Izraelská bojová strelba

polucias
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

to ti nikto neberie....

ale či aj bol ten výcvik niečo hodný... povedal by som že ťažko,
gumovačka rozumu, žiadna psychická príprava, žiadna samostatnosť,

a čo sa týka tej krátkej zbrane tak to ani nehovorím,,,,

ešte by som ripol do komentara od TANGA, že od sogu alebo 601 aká by bola kvalita,,,
príde mi to ako o hruškách a mrkve, aká je úloha týchto jednotiek , čo je ich náplňou, know-how atd????, , ,

:roll:

určite nie, boj jednotlivca ale taktika skupín, takže tu nejde podľa mňa o kvalitu níbrž o uplne iný druh boja.
a tu je ten rozdiel, ICS učí samostatnosť, rozhodnosť, bojovnosť, kedykoľvek kdekoľvek,,,,

pilot nedostane za úlohu, patrolu, útok na nepriatelský tábor, prenasledovanie nepriateľa, pozorovanie, dlhé pešie presuny s veľkou poľnou, takže uberať sa týmto smerom je úplne scestné

proste ICS neberiete a to je OK, každý má svoj názor, ale montuje do toho veci čo sem vôbec nepatria
Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

babe sa chcelo, babe sa prisnilo :D
Marek Z
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

neberiem sposob tvojej (vasej)prezentacie na fore a videach, nie system ICS ako celok. v tom je rozdiel.
Naposledy upravil/-a Marek Z v 21 Aug 2010, 07:00, upravené celkom 1 krát.
2weird2die
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa 2weird2die »

pridávam sa k Marekovi Z. som tu síce amatér, ale dosť ma vystupovanie a prezentácia niektorých ľudí odraďuje... rovnako ako aj zbieranie nábojníc po matchi, plytké názory od P.B. a rôzne individuálne konflikty.

prosím, myslite na to, aký obraz zanecháte, pre ten najextrémnejší prípad - teda že by to čítal niekto z nového času. Ď.
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Úplne OT - na P.B. nám nesiahaj, patrí sem!!! :wink:
polucias
častý prispievateľ

áno, to je prené, P.B. sem patrí!!!
áno, sem a tu to ajkončí,

na rozdiel od jeho spôsobu prezentácie sme my na konkrétny typ prípadu sebaobrany ponúkli kokrétne riešenie ktoré sme aj natočili, na rozdiel od niekoho kto to ani len nepopísal,

takže je to naozaj otrasná prezentácia v našom podaní. stretol som veľa skeptikov už,

veškeré predsudky opadly po praktických ukážkach alebo spoločnom treningu, tu je to len v teoretickej rovine stále
Marek Z
častý prispievateľ

naco to sem pisem, ked ma niekto nepochopil. P.B. som vobec nespominal, tak sa ku mne nikto nemusi pridavat. spominal som prezentaciu a formu jemne arogantnej komunikacie zo strany poluciasa a spol. z ich strany mi to cele vyznieva ako"kto nesuhlasi, je hlupak"

podotykam, som amater, neposudzujem system, ale formu prezentacie a odkomunikovania toho celeho
2weird2die
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa 2weird2die »

Obrázoknarážal som na úroveň vystupovania niektorých ľudí tak v tomto vlákne, ako aj v iných častiach fóra. P.B. a to ostatné spomenuté sú príklady topicov, kde sa to tiež zvrhlo.END
polucias
častý prispievateľ

nepovažujem nikoho za hlupáka ak nesúhlasí,

ale ked povie prečo nesúhlasí a nedáva to zmysel resp. nemá to vyskúšané a hned to odsúdi, tak mi to hlúpe príde.

ak napíše, mne to nesedí robím to inak a ide mi to tak dobre,,,, tak fajn, nemôže sa podeliť? ja som investoval vela energie do toho ako som to tu vysvetloval a aj som to natočil, u nikoho iného som to zatial nepostrehol, či sú taký tajný všetci,
a stále vychádzam z toho ako arogantný iba ja sám, príde mi to zvlášne, možno som z inej planéty :oops:
Marek Z
častý prispievateľ

zaujimave, nepovazujes za hlupaka nikoho a hned veta pod tym vlastne tvoje tvrdenie to vylucuje. napises, ze sme hlupaci, len pouzijes ine slova. odkial vies, ze to nikto nema overene, ze to nikto neskusal? na druhej strane ak napises rozne misie a roky praxe, tiez to nic nehovori. napis presne situaciu, kedy bola uverena.
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Moderátor si myslí, že by už aj stačilo :D.

