El Pistolero ty zas chces aby sa tu mazali prispevky a zamykali temy, pravdaEl Pistolero napísal:Pre zaujimavost daj vediet, aky problem si mal...
Ci to nahodou nebolo odflaknutym cistenim a mazanim alebo "gumovou rukou" pri strelbe
Grand Power obvinil Kaliňáka z ohovárania
-
inspiring_kepler
-
inspiring_kepler
-
inspiring_kepler
Toto hadam nemyslis vazne.Miro389 napísal:palec hore - celý život zaistená a teraz GLOCK? to nie je cesta.luke napísal:zober si to z opacnej strany, kolko uz sa poulicny platfuss napouziva tej zbrane? beruc do uvahy uroven ich vycviku by si s bezpoistkovym glockom najskor ublizil.
Ked mi sef kupi kladivo s umelou ruckou tak ja mu poviem ze s tym neviem robit, ze viem iba s drevenou, tak ma posle rychlo do ...
GREAT FROM THAILAND !!!I’d like to inform you good news for us concerned the office of attorney ‘s bidding project BVS is the winner of this project for K100 Mk 6 qty 300 units . For this time we win in this bidding over the competitors : Glock Cz and Beretta By the price quotation and qualification .This department is famous for reliability justice acceptability . Although This perchase order is a little amount but it’s great for us to share in firearms market in Thailand.. Next month BVS will sign the contract with the Office of Attorney further. Now It's during preparation the contract between The Office of Attorney and BVS in order to sign and preparing for the End -User.......
If I've more information Ilet you know first.
Toto je správa z piatku.
......a tak ako som sa vyjadril na tlačovke - NEPOTREBOVAL som štatnu zakazku 9 rokov aby sme prežli, a NEBUDEME JU POTREBOVAT ani dalších 50 rokov. úplne mi stačí, že je o našu produkciu záujem vonku, vdaka čomu sa nemusím doprosovať domácim potentátom.
s pozdravom
Jaro Kuracina
If I've more information Ilet you know first.
Toto je správa z piatku.
......a tak ako som sa vyjadril na tlačovke - NEPOTREBOVAL som štatnu zakazku 9 rokov aby sme prežli, a NEBUDEME JU POTREBOVAT ani dalších 50 rokov. úplne mi stačí, že je o našu produkciu záujem vonku, vdaka čomu sa nemusím doprosovať domácim potentátom.
s pozdravom
Jaro Kuracina
Tato debata smeruje ku klasike co je lepsie
Ako tester roznych zbrani mozem povedat ze glock nieje az tak dokonaly.Kolega strelec ako som pisal vo vlakne glock ho uz po 44000ranach znicil
Taktiez mi aj na shadowe včera rupol cap,ma nieco okolo 9tis ran.K-100 nieje zla volba,len zial kto nemaze nejede
Som za domacu zbran,nakolko by firma GP musela pribrat ludi,zvysila by sa zamestnanost aj domaca ekonomika.
-
inspiring_kepler
-
inspiring_payne
Ak mas kvalitativne porovnatelne pistole za porovnatelnu cenu (a tu myslim ze GP dokaze konkurovat glocku dost), navyse 20% z ceny sa obratom vrati statu ako DPH tak rozvoj slovenskeho priemyslu je ceresnicka na torte......BKSL napísal:Ak je v tomto tendri prioritne zvysovat zamestnanost a pritom podporit slovensku firmu tak som za GP.
1,prosim mozete mi niekdo vysvetlit aky servis tu stale pozadujete?
Ved pri dodavke OZ sa im davaju aj opravarenske sady a skolia si im
vyzbrojari.
2,Tak a teraz skuste precitat aj tuto stranku kde sa vravy o reklamaciach.
Stavim sa ze tu najdete dost vykrucania od renomovanych firiem.
Napr Sig Mosqito co mal Kapula ,Vypadane hlavne u G.....
Teraz par dni stara udalost, vyduta hlaven u Sigu zavinena asi zaseknutou gulou.
