....nanestastie o tomto mam dost dobre predstavy, ako by to vyzeralo (resp. ako by sme vyzerali my).tenorista napísal: v sobotu dvojhodinová prietrž mračien.....užili by sme si to!
Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
AKI: 18ho predbezne stale plati (ale s 26.9. to nevyzera moc dobre - aj s Majstrovstvami SK by to boli tri preteky vo vikendoch po sebe, takze ta 26ho sa asi vypusti/zrusi).
A uvidime ci 18ho bude takticka alebo sportova liga, kazdopadne ako 'generalka' pred majstrovstvami by to malo byt tak akurat (ja MSK prepasiem, ale najblizsi vikend si to ujst nenecham - ktovie ci to nebude jedna z poslednych sutazi ktore s OAckom budem moct absolvovat...
Gunslinger
A uvidime ci 18ho bude takticka alebo sportova liga, kazdopadne ako 'generalka' pred majstrovstvami by to malo byt tak akurat (ja MSK prepasiem, ale najblizsi vikend si to ujst nenecham - ktovie ci to nebude jedna z poslednych sutazi ktore s OAckom budem moct absolvovat...
Gunslinger
A která zpráva že je ta dobrá? Ten předpokládaně vypuštěný termín 26. mi zase jako taková moc dobrá zpráva nepřijde, na ten jsem nachystaný přijet.
Jinak hoši, dostal se ke mě podnět, že pokud je problém s tou třídenní akcí kvůli zajištění střelnice, tak by pravděpodobně na tuto akci bylo možno zajistit střelnici ZVI na Střelné
Jinak hoši, dostal se ke mě podnět, že pokud je problém s tou třídenní akcí kvůli zajištění střelnice, tak by pravděpodobně na tuto akci bylo možno zajistit střelnici ZVI na Střelné
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
Máš nějaký lepší podmínky na pronájem než obyčejný smrtelník? Vyměnil jsem si několik emailů ohledně střelby (mohu dodat) a hodina stojí 2000,- Kč, což by se ve větším počtu lidí sneslo až na to, že minimální doba pronájmu je 6 hodin a to znamená 12000,- Kč a to se mi zdá už dostAres napísal:A která zpráva že je ta dobrá? Ten předpokládaně vypuštěný termín 26. mi zase jako taková moc dobrá zpráva nepřijde, na ten jsem nachystaný přijet.
Tak posledna nedela na DPS preverila vodotesnost nas aj puskohladov.
Prisli len najtvrdsi z najtvrdsich.
Par obrazkov:
http://picasaweb.google.sk/z558725/DPS2 ... directlink
Prisli len najtvrdsi z najtvrdsich.
Par obrazkov:
http://picasaweb.google.sk/z558725/DPS2 ... directlink
Pani,
uvazuje sa o zmene terminu pre Medzinárodné majstrovstvá SR v športovej streľbe ktore su planovane na 2.10.2010. Presunut by sa to mohlo na 3.10.2010!
Sledujte www.apss.sk
uvazuje sa o zmene terminu pre Medzinárodné majstrovstvá SR v športovej streľbe ktore su planovane na 2.10.2010. Presunut by sa to mohlo na 3.10.2010!
Sledujte www.apss.sk