Otázky na ministra vnútra v suvislosti s novelizaciou

Používateľov profilový obrázok
NASTY
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NASTY »

nemate niekto nejake znamosti v telke alebo niekde nech spravia tlacovku a nehaju vyslovit aj nase argumenty aj nas nazor nie len Vyvolenych
Euronymus81
prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Euronymus81 »

Skopriroval som si to aj ja , Niekedy davno davno som pracoval v jednej sukromnej TV skusim obvolat nejakych znamich uvidim ci tam este niekto pracuje
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

tlacovu konferenciu bude mat LT v pondelok
http://ssn.sk/?id=21&num=1653&lang=sk

Okrem toho sa denne objavujeme v nejakej televizii, povacsinou hlavne spravy (TA3, JOJ, sem tam Markiza), kde padaju aj nase vyjadrenie. Problem je inde. Kto nechce pocut, ten proste nepocuje.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

hmmm ale ked sa niekto robi ze nepocuje ... tak mu treba slusne poklepat na pleco aby sa otocil ze tu nieje sam ! :twisted:
medzi nami su aj jeho volici co ho volili a terz ich kope do zadku :shock:
profilaktik
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa profilaktik »

http://video.markiza.sk/archiv-tv-marki ... viny/46689

pod #10 reportaz proti Lipsicovej reforme

ako moze Lipsic vyjadrovat svoj nazor... je voleny obcanmi a ma teda zastavat a prezentovat ich nazory...
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

profilaktik: Ze sialeni strelci :shock:, poculi ste to? Ako veriaci clovek ja mam zasa takyto nazor:
Beda vám, zákonníci a farizeji, pokrytci, lebo sa podobáte obieleným hrobom, ktoré zvonka vyzerajú pekne, ale vnútri sú plné mŕtvolných kostí a všelijakej nečistoty! (Mt 23, 27)
Preto vám hovorím: Ak vaša spravodlivosť nebude väčšia ako spravodlivosť zákonníkov a farizejov, nevojdete do nebeského kráľovstva. (Mt 5, 20)
Inak, ze mame mat zbrane je nepriamo spomenute dokonca aj Biblii! To by mohol pan minister vediet.
inspiring_turing

Príspevok od používateľa inspiring_turing »

Farizejstvo pána ministra nepozná hraníc ... Fuj.
inspiring_boyd

ozaj este by som sa ho pri rohovore spytal :

pan minister kolko TC sa doteraz stalo z poloautomatickými/automatickými zbraňami v legálnej držbe od kedy su povolene keď je to teraz robíte skrátene leg. konanie a nedovolíte sa verejnosti vyjadriť k tomuto problému ....myslite si ze je to z vasej strany demokratický prístup ?

predpokladáte teda ze kazdy držiteľ zbrane je eventuálne psychopat ?

predpokladáte alebo mate informáciu ze sa chystaju dalsie taketo utoky ?
pištoľníčka
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

gewehr napísal:Problem je inde. Kto nechce pocut, ten proste nepocuje.
presne.... Je to v ludoch...snazila som sa robit nejaku osvetu medzi kamoskami a bola som obcas sokovana neochotou vypocut iny nazor, predsudkami....nemaju na SK pocit ohrozenia v suvislosti so zbranami, ale "zbrane by vobec nemali existovat a naco je taky sport, a keby nemal zbrane pachatel nemusel by ani slusny clovek nosit...." proste parada. Zaklincovala to moja teta vetou ze nejde o zbrane ako take (po prikladoch o stupani kriminality napr.v ang po odzbrojeni slusnych ludi...) ale ide o travenie casu, ze na tom nie je nic zmysluplne ani pekne strielat do papiera....to je veta ktora hovori za vsetko. Pre hlupaka kazdy hlupy.... a s ludskou blbostou sa bojovat neda....vopred prehrany boj...clovek ktory neakceptuje nazor druheho, rozdielnost nazorov na to co je zmysluplne a pekne (v ramci slusnosti, dobrych mravov a na istej ludskej urovni) tomu nie je mozne argumentovat nicim...v kazdej skupine ludi je cast slusnych, dobrych, cestnych ludi a v kazdej skupine sa najde gauner, klamar, podvodnik...aj medzi strelcami....medzi ludmi co chodia do kostola, medzi politikmi...v kazdej skupine....myslim ze nie je mozne z lubovolnej skupiny ludi odstranit tych "zlych".
YO...prave mi volala kamoska, ze nezozbierala ziadne popisy lebo jej rodina je PROTI...a chcu aby "ten" zakon presiel (necitali ho, nevedia o com je, ale pre nich znamena=zakaz zbrani).....dovod? Nechcu aby "barsaky ony" vlastnil zbran a mohol ich na ulici "vystrielat"....argumenty typu ze ten "barsaky ony" tu zbran vlastni a bude vlastnit a samozrejme nelegalne, jednoducho nie su akceptovane....zeby naivita? :( smutne
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Ja by som sa ho spýtal, či mieni finančne odškodnovať všetky obete trestných činov.
pištoľníčka
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

Kapo...super podpis!
inspiring_boyd

este by som sa pana ministra spytal :
ci si nemysli ze populisticke zvyšovanie dph ktore zaviedli na 3r a slavnostne ho zrusa pred koncom volebneho obdobia nepovedie k zdrazovaniu a naslednemu zhorseniu aj tak uz zlej zivotnej urovne u nas a tym padom k zvyseniu TC a ci to nieje dovod na vecsie zamyslenie sa tejto vlady nad tym co roby ako odoberat zakonny majetok obcanom.
dufi
občasný prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa dufi »

To Pištolníčka : Ja si myslím,že to nie je naivita, ale slovenská vlastnosť - neprajnosť - keď nemám ja, nech nemá ani ten druhý, alebo : keď zdochla krava mne, nech zdochne aj susedovi.
Inač keď som zbieral podpisy ja, tak som sa dotyčného opýtal, či sa mu podobám na Harmana a či si myslí o mne,že by som dokázal strielať po ľuďoch. Keď porozmýšľal, že isto nie, tak som mu povedal: no vidíš a takí ako ja sme všetci športoví strelci a Harman bol výnimka. Podpísali mi všetci mnou oslovení, až na jedného, u ktorého sa prejavila hore uvedená vlastnosť.
aceman
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa aceman »

Online rozhovor s ministrom vnútra Danielom Lipšicom

"Na otázky spojené s bezpečnostnou situáciou na Slovensku vám v utorok 14. septembra od 11. hodiny v online rozhovore na Aktuálne.sk odpovie minister vnútra Daniel Lipšic. Otázky mu môžete klásť už teraz."

http://aktualne.centrum.sk/domov/politi ... 983&online
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Rovno skopirujte otazky z tohto fora a nech sa vyjadruje, to este len uvidite tie blaboly :roll:
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"