Návrh novely zák. č. 190/2003 #1

inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

miro2851
aj tento pan doktor by potreboval psychologicke vysetrenie
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa miro285 »

Najhoršie je, že je to pripomienka od celej komory, navyše zásadná :?
Používateľov profilový obrázok
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa aris »

a objektivna
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

pre nich je to ZASADNY biznis
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

tak aj oni vycitili bubaky a prihrievaju si pekne polievocku :oops:
siver
prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa siver »

Psychoši vetria biznis o akom sa im doteraz mohlo len snívať :evil:

OT: bol by som zvedavý, či by taký ako Jano Zlota prešli cez psychotesty, teda keby ich robili normálne.
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa agger »

Rovnopravnost 101: oz zdruzenie ktoreho sa problematika tyka musi zohnat min 500 podpisov aby sa to predkladatel unuval precitat, profesijne zdruzenie, ktore si na tom postavi biznis, je okamzite zaradene do pripomienkoveho konania.

Trapne, je mi na vracanie
inspiring_turing

Príspevok od používateľa inspiring_turing »

Mnohí z nich zacítili vôňu peňazí a urobia všetko preto, aby sa dostali k moci rozhodovať kto je a kto nie je súci nosiť zbraň a strelivo.
Psychológovia sú v mnohých veciach silne zaujatí ... Všetko, aj to čo je pre mnohých (väčšinu ľudí) normálne správanie chcú označiť za nejakú poruchu, ktorú musia liečiť ... Stačí sa pozrieť na to, čo všetko navrhovali zaradiť do katalógu psychických porúch. Ešte aj to, že si človek niečo pravidelne odkladá na jedno a to isté miesto, sú schopní označiť za duševnú chorobu, ktorú je potrebné liečiť.
Na nemenovanom policajnom pracovisku vykonávajú posudzovanie psychologickej spôsobilosti budúcich policajtov dve dámy, ktoré odporúčali a schválili prijatie do služobného pomeru pre osobu, ktorá bola liečená na psychiatrii ... Čo k tomu dodať ... Normálny človek sa cez ne nedostane ale pacient psychiatrie áno ...
inspiring_boyd

este by ma zaujimalo kolko zchramstnu od vlady za kazdy posudok vdaka ktoremu sa znizi pocet drzitelov ZP :evil:
inspiring_murdock

Príspevok od používateľa inspiring_murdock »

HAha ja s tym teda suhlasim za predpokladu ze budu brat za svoje posudky pravnu zodpovednost. Clovek zeby dovolenku bral na vybavovacky
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa aris »

len aby sa psychaci neprepocitali. Ked sa odzbroji obyvatelstvo, nebudu ani bubaky.

inak, citi sa niekto bezpecnejsie na cestach, odkedy zaviedli povinne psy testy pre vodicov nakl. aut?
inspiring_boyd

jasne ze nie ! ....... staci vybehnut n dedinske cesticky a stretnut degesov co obchadzaju myto !

situacia z pred 2 tyzdnou v dedine pred tou nasou je pravouhla neprehladna zakruta ... tak si to sinem o 106 (40km viem o zakrute aj o konciacich prazdninach) pred zakrutou este pribrzdim (cca 20km nase rodinne auto sa dost naklana mozno keby som siel puntom to dopadne setko inak) .... esteze a proti mne stoji kamion :shock: tak cuvnem kamion potiahne cez zakrutu ku mne a mily kultivovany vidic od BB mi zacne nadavat ze kam sa je.em a ci nevidim ze obchadza cyklistu !

tak mi vysvetlite ako mam takeho kretena vydiet cez domy a odkedy sa moze obchadzat/predbiehat v neprehladnej zakrute? :evil: mal som sto chuti sa snim porozpravat inac len moja pacifisticka zenicka stale hudla ze ho mam nechat tak a ked som sa jej spytal ci je jej jedno ze nas mohli vystrihavat z auta zostala cusat.

takze z ucinnostou psychotestou,znalostou zakonou cest. prem. a urovnou chovania niektorych (nie vsetkych !) prof. vodicou som "nadmieru" spokojny. :shock:
Snypo
prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa Snypo »

Nomed :lol: príbeh pekný a pointa tragikomická. Slovensko,diera v strede EU-ropy. :roll:
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa C08R4 »

electron napísal:pre nich je to ZASADNY biznis
100% suhlas. Zachytil som uz urcite informacie a mam taky "pocit", ze sa s tym bude asi kseftovat :). Pan minister ide zavadzat to, co sa v minulosti neosvedcilo!
eloquent_brattain

Príspevok od používateľa eloquent_brattain »

Zdravím páni, nachádza sa tu niekto komu by som mohol odovzdať petičné hárky, buď okolo 11-tej v TN, alebo po 13-tej v BB (dnes v nedeľu)? Dik.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"