Tokarev TT33

DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Mieridla ti vyrobi puskar ake budes chciet a nie za velky peniaz. Bracho si dal na CZ50 osadit este aj svetlovodnu muchu. Samozrejme k tomu aj novy cielnik. Teraz je to mierenie uplne o niecom inom. Dokopy to vyslo na nejakych 1800 Sk, tusim. Urcite pod 2000.
fakestring
prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa fakestring »

Skusim sa popytat puskarov, tak teoreticky (zatial nemam TT :( ).
Používateľov profilový obrázok
kamov
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

Oživim temu. Ake s nou mate skusenosti, kde sa da zohnat kvalitna, najlepsie nestrielana. Vraj su lepsie povojnove kusy. Nebude problem to zapisat na na sk A?
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

kamov: prečo by to mal byť problém? Ak tá zbraň prejde tlakovou skúškou, tak nemá prečo nebyť zapísaná, v podobnom veku mám na skupinu A zapísané dve zbrane.
kamov
prispievateľ

Nechceli mi dat nakupne na 22lr, ze to je sportovy kaliber a na A nezapisu. Som zvedavy co mi povie na toto, zasa sa natahovat.
inspiring_hoover

Príspevok od používateľa inspiring_hoover »

tak tam nabehni a vypytaj si to pisomne .... v zakone niekde nieje ze .22 lr nieje vhodny na obranu
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

kamov: v KE mi ho na A zapísali bez problému. nestrieľaný kus je problém ja som na svojho čakal pár rokov kým sa vyskytla dobrá kúpa. Predával ho chlapík na bazáre ezbrane z LM, skús ho kontaktovať má tam furt kopu inzerátov v krátkych... vtedy spomínal že ich doviezla firma Magic....
inspiring_panini

kamov: tak ale potom prečo sa pýtaš? Totiž ak sa tí policajti na úseku zbraní a streliva niekedy svojvoľne neriadia zákonom, tak ako ti máme vedieť povedať, či ti práve teraz zapíšu Tokareva? Pretože podľa zákona môžeš mať na Ačko aj 22LR aj Tokareva...
kamov
prispievateľ

Dik, som mu napisal. Za aku cenu si ho kupil?
Pre istotu, ci to nie je iba na zberatelske a pod. Dik za radu
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

ak dobre pametám tak 300€, nestrieľaný, lauf zrkadlo, poctivá uloženka na zápalníku bola ešte zatvrdnutá vazelína z výroby, pôvodný brynýr, minimálne vôle. Teraz má nabehaných cca. tisíc rán, vôle sa mierne zvečšili, praskol kolík zaisťujúci v závere zápalník (už je na ceste nový z mutiagra), ale inak šlape jak hodinky. Presnosť výborná, viď predchádzajúcu diskusiu. Čo ma zlostí je cena v čechách... http://www.beareka.cz/beareka/eshop/1-1 ... /5/63-TT33 to by sa nakupovalo...
kamov
prispievateľ

Chcem na nu civilnejsie puzdro, na nosenie do lesa, ake by bolo najvhodnejsie? V com ju nosite vy?
kamov
prispievateľ

Bol som zastrielant na strelnici, 80 nabojov ( ocipovane rocnik 1952) vsetky krasne papalo, ani jedna porucha. Spätny naraz som cakal vacsi. Ale co ma trapi ze som mal problem trafit terc na 15 m, bbrutalne tie strelyu tekali a vela ich slo dole :( Z pistole ( tych par nabojov na vojne neratam) som strielal prvy krat v zivote, ja ze strelba z nej bude omnoho jednoduchsia. Sak to dam majland za naboje pokial sa strielat naucim :roll:
inspiring_panini

No kúpiť si ako prvú pištol v živote Tokareva, to je silná vec :)
kamov
prispievateľ

Uz som to zistil a pondelok idem pre mosquita :D
inspiring_panini

Toho mám tiež, zatiaľ spokojnosť :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatní výrobcovia"