Návrh novely zák. č. 190/2003 #1
-
inspiring_kepler
NZ - podpísané hárky môžete zaniesť zajtra do 17:00 - predajňa BUNKER 94001, kde ich vyzdvihnem. Pozor spomínanná predajňa je v sobotu zavretá. Ak hárky nemáte, tak sa tam môžete ísť podpísať.
Ak to nestíhate, kontaktujte priamo mňa. Ja ich potom zoberiem v nedeľu kam bude treba (TT, BA ...)
Chalani, kto to bude v nedeľu zbierať v TT? Mohol by som tie podpisy zobrať k Vám, nemusím sa trepať do BA
Ak to nestíhate, kontaktujte priamo mňa. Ja ich potom zoberiem v nedeľu kam bude treba (TT, BA ...)
Chalani, kto to bude v nedeľu zbierať v TT? Mohol by som tie podpisy zobrať k Vám, nemusím sa trepať do BA
- El Pistolero
- prispievateľ
- Registered for: 16 years
Na JOJke som to videl, bolo to dost kontroverzne.
Ministrovi sa podarilo dosiahnut svoje
Niektori maloverni z nas, zacinaju sami ponukat psychotesty ako riesenie
Preco by sme mali chodit k psychousom
Na skole ma ucili profesori a docenti psychologie. A okrem jedneho boli vsetci dost tazki notorici
Dokonca ma ucil psycholog, ku ktoremu chodili ostatni psychologovia, ked potrebovali pomoc.
No total zverina
PS: mam 17 podpisov + som to nechal v jednej predajne zbrani (asi sa tam prave prebudili z tvojtyzdnoveho spanku, o nicom nevedeli) Ked som povedal co mam, zakaznici utekali k predavacovi a podpisovali
.
Ministrovi sa podarilo dosiahnut svoje
Niektori maloverni z nas, zacinaju sami ponukat psychotesty ako riesenie
Preco by sme mali chodit k psychousom
Na skole ma ucili profesori a docenti psychologie. A okrem jedneho boli vsetci dost tazki notorici
Dokonca ma ucil psycholog, ku ktoremu chodili ostatni psychologovia, ked potrebovali pomoc.
No total zverina
PS: mam 17 podpisov + som to nechal v jednej predajne zbrani (asi sa tam prave prebudili z tvojtyzdnoveho spanku, o nicom nevedeli) Ked som povedal co mam, zakaznici utekali k predavacovi a podpisovali
"...Ak je pri názve hromadnej pripomienky sivá ikonka, znamená to, že táto pripomienka ešte nemá dostatočnú podporu verejnosti, naopak zelená ikonka indikuje, že pripomienka má dostatočnú podporu a predkladateľ bude povinný sa ňou zaoberať..."
Viete aky je tam pocet na to aby zozelenala? To je tych 500?
Viete aky je tam pocet na to aby zozelenala? To je tych 500?
-
inspiring_wright
-
friendly_merkle
Súhlasím so všetkými negatívnymi ohlasmi na pripravovanú nezmyselnú novelu Zákona o zbraniach a strelive, hlavne v časti, ktorá sa týka zbraní upravených na streľbu jednotlivými ranami, ktoré sú odvodené, alebo aj dokonca podobné (čo to je?) zbraniam automatickým. Sám vlastním pištoľ CZ 91S, ktorá je vlastne upravený Skorpion na streľbu jednotlivými ranami v kalibri 9 mm Br. krátky a používam ho na športovú streľbu. Podľa názorov, ktoré som si prečítal "spadne" aj táto pištoľ do kategórie, ktoré majú byť zakázané. Preto som sa pridal k hromadnému pripomienkovaniu a vyzývam všetkým, ktorých sa tento pripravovaný paškvil týka, aby sa pridali. Dlhé roky sme boli ako barani, nebuďme nimi ďalej. Domáce, či krčmové frfľanie k ničomu nevedie, treba sa do veci oprieť, lobovať a možno zvážiť formu petície a podobne.
Elektronicka podpora na https://lt.justice.gov.sk/Public/MassRe ... EID=133511
vyzaduje 500 podpisov aby bol predkladatel povinny sa nou zaoberat!!!
vyzaduje 500 podpisov aby bol predkladatel povinny sa nou zaoberat!!!