Strelba v Prievidzi - Výstrely do okien bytu soc. slabsich

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

tu nieco nebude s kostolnym poriadkom... dlhe roky sa nic podobne nedialo a teraz zrazu pred hlasovanim o nezmyselnom paskvile sa zacnu diat "podivuhodne strelecke udalosti" .. mam pocit ze tu niekto potrebuje sirit strach a paniku...
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

sak to je to zrazu sa tu sade striela ???? mohol to bit aj prak !

ale z 2 strany ked sa tu striela kazdu chvilu ako to vyzera ze striela tak naco zakazovat obcanom vlastnit zbran ????, cim sa mame branit ?????
ten zakaz nic nevyriesi :evil:

kurna ale zaujimave ze to zas dochadza len tej "neslusnej spodine" a "slusnej vrchnosti " nie kurna aj kocurkovo by bol lepsi a rozumnejsi stat ako vlada z tymto "panom" vobec by som sa nedivil keby skoncil na psychiatrii
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Podľa záberov z markízy, pomerne veľká diera hĺbky 1 cm? Čo to môže byť? Flobert?
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

podla mna to vyzera ako flobert, ak to bolo zateplene, dokazalo by to do polystirenu tak hlboko vniknut... aj priestrel okna vyzeral, ze sa jednalo o brok
ALKAJ
prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa ALKAJ »

Neboli tie diery v omietke tak veľké preto, lebo policajti pred tým vyberali odtiaľ strely?

Inak je zaujímavé že odrazu koľko je prípadov so zbraňami a ak sú v legálnej držbe tak to samozrejme nezabudnú zdôrazniť...
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"