Zapisovanie adries do preukazu zbrane

Používateľov profilový obrázok
Mike75
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Mike75 »

Zdravím Vás páni.

Fórum sledujem už dlhšie zaregistroval som sa ale nedávno, chcel by som sa opýtať, či už má niekto z Vás čo ste to vo februári riešili reálny výstup z prepisu, nakoľko idem riešiť presne to isté, A a E. Na E potrebujem zapísať 58 na dve adresy a teda či treba riešiť PP, alebo mi stačí urobiť proforma nájomnú zmluvu a s ňou ísť na oddelenie. TP mám v BAII a PP si budem riešiť v BA V.

ďakujem
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

No ja som prepisoval 58 na inu adresu, na ktorej byvam v podnajme. Policajt sa ma pytal, ze aky mam dovod na tu zmenu, som mu povedal ze som zmenil podnajom, a on mi povedal ze tu zemnu potrebuje niecim vydokladovat, aby ukon vydania noveho preukazu zbrane mal cim zdovodnit pred pripadnou kontrolou. Osobne s tym problem nemal, takze mi pravil novy preukaz a ja som mu dal kopiu prvej strany najomnej zmluvy, kde je moje meno a adresa prenajateho bytu.

Takze neni prablem
Mike75
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Mike75 »

Vďaka, urobím niečo podobné. Určite to bude vyžadovať menej času ako riešenie pobytu na úradoch.
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Potvrdenie o prechodnom alebo trvalom pobyte potrebujú na to aby zmenili adresu ulozenia zbrane..
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Ano, potvrdenie odo mna pytal, ale som povedal ze nemam, ci nestaci najomna zmluva ako doklad ze tam byvam, zobral to.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"