Čítal som knihu Mafia v BA v PDFku a išlo o výstrižky reportáží Nového času a Plus 7dní pospájaných do knihy.
Dúfam, že táto nová kniha od toho istého autora nebude to isté o Černákovi.
Môj profesionálny postreh mi ale hovorí, že nebol odsúdený Boss bossov, ale bystrický Boss, ktorý sa tak z ješitnosti nechal označovať.
Skutoční "mocní" ľudia sa nikdy tak nezviditeľňovali ako on. Treba brať do úvahy, že v 90tych rokoch boli aj väčšie svine ako Černák- ich ale stihla spravodlivá gulka.
Moje uznanie ale patrí Okresnému súdu v Prešove- súd nižšieho stupňa sa popasoval s vecami, ktoré dovtedy bežne riešili krajské súdy.
Ako Panzer správne podotkol- prácu neodviedla len Polícia či Prokuratúra.
Súd je tá ustanovizeň, ktorá priamo ovplyvňuje slobodu človeka na základe komplexného vyhodnotenia dôkazov. A nakoľko odvolací súd potvrdil verdikt OS- značí to, že okresný súd odviedol good job.
Príslušného sudcu by som kludne preradil na vyšší súd pre kvalitu práce, ktorú odviedol.
peterson napísal:...Moje uznanie ale patrí Okresnému súdu v Prešove- súd nižšieho stupňa sa popasoval s vecami, ktoré dovtedy bežne riešili krajské súdy.
Príslušného sudcu by som kludne preradil na vyšší súd pre kvalitu práce, ktorú odviedol.
Poviem ti, že dotyčného sudcu tvoja pochvala úprimne potešila. Vážne.
Na vyšší súd, aspoň podľa jeho vyjadrenia, nechce. Nehovoriac o tom, že zatiaľ ani na vyššom súde nechcú jeho .