Návrh novely zák. č. 190/2003 #1
- Legis Telum
- prispievateľ
- Registered for: 15 years 7 months
Košice sú zatiaľ žiaľ nepokryté, resp. nikto ma nekontaktoval. Dobrý by bol človiečik čo dochádza začiatkom týždňa na západ do práce.miro2851 napísal:Pokiaľ sa ešte nezačal niekto z KE angažovať, zanesiem podpisové hárky do predajne trigonus a poľovníctvo MN na Kováčskej, prípadne ešte do predajne na KVP
Dávam dokopy zoznam ľudí čo mi už volali. Večer urobím rozdelenie na základe krajov.
- Legis Telum
- prispievateľ
-
inspiring_liskov
-
inspiring_babbage
- Legis Telum
- prispievateľ
-
inspiring_liskov
este jedna vec, dajte si pozor aby ste v euforii nepodpisali viac ako 1 harok !!!!
duplicitny podpis tiez znamena neplatnost celeho harku
takisto si dajte pri zbere pozor, aby si z vas niekto nerobil srandu (hlavne na oslavach a vinobrani) a nepodpisal sa vam ako Kacer Donald alebo Michael Jackson... aj take pripady boli
duplicitny podpis tiez znamena neplatnost celeho harku
takisto si dajte pri zbere pozor, aby si z vas niekto nerobil srandu (hlavne na oslavach a vinobrani) a nepodpisal sa vam ako Kacer Donald alebo Michael Jackson... aj take pripady boli
POZOR NA TIE DÁTUMY! Musel som to uz na viacerých weboch poprepisovať, keď som si to najprv v rýchlosti nevšimol.Legis Telum napísal:Vážení športoví strelci, poľovníci, radoví majitelia zbraní a spoluobčania,
Občianske združenie Legis Telum – Združenie vlastníkov strelných zbraní, o.z. týmto predkladá zásadnú hromadnú pripomienku k návrhu novely zákona č. 190/2003 Zb. o strelných zbraniach a strelive zo dňa 7.9.2010, predloženú do medzirezortného pripomienkového konania ministrom vnútra Slovenskej republiky.
Pripomienku predkladáme z dôvodu, že zásadne namietame rozpor návrhu novely zákona č. 190/2003 Zb. o strelných zbraniach a strelive s Ústavou Slovenskej republiky, pričom poukazujeme na protiústavnosť novelou navrhovaného zákazu a obmedzenia nadobúdania, držby a vlastníctva samonabíjacích palných zbraní. Návrh novely žiadame v celosti zamietnuť.
Upozorňujeme, že ak chceme byť úspešní, v pondelok 13. septembra musia byť podpísané hárky v rukách zástupcov združenia. Kontaktujte nás ohľadom dohodnutia prevzatia hárkov na 0903 663 686, legistelum@legistelum.sk aleboinfo@legistelum.sk.
Hárky a pripomienku sťahujte tu:
pripomienka: http://www.legistelum.sk/images/marksma ... enkaLT.pdf
hárok: http://www.legistelum.sk/images/marksma ... _harok.pdf
Výzva: Hľadám dobrovoľníka(ov) pre transport hárkov z Východného Slovenska.
V súčasnosti máme pokryté kraje: Bratislavský, Trnavský, Trenčiansky kraj - (kontakt 0903 663 686). Zber hárkov bude v nedeľu 12.9.2010! Bratislavský kraj v pondelok 13.9.2010.
www.legistelum.sk
-
inspiring_newton
-
inspiring_newton
-
inspiring_liskov