takáto situácia.
Ale pravdepodobne ani prokuratúra ani súd- nebudú pranierovať nevl.syna nebohého poslanca za vybočenie z medzí NO
-------------------------------------------------------------------------peterson napísal:už v médiach prebehli info a priebehu incidentu tak tu nebudem rozpisovať podrobnosti.
Dufam aj ja,ze pravny system bude pranierovat chladnokrvneho vraha a nie nevl.syna.Len ako by sa zachoval nas pravny system a jeho predstavitelia v pripade dobrej,alebo skor instiktivnej strelby nie do ruky,ale hlavy vraha
-
inspiring_shamir
mna trocha znepokojuje, ze urcite skupiny si tuto aferu zneuziju.
fidesz a SMK si prihreju narodnostnu polievocku vedenie mesta zase hodi na jeho osobu vsetku financnu stratu a atd atd.
"Basti" ako ho u nas v Hurbanove poznali, nebol zrovna lahkej povahy. Povrava sa , ze pocas jeho uradovania na cele mesta odcerpal nejake financie z eurofondov (vystavba mestkej kanalizacie) na osobne uceli. Mal stavebnu firmu. A dost si o sebe myslel, a bol dooost velky madar. To vsetko mohlo jednotlivcom/ skupinam skodit alebo vadit.
zaujimave je uz len to, ze ak teda idem niekoho takto teatralne zabit.... tak si nezoberiem zebou vsetky doklady (ktore by som mohol nebodaj zanechat na mieste cinu). Je jasne ze asi vrah nepocital s takym odporom, ale aj tak mi to pride dost amaterske.
kazdopadne som zvedavi co povie vysetrovanie.
znepokojuje ma fakt, ze take ospale mesto ako je nase Hurbanovo je v poslednom case ako na divokom zapade
fidesz a SMK si prihreju narodnostnu polievocku vedenie mesta zase hodi na jeho osobu vsetku financnu stratu a atd atd.
"Basti" ako ho u nas v Hurbanove poznali, nebol zrovna lahkej povahy. Povrava sa , ze pocas jeho uradovania na cele mesta odcerpal nejake financie z eurofondov (vystavba mestkej kanalizacie) na osobne uceli. Mal stavebnu firmu. A dost si o sebe myslel, a bol dooost velky madar. To vsetko mohlo jednotlivcom/ skupinam skodit alebo vadit.
zaujimave je uz len to, ze ak teda idem niekoho takto teatralne zabit.... tak si nezoberiem zebou vsetky doklady (ktore by som mohol nebodaj zanechat na mieste cinu). Je jasne ze asi vrah nepocital s takym odporom, ale aj tak mi to pride dost amaterske.
kazdopadne som zvedavi co povie vysetrovanie.
znepokojuje ma fakt, ze take ospale mesto ako je nase Hurbanovo je v poslednom case ako na divokom zapade
-
inspiring_bohr
Ten maník z bezpeč.služby,teda nájom.vrah bol v podstate blbeček.Hračka v niečích rukách tak zvaný toaleťák,( respondent na jedno použitie.)Je smutné že takéto typi chlápkov behajú s železom na zadku a sú ochotný za peniaze odpratať koho koľvek.Neviem si predstaviť ako osoba s takýmito morál.kvallit. môže v solídnej bezpeč.službe ochrániť niekoho,alebo niečo.Pripadá mi to tak,ako keby sa v týchto organ.združovali rôzny dobrodruhovia ktorý majú za to,že su neskutočný profíci.Samozrejme vážim si prácu aj solídnych členov rôznych súkr.BS,lebo aj taký sa nájdu.Tento určite ku ním nepatril.Dúfam že už nebude otravovať vzduch na slobode aspon 25 rokov.V lochu bude mať dosť príležitostí sa realizovať ked je taký profík.
národnostnú kartu by som do toho vôbec neplietol, pozícia hlavného konrolóra mesta je fajn flek : http://korzar.sme.sk/c/4474915/novotny- ... oncil.html
-
inspiring_kepler