Návrh novely zák. č. 190/2003 #1

DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Pripravuje sa vytvorenie hromadnej pripomienky aj na tom legislativnom portaly?
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

igoca, ved posli a daj vediet ...ja to uz na stanici preberiem
Používateľov profilový obrázok
Legis Telum
prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Legis Telum »

miro2851 napísal:Pokiaľ sa ešte nezačal niekto z KE angažovať, zanesiem podpisové hárky do predajne trigonus a poľovníctvo MN na Kováčskej, prípadne ešte do predajne na KVP
Košice sú zatiaľ žiaľ nepokryté, resp. nikto ma nekontaktoval. Dobrý by bol človiečik čo dochádza začiatkom týždňa na západ do práce.

Dávam dokopy zoznam ľudí čo mi už volali. Večer urobím rozdelenie na základe krajov.
Legis Telum
prispievateľ

NASTY napísal:ako sa to da vyplnit a poslat cez net??? som na PN a nemam ako ani kam to ist podpisat, a u nas v panelaku by som zohnal par podpisov tiez aj v robote cez mail
Piešťany môžem v nedeľu odobrať osobne ak nebude nikto iný. Vybehnem stačí ma kontaktovať 0903 663 686.
inspiring_liskov

Tomi, PN nie su piestany ale "praceneschopnost" :)

Nasty je z Krupiny a harky mi v nedelu vecer doruci cez znameho, ktory ide do BA :)
inspiring_babbage

Príspevok od používateľa inspiring_babbage »

tak už zbieram podpisy :) a v sobotu idem na oslavu kde bude vyše 50 ľudí a dúfam, že to tam podpíše čo najviac z nich :)
Legis Telum
prispievateľ

roman napísal:Tomi, PN nie su piestany ale "praceneschopnost" :)

Nasty je z Krupiny a harky mi v nedelu vecer doruci cez znameho, ktory ide do BA :)
UPS :oops: som čítal čo som chcel vidieť
inspiring_liskov

este jedna vec, dajte si pozor aby ste v euforii nepodpisali viac ako 1 harok !!!!
duplicitny podpis tiez znamena neplatnost celeho harku

takisto si dajte pri zbere pozor, aby si z vas niekto nerobil srandu (hlavne na oslavach a vinobrani) a nepodpisal sa vam ako Kacer Donald alebo Michael Jackson... aj take pripady boli
boris
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

DUSO napísal:Pripravuje sa vytvorenie hromadnej pripomienky aj na tom legislativnom portaly?
ANO
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

pre BB a okolie - podpisové hárky sú v Poľovníctve Lesona na Dolnej ulici
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Legis Telum napísal:Vážení športoví strelci, poľovníci, radoví majitelia zbraní a spoluobčania,

Občianske združenie Legis Telum – Združenie vlastníkov strelných zbraní, o.z. týmto predkladá zásadnú hromadnú pripomienku k návrhu novely zákona č. 190/2003 Zb. o strelných zbraniach a strelive zo dňa 7.9.2010, predloženú do medzirezortného pripomienkového konania ministrom vnútra Slovenskej republiky.

Pripomienku predkladáme z dôvodu, že zásadne namietame rozpor návrhu novely zákona č. 190/2003 Zb. o strelných zbraniach a strelive s Ústavou Slovenskej republiky, pričom poukazujeme na protiústavnosť novelou navrhovaného zákazu a obmedzenia nadobúdania, držby a vlastníctva samonabíjacích palných zbraní. Návrh novely žiadame v celosti zamietnuť.

Upozorňujeme, že ak chceme byť úspešní, v pondelok 13. septembra musia byť podpísané hárky v rukách zástupcov združenia. Kontaktujte nás ohľadom dohodnutia prevzatia hárkov na 0903 663 686, legistelum@legistelum.sk aleboinfo@legistelum.sk.

Hárky a pripomienku sťahujte tu:
pripomienka: http://www.legistelum.sk/images/marksma ... enkaLT.pdf
hárok: http://www.legistelum.sk/images/marksma ... _harok.pdf

Výzva: Hľadám dobrovoľníka(ov) pre transport hárkov z Východného Slovenska.

V súčasnosti máme pokryté kraje: Bratislavský, Trnavský, Trenčiansky kraj - (kontakt 0903 663 686). Zber hárkov bude v nedeľu 12.9.2010! Bratislavský kraj v pondelok 13.9.2010.

www.legistelum.sk
POZOR NA TIE DÁTUMY! Musel som to uz na viacerých weboch poprepisovať, keď som si to najprv v rýchlosti nevšimol.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Košice
harky :

GDU Dénešova 8
NOVA Ostrovského 2
Poľovnícke potreby Rastislavova 100
Army shop Južná trieda 48/A
Trigonus Trieda SNP 61

budu odoslane kurierom na akukolvek adresu,kedykolvek
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

electron, čiže už si tam bol?
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

vsetko je vybavene,uz su vsade,hromadny zber tiez
Naposledy upravil/-a inspiring_newton v 09 Sep 2010, 11:42, upravené celkom 1 krát.
inspiring_liskov

Ares v Topolcanoch a ERIK v Bratislave vybavene. Poslal som im to mailo, o par minut to hadam bude vytlacene na podpis. vyzdvihnut to pojdem v pondelok
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"