Vraj rúbal drevo a vybuchla mu munícia!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_robinson

Príspevok od používateľa inspiring_robinson »

pri množstve munície, ktorá nám v detstve prešla rukami sa skutočnosť, že sme nedošli k úrazu nedá označiť za šťastie, ale za dostatočnú opatrnosť; reagoval som na slová tvrdiace že "nič sa nemôže stať , nakoľko predsa pôsobením tepla len nábojnicu urve a účinok strely je zanedbateľný ..."

podľa toho čo opisujem sa stať môže všeličo (Igrlík má skúsenosť, ktorú neprajem nikomu) a tak ak mám dosť zdravého rozumu, ale zároveň aj zvedavosti a dobrodružného ducha čoho je v detstve nadostač, tak nejaké to huncútstvo urobím - ale tak, aby nedošlo k žiadnej ujme...(a kto sa bojí nech nechodí do lesa)

v žiadnom prípade nedávam návody, skôr varujem; opatrnosti nikdy nie je dosť, riziko sa znižuje znalosťami a patričnou ochranou

ešte ma napadla jedna vec - ak vidím, že mi decko má záujem o "nebezpečné veci" typu zbrane, alebo nech aj lezenie, tak ho radšej teoreticky aj prakticky veci naučím ako zakážem; zakázaná vec sa totiž potom robí "tajne" a bez vedomostí a skúseností je riziko prúseru veliké a učiť sa tu na vlastných chybách je katastrofa...
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"