Legis Telum utoci na vladu ...

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

hmmm neni zle ale teraz trochu paranoi ako vies kde kdo pracuje ? ... ci nepracuje zrovna u dvoch sov alebo nebodaj nieje poradca MV ??? :oops:
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

WEBFORUM je otvorene diskusne forum a v tom je jeho sila, toto si treba uvedomit. Iba vdaka informovanosti je teraz jasne, ze novela je nevhodne a narychlo spracovana :-)
friendly_driscoll

Príspevok od používateľa friendly_driscoll »

BKSL Suhlas ... akonahle sa zacne ohranicovat pocet uzivatelov, robit "elitarske" skupiny, tak to pojde do minusu s kvalitou tohoto fora. Napriek tomu, ze nie som strelec, tak sa sem rad pozriem. Keby to malo byt forum plne 13-15 rocnych, ktori si liecia komplexy tym, aku zbran vcera videli v telke, tak sem ani neplachnem ...

Treba zachovat vseobecnu mieru slusnosti a racionalitu prispevkov, ktore sem patria. A to by si mal zvazit kazdy.
Používateľov profilový obrázok
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Pre LT je uzavreté miesto pre vnútornú komunikáciu určite potrebné. A ostatné debaty nie je dôvod uzatvárať. Akurát by sa mali niektorý krotiť. A nereagovať unáhlene na provokatérov.
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

ak sa bude prerabat web, neviem ako joomla, ale drupal umoznouje dost jednoducho spravovat uzivatelov roznych urovni (napr clen/neclen LT) a vytvarat interne mailing listy, fora a diskusie na zaklade nastaveni pristupovych prav.
Osobne si viem predstavit velmi pekne funkcnu stranku postavenu na joomle/drupale.

Ospravedlnujem sa tych ktorych sa to dotyka ze som hyperaktivny ako fretka na kofeine (alebo http://www.doxaweb.com/blog/uploaded_im ... 728902.jpg) a ze hadzem do placu vsetko aspon trochu konstruktivne co ma napadne.
Naposledy upravil/-a telra v 17 Sep 2010, 13:50, upravené celkom 1 krát.
inspiring_boyd

hmmm nic v zlom ale co sa tu riesi ? ... komunikacia LT ?.... pocitam ze chalani to zvladnu aj bez tychto rad

... nemyslim ze je dobry napad davat to sem delit clenov na clenv a clenov
mi to pripada podla stareho hesla " Rozdel a panuj"

tym chcem povedat pokial bude chciet LT vytvarat podsekcie tak si ich spravia bez toho aby sa niekoho pytali

alebo spravca ak bude chciet vynat urcitych foristou tak to spravy tiez
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Jasné, a zvládnu to aj bez tvojich rád.... :lol:
inspiring_boyd

:lol:
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

..bol len napad, neukamenujte ma..:) asi bude aj tak najistejsie ked si kazdy uvedomi ze WF je verejne a teda ze k jeho k prispevkom ma pristup kazdy pocinajuc od zaritych pacifistov az po hyeny z Noveho casu .
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

Nomed napísal:hmmm nic v zlom ale co sa tu riesi ? ... komunikacia LT ?.... pocitam ze chalani to zvladnu aj bez tychto rad

... nemyslim ze je dobry napad davat to sem delit clenov na clenv a clenov
mi to pripada podla stareho hesla " Rozdel a panuj"

tym chcem povedat pokial bude chciet LT vytvarat podsekcie tak si ich spravia bez toho aby sa niekoho pytali

alebo spravca ak bude chciet vynat urcitych foristou tak to spravy tiez
mimochodom legis tellum je zdruzenie a nie diktator, mal by vychadzat z potrieb svojej zakladne a nie z rozhodnuti svojich vladcov, a to snad aj robi.
dirty harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Ak by k takejto zmene malo prísť, asi by to už nebolo normálne nepolitické občianske sdruženie strelcov, začalo by sa pochybovať, možno aj intrigovať o " vyvolených" členoch ktorí môžu viac ako iní, nebol by to dobrý signál najmä smerom von z verejného webfóra, možno práve od tohto okamihu by sa o WF začali viac zaujímať nepopulárne štátne inštitúcie a bola by len otázka času, kedy by sa vyprovokovali debaty ktoré by WF uškodili viac ako strelec jednotlivec v Devínskej...
Podľa mna bude dobré keď všetko na WF bude verejné a transparentné.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"