Legis Telum utoci na vladu ...
-
inspiring_boyd
-
inspiring_kepler
-
friendly_driscoll
BKSL Suhlas ... akonahle sa zacne ohranicovat pocet uzivatelov, robit "elitarske" skupiny, tak to pojde do minusu s kvalitou tohoto fora. Napriek tomu, ze nie som strelec, tak sa sem rad pozriem. Keby to malo byt forum plne 13-15 rocnych, ktori si liecia komplexy tym, aku zbran vcera videli v telke, tak sem ani neplachnem ...
Treba zachovat vseobecnu mieru slusnosti a racionalitu prispevkov, ktore sem patria. A to by si mal zvazit kazdy.
Treba zachovat vseobecnu mieru slusnosti a racionalitu prispevkov, ktore sem patria. A to by si mal zvazit kazdy.
ak sa bude prerabat web, neviem ako joomla, ale drupal umoznouje dost jednoducho spravovat uzivatelov roznych urovni (napr clen/neclen LT) a vytvarat interne mailing listy, fora a diskusie na zaklade nastaveni pristupovych prav.
Osobne si viem predstavit velmi pekne funkcnu stranku postavenu na joomle/drupale.
Ospravedlnujem sa tych ktorych sa to dotyka ze som hyperaktivny ako fretka na kofeine (alebo http://www.doxaweb.com/blog/uploaded_im ... 728902.jpg) a ze hadzem do placu vsetko aspon trochu konstruktivne co ma napadne.
Osobne si viem predstavit velmi pekne funkcnu stranku postavenu na joomle/drupale.
Ospravedlnujem sa tych ktorych sa to dotyka ze som hyperaktivny ako fretka na kofeine (alebo http://www.doxaweb.com/blog/uploaded_im ... 728902.jpg) a ze hadzem do placu vsetko aspon trochu konstruktivne co ma napadne.
Naposledy upravil/-a telra v 17 Sep 2010, 13:50, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_boyd
hmmm nic v zlom ale co sa tu riesi ? ... komunikacia LT ?.... pocitam ze chalani to zvladnu aj bez tychto rad
... nemyslim ze je dobry napad davat to sem delit clenov na clenv a clenov
mi to pripada podla stareho hesla " Rozdel a panuj"
tym chcem povedat pokial bude chciet LT vytvarat podsekcie tak si ich spravia bez toho aby sa niekoho pytali
alebo spravca ak bude chciet vynat urcitych foristou tak to spravy tiez
tym chcem povedat pokial bude chciet LT vytvarat podsekcie tak si ich spravia bez toho aby sa niekoho pytali
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 20 years 11 months
mimochodom legis tellum je zdruzenie a nie diktator, mal by vychadzat z potrieb svojej zakladne a nie z rozhodnuti svojich vladcov, a to snad aj robi.Nomed napísal:hmmm nic v zlom ale co sa tu riesi ? ... komunikacia LT ?.... pocitam ze chalani to zvladnu aj bez tychto rad
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 11 months
Ak by k takejto zmene malo prísť, asi by to už nebolo normálne nepolitické občianske sdruženie strelcov, začalo by sa pochybovať, možno aj intrigovať o " vyvolených" členoch ktorí môžu viac ako iní, nebol by to dobrý signál najmä smerom von z verejného webfóra, možno práve od tohto okamihu by sa o WF začali viac zaujímať nepopulárne štátne inštitúcie a bola by len otázka času, kedy by sa vyprovokovali debaty ktoré by WF uškodili viac ako strelec jednotlivec v Devínskej...
Podľa mna bude dobré keď všetko na WF bude verejné a transparentné.
Podľa mna bude dobré keď všetko na WF bude verejné a transparentné.