Walther P-99 / P-22 ??

Plynové pištole, expanzné pištole, plynové náboje
eager_almeida

Walther P-99 / P-22 ??

Príspevok od používateľa eager_almeida »

Chcme sa teda opytat cim ste viacej spokojny lebo viem ze na niektorich zbraniach je aj decka poistka... a v com su vyhodne viem ze niekde to tam je som to aj nasiel len ci mi to mozete podrobnejsie popisat nech som si viacej istejsi.. a chcem vediet ci vobec ucinkuju tie nabojnice flash def.. dakujem vopred =) :oops:
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa miro285 »

Mal som Walthera P22, výhody oproti P99, je menší, ľahší; nevýhoda, menšia kapacita zásobníka. Našťastie som ho nemusel použiť, záleží ale od použitých nábojok, tu sa o tom môžeš dočítať

http://www.e-zbrane.sk/index.php?option ... 4&Itemid=8

Ako som už povedal, zbraň som našťastie nemusel použiť, nosil som ju v púzdre, v ruke sedela dobre, navyše sa mi Walther páčil :)

Môžem odporúčať :)
eager_almeida

prave to ze mn sa walther paci tak tiez ale viacej ta P99 coze v municaku stoji 200€ a vzdy ked ju najdem tak je lacnejsia aj o 30/50€ lenze to je niekde v pecku na strednom slovensku a objedanavat cez net sa to neda aspon pokial viem... ale tak prave som to chcel hlavne na veciu kapacitu zasobnika preto ze chodievame na chatu a je volno dostupna cize kdo tam pride moze tam byt a chcem to hlavne na zver lebo dost casto bud liska alebo dive prasa tam beha a a to frajerka dost bojazliva.. :lol: a este byva taky kusok od pentagonu a to tiez nie je vyhra ked ti 6 ciganou kuka do auta... to preistotu chodim s 20 klucom =D a este som sa chcel spytat na tej p22 bola decka poistka ze to trebalo stlacit az uplne na doraz?
Používateľov profilový obrázok
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 23 years

Príspevok od používateľa Igrlik »

Detská poistka na P22 (ostrej aj plynovke) je taký zámok na kľúčik - na pravej strane nad spúšťou je diera a v nej také rebro, na ktoré sa nasadí špeciálny kľúčik a zamkne sa spúšť - máš tam vyznačené pozície F a S. Jediný dôvod, prečo to na P22 dali, podľa mňa, je to, že sprostí amíci chcú všetko zaisťovať a zamykať a Walther sa potreboval presadiť na tých trhoch... :oops:
eager_almeida

tak ktoru teda P99 alebo 22 ?
miro285
častý prispievateľ

Musíš si sám určiť čo je pre teba rozhodujúce:

1. kapacita zásobníka

2. hmotnosť/rozmery

V bode 1 vedie P99, do zásobníka vojde 10 nábojok + 1 do hlavne; u P22 to je 7+1

V bode 2 je to naopak, P22 je asi o 2,5 cm kratšia a približne 100-150 g ľahšia

Menšia kapacita zásobníka u P22 sa dá riešiť dokúpením druhého, ale keď plynovku neplánuješ nosiť celý deň a denno-denne, tak choď radšej do P99 a kúp si nábojky s príchuťou NV 120mg :twisted:

Kvalitatívne na tom budú obe zbrane rovnako.
eager_almeida

tie nabojky mam kupene =) velkost mi neprekaza =)a nosit ju chcem prilezitostne viacmejen prevazat v aute na chatu a ked tak to mat ked idme odviest frajerku prentagon tiez nie je zaidna slava a necha tam auto... ale asi pojdem do p99 ;)
romanon
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa romanon »

obidve su neskutocne predrazene, za 200€ by som si uz radsej kupil na waffen.sk arrow 9mm
http://www.waffen.sk/components/com_vir ... e7ff62.jpg
co je vlastne ostra devina prerobena na expanz...urcite vacsia kvalita a trvacnost nez hocijaka plynovka vratane umarex walther
eager_almeida

viem viem ze su predrazene ale to mi moc neprekaza preto ze na strednom slovensku su o 50€ pomali lacnejsie cize penaze by nebol problem =)
miro285
častý prispievateľ

Keď je Walther až tak predražený, tak sa pozri koľko stojí nová plynovka od GP ;-) 330€
romanon
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa romanon »

Kto na to ma nech si kupi. Mne bohate staci zoraki za cca 70€, cez 300 nabojov bez jedineho zaseku alebo zlyhania...Keby som chcel uz ozaj vrazit tak ozaj kupim radsej ostru prerobenu na expanz
eager_almeida

sak jasne =) ale ani ta nevyzera az tak zle =)
Napísať odpoveď

Návrat na "Plynové pištole"