Zastrelili Dr.Ernesta Valka

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Akira
prispievateľ
Registered for: 17 years 5 months

Zastrelili Dr.Ernesta Valka

Príspevok od používateľa Akira »

inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

a kurna to je ina supa ............. som zvedavy aku minulost mu este "zverejnia".

teraz danielko co bude zakazovat ? ..............

inak mam dojem ze smerujeme vazne k divokemu zapadu ..... najskor strelba DNV ... potom vselikde zo vselicoho ... potom naboj premierke a teraz mrtvy pravnik ..........

Takto si Lipshit predstavuje "bezpecne" slovensko ?
Akira
prispievateľ
Registered for: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Akira »

nomed,vies,uspesny pravnik,advokat...tam musi byt motivov na vsetky strany XY...nechcem byt prorokom,ale pochybujem,ze sa toto niekedy vysetri
inspiring_boyd

ve prave ze dovodov bude xy ... a nase media si vyberu len tie ........
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luke »

tak to je vazne tuhe. s jeho dcerou som chodil do skoly.
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

ironicke mi teraz pridu titulky na sme, kde Lipšic so Spišiakom idú pozrieť, ako policajti zatočili s mafiánmi, a nad nou teraz titulka ze zastrelili Valka
inspiring_babbage

Príspevok od používateľa inspiring_babbage »

toto je sila :(

môj názor je, že sa nikdy nedozvieme pravdu. vie ju iba on a dotyčný čo si to objednal resp. vykonal, a možno zopár vyvolených.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

xx
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 09 Nov 2010, 17:12, upravené celkom 1 krát.
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa telra »

Turbiak: to ... nemozes mysliet vazne
Vydieranie? Sekretarka v jeho firme spereneverila peniaze. Vies v com bolo vydieranie? Ze ak ich nevrati, tak ju da na sud. Take to bolo vydieranie.....

Kto je cestny nema sa coho bat? Omyl. Kto je (s prepacenim) nula nema sa coho bat. Mozes byt cestny ako len chces, ako nahle sa dostanes do "vysokej politiky" (v sirsom slova zmysle), tak nevies ani ako a kedy zacnes niekomu prekazat.

Jedine snad, ze by si chcel povedat ze na slovensku sa tych 15 000 nasilnych trestnych cinnov sa ani jeden neudene na cestnom cloveku?
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Bol to clovek, ktory vedel prilis privela spiny na mocnych a ciste ruky ci svedomie znich nema nik.
Ako povedal Spisiak, ked sa zacina mafia bat, zacinaju sa cistit navzajom.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

TURBIAK napísal:Kto je čestný celý život nemá sa čoho obávať
Skvelý výrok, obzvlášť na tomto fóre plnom ľudí, ktorí držia alebo nosia zbrane na ochranu seba a svojich blížnych.

Pán minister by ti určite s chuťou zatlieskal... :roll:
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Turbiak: máš trochu povrchné informácie o Valkových kauzách.

Veci, z ktorých ho UBOK obviňoval zastavila dávno prokuratúra. To ani nešlo na súd.
Valko bol renomovaný právnik pohybujúci sa v politických a podnikatelských kruhoch.

Telra: Zase vec ohladne účtovníčky bola zase mimo Valka. Tam bol obvinený ml.Rehák a spol. Starého Reháka tam len na začiatku zadržali kvoli efektu. Dnes tú vec právoplatne ukončil OS BA 2.
Spolahlivo bolo preukázané, že účtovníčka spreneverila pekný balík penazí- a to je zase dalšia vec.
inspiring_boyd

inak dobre informacie padli v radii :
zastreleny kratkou gulovou zbranou z niekolkch metrov policia "nevie" zatial urcit o aku zbran islo ........ ( zas excelovali pani novinary alebo tlacovy hovorca)

nevie sa ci nemohlo ist o jeho vlastne pretoze v minulosti mu boli 2 odcudzene ..........

podla pana ministra valko neprejavoval v poslednom case obavu o zivot .....

ozaj a vysetrovanie vedie "pan" ktory vysetroval valka ... nievie v akej kauze tusim .... ohladom vydierania sekretarky ...presne si uz nepametam

a ked som pocul rekciu pani min. spravodlivosti ako bola sokovana az ju to prebudilo (zaujimave ze nepovedala z coho ju to prebudilo .... mozno spala v kancli) a kto vsetko muselbit sokovany tak som skoro od smiechu pustil volant ale to som uz asi off topic

inak nic v zlom ale patrat ci bol alebo nebol "cisty" je zbytocne bol to pravnik ... takze nebol ani dobry ani zly ..... ide len o to koho v tych kauzach riadne nastval .... a to bohuzial nezistime ....

apropo kto tu ma "presne" informacie o "velkych" kauzach v ktorych bol angazovany???
ked sa to tu uz riesi :shock:
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa dirty harry »

Páchateľa isto chytia, tak ako v prípade Duckého.
Inak ten Spišiak aj s Danom to je dvojica ako remeň. Zo Spišiaka priamo srší inteligencia, navyše je vyzbrojený veľmi silným verbálnym kalibrom :D
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"