Rozhovor ministra Lipsica v pluske

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_babbage

Príspevok od používateľa inspiring_babbage »

teraz som si pozrel tú reportáž, on je nenormálne hovado, sorry ale už som to neudržal..že čo tam pustil do eteru :(, že niekto by sa tu mal zastávať aj potencionálnych nevinných civilistov, ktorí môžu byť obeťami šialených strelcov....?????
tento človek je nekompletný totálne...z jeho slová sú iba čistý populizmus, ktorým si teraz dvíha svoj imidž verejného ochrancu...
Používateľov profilový obrázok
mab
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa mab »

tu lipsic rozprava o prezbrojovani "o docasnom rieseni" skorpionmi. mi to pride ze kym asi nevyzbiera zbrane od nas :twisted: .
http://www.tyzden.sk/rozhovory-dna/rozhovor-11.html
je tam aj taka mini diskusia pod videom
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Sharpshooter napísal:.....Tu sa vyjadruje citujem:chceme jednoznacne zakazat drzbu povodne plno automatickych zbrani ktore sa daju spatne prerobit na strelbu v davkach.jednou z moznosti je ze tieto zbrane musia byt zamknute v bezpeci napr. na strelnici.v ziadnom pripade nepatria domov.Na otazku:takze ich majitelia nebudu musiet odovzdat statu uplne?? Odpoved ministra:presne tak mozu ich najdalej vlastnit ale budu bezpecne uchovane.iba spresnim ze pojde o zbrane ktore boli povodne auto ale boli upravene na civilne ucely......
V Trende s nim bol rozhovor,kde o niecom takom zase nebola zmienka. Jeden strucny odstavcek k tejto teme v ramci vacsieho interview: cca. v zmysle - Bude predlozena novela, ktorou sa zakazu samonabijacie zbrane, ktore su po lahkej manipulacii schopne strelby davkou. (sic!)
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

hmmm mal by sa toho niekto na tlacovke chitit ..co je to za spojenie "potencionalne nevinnych obcanov?" to znamena ze ktory su potom " potencionalne neslusny ?" ci mozme na zaklade prislusnosti k urcitej skupine ludi odsudzovat ? to uz podla mna neni populizmus ale xenofobia !

mas rychle auto, ZP, si horolezec atd. = neslusny obcan = potencionalny sialec = potencionalny vrah ?

hmmm by ma zaujimalo za co on tu VS vystudoval nech sa nehneva ale ked takto hovory v televizii "studovany" clovek tak vela rozumu nenabral asi sa pryhlasim aj ja na pravo nech mozem drizdat taketo mudrosti :evil:
taktikZA
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa taktikZA »

toto prosim nijako nekomentujte,davam to tu len pre vseobecny rozhlad!!!

http://www.sme.sk/c/5544084/cirkev-chce ... kusiu.html
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

mab napísal:....je tam aj taka mini diskusia pod videom
odkedy sa zmenil rod slova "pištoľ" zo zenskeho na muzsky...??? ...."prezbrojit PIŠTOLMI"...... ......ministerko by si mal radsej precvicit slovensku gramatiku, nez predkladat horucou ihlou site novely. Clovek by cakal od uradnika na ministerskom poste aspon elementarne znalosti statneho jazyka..... (nehovoriac o perlach ako "skorpion ma nizsi kaliber ako kratke zbrane policajtov" ....volny citat)
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

? od uradnika elementarne znalosti slovenskeho jazyka ???? ... on tam neni na gramatiku ale na to aby vedel razitkovat ked sa mu chce !!!!!
a hlavne robit sa dolezity co vynasiel .. a co ked je to zle ... ved niekto to hadam napravi .. casom :oops:
inspiring_murdock

Príspevok od používateľa inspiring_murdock »

V Trende s nim bol rozhovor,kde o niecom takom zase nebola zmienka. Jeden strucny odstavcek k tejto teme v ramci vacsieho interview: cca. v zmysle - Bude predlozena novela, ktorou sa zakazu samonabijacie zbrane, ktore su po lahkej manipulacii schopne strelby davkou. (sic!)[/quote]

Hhmm tak toto by aj presne sedelo na to co predlozil :)ako patologicky ateista musim povedat ze aj na naseho ministra plati to co na 1/2 krestanov hlavne na dedinach.z kostola do krcmy.Farizejstvo
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

nechcem sa nikoho dotknut,ale taky co chodia 2x do dna do kostola su najhorsi ..... .
Jedneho takeho som mal v praci,bola to riadna svina ...
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

Sharpshooter napísal:Bude predlozena novela, ktorou sa zakazu samonabijacie zbrane, ktore su po lahkej manipulacii schopne strelby davkou.
nech lipsicovi niekto hodi na stol civilnu sa58 a nech nam predvedie ako lahko ju za 5 sekund upravi na fullauto.
inspiring_turing

Príspevok od používateľa inspiring_turing »

To Electron: ja som mal tiež tú "cesť" natrafiť na takých ... Boli to najhorší a najzákernejší ľudia ...
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

Suhlasim z Electronom u nas v meste najväcsie kurvy a podvodnici sedia v kostole v prvom rade asi si myslia ze ked tam v nedelu deru lavice tak cely tyzden mozu kradnut, ojebavat a robit zlost smradi :evil: :evil: :evil:
ku..y katolicke /cest vynimkam /
inspiring_murdock

Príspevok od používateľa inspiring_murdock »

vseobecne odjakziva racio a krestanstvo nesli dokopy,nikdy.Do mna naprilkad vrtali minule ze niesom krestan frajerkin stryko.Cela moja rodina je ateisticka ale proste vztahy su fakt super.Oni tiez vydieraju lavice kazdu nedelu kazdu slavnost a neviem co a ojeba... sa o pozemky,furt hasteria o prachy a pol dobreho slova nemaju za chrbtom co ked si predstavim aky ja mam vztah s bratom tak mi to fakt nejde dokopy.No hlavne ze v nedelu sa pomodlikaju daju 50 centak a idu rovno do krcmy sa nadrbat

Vseobecne som nazoru kazdy nech si veri v co chce,len nech nenanucuje svoj nazor a nekaze.Bohuzial najvacsi grazli chodia do kostola a kedze boh je milosrdny a furt odpusti,hlavne ked chodite do kostola a prispievate prevazne Katolickej cirkvy s.r.o tak tym sa opravedlnuju.
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

ja som krestan (pozor, katolik nerovna sa krestan)
a mas pocit, ze to v hlave nemam v poriadku?
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Pridam sa ku včšine poznam par ludí s okolia čo sa chodia modlikať,potom pred kostolom osieraju koho sa da.Fuj hnus,hraju sa na krestanov :evil: ovšem čest patrí slušnym,nehadzem všetkych do jedneho vreca.Ked bol kedysi pri moci Fico,zdalo sa mi aky je Lipšic slušny chlap,že rozumie svojej praci a pod,ale toto čo chce dorobit klesol u mna kde sa len da :x :roll:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"