Návrh novely zák. č. 190/2003 #1
-
inspiring_kepler
Gunslinger taka GSG-5 je original semi-auto a tvoja uprava by ju dovolovala co "oni" urcite nechcu.
Ked som zene povedal ze idu zakazat 58-ky (pre nu je to samozrejme stale iba samopal) tak ze dobre na co to komu bude doma, potom ked som jej povedal ze su v tom sutazne discipliny tak sa na mna zostala prekvapene pozerat. Jednoducho verejnost nema ani sajn ze s 58 sa bezne strielava sutazne.
Ked som zene povedal ze idu zakazat 58-ky (pre nu je to samozrejme stale iba samopal) tak ze dobre na co to komu bude doma, potom ked som jej povedal ze su v tom sutazne discipliny tak sa na mna zostala prekvapene pozerat. Jednoducho verejnost nema ani sajn ze s 58 sa bezne strielava sutazne.
Guns co myslis, vztahovalo by sa uvedene, na Polsky Works 11, Saigu MK, CZ-858, Scarabeus? Hmm? A ak by som ich doniesol zo zahranicia? Napriklad CZUB a Zbrojovka Radom uz teraz tvrdi, ze je to novovyroba. Celkovo tu cast o tom zakaze, treba vypustit z tej novely, je to vyslovene ze nezmysel, no najlepsie celu ju poslat do kosa, tam kam patri.Gunslinger napísal:1. V § 4 ods. 2 písmeno b) znie:
„b) samočinná zbraň alebo samonabíjacia palná zbraň, ktorá bola upravená zo samočinnej zbrane,“.
robim na pripomienkach s LT ktore by sme chceli podat ako tzv. hromadnu pripomienku.telra napísal:dobre,
ma tu niekto pravnicke vzdelanie a moze napisat priklad spravne formulovanej pripomienky?
na pripomienky k zakonu nepotrebujes pravnicke vzdelanie. s vynimkou pripomienok k laicky povedane tzv. "znarodneniu" su pripomienky prevazne vecneho charakteru. samozrejme bude podporene aj pravnou argumentaciou ale vecne hladisko je rozhodujuce.
sa v ňom (v rozhovore) pýta, čo škodí EÚ viac: "Keď existuje priestor pre dialóg alebo keď sa vyžaduje tichý súhlas so zaťatými zubami? Nazvať veci pravými menami nie je predsa žiadny prečin (proti EÚ), naopak."
Der Standard
a kto to povedal? Nasa sefka vlady. Nebolo by zle pouzit jej vlastne slova pri obhajobe nasich prav.
Der Standard
a kto to povedal? Nasa sefka vlady. Nebolo by zle pouzit jej vlastne slova pri obhajobe nasich prav.
-
inspiring_hellman
-
inspiring_hellman
Zakazovanie zbrani urcite nie! ... ale psychotesty na zaciatku alebo v najhorsom raz za 10rokov za A-cko pre kazdeho (alebo psychotest ako jediny potrebny doklad k A-cku), by som povazoval za dobry navrh ako "sprisnit podmienky" ... verejnost aj tak nema dlhsiu pamäť ako do dalsieho vydania krimi novin :-D takze aj D.L. musi byt jasne ze z toho vela neziska, takze kam sa ponahla?
-
friendly_curran