aj v cervenej mudrej knihe je take nieco pisane
Nakupne povolenie
-
friendly_shamir
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_hellman
Necuduj sa ze nedostanes jednoznacnu odpoved, ked nekonkretizujes pripad. Skuska sa opakuje pri rozsirovani ZP pokiaľ bola niektora z jej casti zapocitana, ak si robil skusku celu, bez vynechania otazok tak ju neopakujes...dokonca aj po skonceni platnosti ZP nemusis opakovat skusku.
bwt: co to ma spoločne s temou o NP?
bwt: co to ma spoločne s temou o NP?
nepozries sa este raz?
http://www.minv.sk/?spravne-poplatky-na ... a-streliva
oslobodenie riadok 1 a 4
http://www.minv.sk/?spravne-poplatky-na ... a-streliva
oslobodenie riadok 1 a 4
-
vigorous_blackwell
Minulý týždeň som úspešne absolvoval skúšku na vydanie ZP (A) - inak vďaka všetkým prispievateľom na fóre, je to tu veľká pomoc.
Prosím ako nováčik o praktickú radu ku kúpe: najprv idem do obchodu, vyberiem si zbraň a zarezervujem, následne pre NP a potom nákup? Alebo najprv NP, potom vyberať (tu sa však obávam kolízie dodacej lehoty zbrane a dobe platnosti NP).
Prosím ako nováčik o praktickú radu ku kúpe: najprv idem do obchodu, vyberiem si zbraň a zarezervujem, následne pre NP a potom nákup? Alebo najprv NP, potom vyberať (tu sa však obávam kolízie dodacej lehoty zbrane a dobe platnosti NP).
more ty prosim ta co riesis. to je ako keby si sa opytal ci mas susto potravy najprv pozut, prehltnut a potom zapit, alebo pozut zapit a prehltnut.
odpoved je, ze je to tvoja vec.
my kompulzivne obsedantni nenechavame nic na nahodu a samozrejme pred vydanim np si zistime ci predmetny kus je dostupny a taktiez zistime alternativne predajne miesta.
su ale ludia, ktori idu uplne na blind a funguje im to.
fakt neviem, aku radu tu cakas, to sa o takejto do neba volajucej blbosti nevies rozhodnut sam a potrebujes na to radu z diskusneho fora?
odpoved je, ze je to tvoja vec.
my kompulzivne obsedantni nenechavame nic na nahodu a samozrejme pred vydanim np si zistime ci predmetny kus je dostupny a taktiez zistime alternativne predajne miesta.
su ale ludia, ktori idu uplne na blind a funguje im to.
fakt neviem, aku radu tu cakas, to sa o takejto do neba volajucej blbosti nevies rozhodnut sam a potrebujes na to radu z diskusneho fora?