A teraz skusme prehladat forum GP a niekde tam je ze neaky magor dal z
K100 2xnaboj bez prachu a az potom plny. Pistol sa zasekla az po tom plnom.
To znamena ze 2x prekazka v hlavni, na fotke to je vidiet a oprava a vukrucanie JK?
Povedal ze je to jeho vina, ale tusim zadara mu hlaven stocili a zbran facha dalej.
3, Ked JK ozaj da OZ Kacenu za cenu co slubil, tak z cenoveho hladiska/ uzitkova hodnota sa nan nechyta nik.
4, kazdy stat sa snazi aby zakazky zostali doma, len u nas je to vzdy problem.
5, Policia potrebuje skorej skvalitnit vycvyk a dat viac na strelby nez do zbrani.
Mali by im davat odmenu k platu za nastrielane body a preskusanie kazdy mesiac.
Bolo smutne ze moja mlada nastrielala chalanovou zbranou lepsie ako chalan co ju nosi.
A to bol chlapec z PMJ. Tam je vidiet kdo ma kolko naozaj odstrielane.
6,Propagacia CZ je pekna, ale co kus to loteria materialu a aby mali nieco nove,
tak pokaslali spustak co bol kvalitny a vyrobili Omegu.
Tak asi tolko, ak som vas nastval tak prepacte, ale uz ma nudi stale ociernovanie GP.
Ano mam K100, nie neplati ma Jaro, nie nedostanem nic za to ze som sa ho zastal.
a pekny vecer.
Ved pri dodavke OZ sa im davaju aj opravarenske sady a skolia si im
vyzbrojari.
2,Tak a teraz skuste precitat aj tuto stranku kde sa vravy o reklamaciach.
Stavim sa ze tu najdete dost vykrucania od renomovanych firiem.
Napr Sig Mosqito co mal Kapula ,Vypadane hlavne u G.....
Teraz par dni stara udalost, vyduta hlaven u Sigu zavinena asi zaseknutou gulou.
A teraz skusme prehladat forum GP a niekde tam je ze neaky magor dal z
K100 2xnaboj bez prachu a az potom plny. Pistol sa zasekla az po tom plnom.
To znamena ze 2x prekazka v hlavni, na fotke to je vidiet a oprava a vukrucanie JK?
Povedal ze je to jeho vina, ale tusim zadara mu hlaven stocili a zbran facha dalej.
3, Ked JK ozaj da OZ Kacenu za cenu co slubil, tak z cenoveho hladiska/ uzitkova hodnota sa nan nechyta nik.
4, kazdy stat sa snazi aby zakazky zostali doma, len u nas je to vzdy problem.
5, Policia potrebuje skorej skvalitnit vycvyk a dat viac na strelby nez do zbrani.
Mali by im davat odmenu k platu za nastrielane body a preskusanie kazdy mesiac.
Bolo smutne ze moja mlada nastrielala chalanovou zbranou lepsie ako chalan co ju nosi.
A to bol chlapec z PMJ. Tam je vidiet kdo ma kolko naozaj odstrielane.
6,Propagacia CZ je pekna, ale co kus to loteria materialu a aby mali nieco nove,
tak pokaslali spustak co bol kvalitny a vyrobili Omegu.
Tak asi tolko, ak som vas nastval tak prepacte, ale uz ma nudi stale ociernovanie GP.
Ano mam K100, nie neplati ma Jaro, nie nedostanem nic za to ze som sa ho zastal.
-
inspiring_payne
-
inspiring_kepler
S tou DPH nie som isty, ale myslim si ze od kazdeho vyrobcu to pojde bez danetelra napísal:... navyse 20% z ceny sa obratom vrati statu ako DPH tak rozvoj slovenskeho priemyslu je ceresnicka na torte......
Ved dan sa plati z pridanej hodnoty tomu statu kde tu hodnotu nadobudnes. T.j. Slovesko ako stat si nebude same sebe vyplacat DPH nech pistole nadobudne od hocikoho
-
inspiring_kepler