"Ostreľovanie" pošty - Podunajské Biskupice

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_galois

Príspevok od používateľa inspiring_galois »

a dúfam že nezakážu jedno a dvojhlavňové perkusné a kresadlové pušky a pištole (a derringery), lebo plánujem pred ZP, ktorý sa dá až od 21 rokov mať, si kúpiť perkusnú pištol alebo pušku, ktoré sú od 18. rokov na občiansky aris: díky za odpoveď, aj som si myslel, že to tak bude, len som to nevedel na isto :roll: :) a niekde som čítal, že vo VB nenosia ani policajti zbrane, zbrane tam majú iba vojaci a zásahovky, to je pravda? a kvôli nožu do basy? to je choré....veď nôž sa dá vyrobiť aj z plechovky, hoci by to bol plecháč, ale dobre viem, aké je to, keď sa porežete konzervou...a keď už tak, napr. samopal s hladkou hlavňou ( s využitím obrábacích strojov, ale aj náradie-pilníky, ....) by sa dal vyrobiť možno aj do 100 eur, takže nemá zmysel nič zakazovať, ako keby si neuvedomovali, že je lepšie mať evidované zbrane aj keď je ich viac, ako stále narastajúci počet neevidovaných zbraní-nelegálnych
Používateľov profilový obrázok
Mike75
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Mike75 »

Chudaci rybari...

Mozno budu musiet mat prikrmovacie praky odlozene v rybarskych obchodoch a vydavane na podpis... :wink:
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Ked niekoho dobodaju, tak je o tom iba odstavec na konci clanku/stranky, alebo zbiju dôchodcu, no a nic sa neriesi, vsetko je v poriadku, ani noviny, ani politici, ale ked niekto vystreli z praky do okna na poste, alebo s CO2 do budovy odkial vypratavali romov, alebo nejaky kreten si vystreli na ulici z plynovky, tak je to na palcove titulky a vsetky media aj s Lipsicom su hore nohami a bude sa to omielat este aj dva tyzdne a pri kazdom interview sa bude tvrdit, aky je tu problem s drzitelmi ZP a coho sme svedkami v poslednej dobe :evil:.
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

jasne ze je problem s drzitelmi zp. pozri sa na lipsica, je drzitel zp a neovlada elementarne pojmy zakona o zbraniach.
inspiring_galois

Príspevok od používateľa inspiring_galois »

ak sú všetky tieto "prípady", teda okrem toho z DNV, len agenti provokatéri z SIS a je to celé dohodnuté a hrané a premyslené...tak sú len dve taktiky (vlastne 3):
1.taktika - hovorí o tom, že sa budú musieť zakázať alebo dať na ZP všetky zbrane---praky, Co2, vzduchovky, expanzné (poplašné), ......> toto je dosť nepravdepodobné
2.taktika - je pravdepodobnejšia a povedia: no tak ešte šťastie, že mali len také tie "slabé" zbrane a nie riadne ostré strelné, preto musíme všetky (alebo väčšinu) ostrých zbraní zakázať či poprípade na tom zarobiť
3.taktika - je...vlastne nie je, je to len o vplyve na mienku "nezasvätených"
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Luke, tych amaterov je tam viac, co sa podielaju na tej novele. No a DL ma zbrojak po znamosti a bez psychotestov. A ani dalsie nebude robit, tomu ver. :?
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"