Téma bude prečistená od osobných invektív a blbostí.
polucias
častý prispievateľ

napriklad niekolko situacií v službe aj mimo nej u môjko kolegu, napiklad už skoro 60 rokmi službe v jednom z najhorúcejších štátov sveta,

s tými hlupákmi si to dobre domotal, je to napisané uplne jasne,
čítam tu len proste, nejde to...... nikto nepíše prečo (okrem tanga)
a preto z toho jasne vyplíva, že ten kto to takto komentuje to asi neskúšal, ked nevie popísať jasne inú variantu ktorú cvičí používa, osvedčila sa mu
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Moderátor má pravdu.

Polucias, istá koncepcia a poriadok v tom čo robíš určite je, a ani potrebný zápal pre vec nechýba, ale rovnako ako v tom videjku aj u Teba mi chýba trošku proficvengu, možno časom to vypiluješ.

V žiadnom prípade nie si smiešny a ani sa nikto nenaváža, len reakcie na danú vec sú niekedy nie až celkom odborné a adekvátne.

Očakávaš tu partnerov a sem tam sa tu objaví len srandista alebo neznalec.
polucias
častý prispievateľ

:wink:
polucias
častý prispievateľ

k tomuto všetkému ti poviem len jedno,

myslíš ,že si jediný na svete kto pozná profíkov typu SOG, 601, a pod,
myslíš že som sa s nikým takým nestretol, nekomunikoval?

presne ako si napísal, profici čo sa tým živia stále, alebo živili v minulosti a majú za sebou nespočet skúseností tu aj v zahraničí ma nielen že nevysmievajú ale by si sa asi smial ale aj súhlasia, pretože pracujem v realnej rovine, skúšam skúšam, a vidím čo nejde a ide,

za ďalšie, operacie okolo vrtulníka nie su moja špecializácia , ani výsadky, o tom ma poučuješ zbytočne

ten výcvik čo sa týka 58mi ako ho tam mali piloti nebol v mojej réžií,
pokiaľ ide o krátku išlo o čistý BASIC ovládania zbrane, nakoľko pred tým nevedeli ani načo je ktorá páčka na zbrani, stáli hrozne, netriafali ani mierenkou nič, takže progres je tam nepoprieľateľný

to o tom ovladani zbrane ako si ma tam pretriasal, nič v zlom ale už niečo mám odstrielané, a na 10 m dávam poper s tasením naslepo 2-3ranami,
aj po otočke čisto len na cit, a to len vďaka tomu postoju, takže asi trochu už viem čo je to spätný ráz zbrane a podobné veci čo si mi tak milo vysvetlil - ĎAKUJEM.
(zaručene toto niekoho zas rozladí že ake trapne cvičenie)

to ovladanie zbrane akejkoľvek mi nerobí žiadny problém a všetky princípi čo využívam spravím na akejkoľvek, tak to bolo vymyslené dávno predtým než som žil ja aj ty!
chcel som len povedať že aby to človek vypiloval na dobrú úroveň nejaký čas potrebuje, a nie že ja potrebujem 3 dni na to aby som to zvládol, to si snad robiš srandu, chytáš každé moje slovo a nie podstatu veci.

"strelci co nezatinaju svaly trafia len raz z celeho zasobnika do ciela"
túto vetu som mylslel doslova v krajnej situácií, kedy ide o stotiny,
samozrejme je v nej skulinka na asi 10 orgumentov proti mne, ako v každej vete aj od teba ale to je uplne trapne dotahovanie sa na slova a bodky v každej vete.
predsa som jasne napísal či je lepšie to alebo ono v nejakej situacií a ty mi píšeš že zhadzujem dobrých strelcov, to už neviem ako to mám napísať, asi nijak lebo proste nebudeš somnou apriori súhlasiť nech by sm to napísal akokoľvek lebo som mladý šupák ktorý nemá šancu niečo vedieť, nikoho nepozná, len sa tak hrá na piesočku,
myslím že keby si ma skúsil na ruky, nôž alebo grapling tak by mal možno trochu iný názor.
trenoval som už s kdekým ale taký odmietavý postoj ako máš ty zatiaľ nikto nemal, neviem čím to je, možno preto že takto cez klavesnice je výsledok tej debaty vždy tak jako tak nulový ale stretnúť sa vyskúšať, porozprávať je niečo uplne iné a už som to niekoľko krát videl, resp. skeptici videli že to ide a funguje a žiadne ďaľšie emócie neboli potrebné.
Napísať odpoveď

Návrat na "Tréning"