Doporucujem pozriet vlakno o mazani, konzervovani a cisteni, pretoze to su rozdielne procedury a rozdielne pripravky, pokial nepouzivas na to urceny strelecky special
K100 pre zaciatocnika .
-
friendly_aryabhata
-
eager_villani
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 6 months
- Kontaktovať používateľa:
-
eager_villani
ved hej ale nemas auto a prachy tak nozes ist tak akurat do p...,obcas si zastrielam s gulovnici ked ma pozve dakto na polovacku, mam cz 550 9,3-62 pred vcerom som bol u kamarata na diviaky ,nebolo nic tak aspon liska na 120m vecer po polhodinovom stupaku na vrch kopca rovno medzi oci ,ostalo jej len celo.s pistoli mam najvic odstrielane z malorky a 7,65b daakych 5000 ,stychto vacsich len zo 200.strelnica nablisku nieje ,co bola tak ju dosrali teraz sa stavia druha takze sa striela len na chatach a polovacke.ked si poplatim co mam otane mi daakych 60e ,pre 4 toje dost malo, tak ak mam daake love s daakeho kseftu tak nakupim viac nabojou.ak kupim tu k100usetrim na nabojoch,lebo za 100 do 357m mam 300 lugerov
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
Musim este vyskusat K100 na strelnici ale ak to naozaj nebude antipatia na prvy pohlad som rozhodnuty ist do toho.
Chcem sa vsak opytat ako je to s kupou K100 v BB?
Rozmyslam nad tym z 3 dovodov:
1)Chcel by som Mk7 Silver a co pozeram tak v predajniach to moc nemaju AFAIK
2)Priamo od vyrobcu/u vyrobcu ma svoje caro (a v BB som este nebol, tak si spravym vylet
3)a samozrejme ako inak cena, ak tomu spravne rozumiem tak sa da v BB za lepsiu ako maloobchodnu u predajcov v BA?
Ziadost: Maju v Colt Clube pod hradom K100? (idealne teda Mk7) alebo nasiel by sa niekto kto by pozical na strelnici (municiu a miesto by som si samozrejme zaplatil)
Chcem sa vsak opytat ako je to s kupou K100 v BB?
Rozmyslam nad tym z 3 dovodov:
1)Chcel by som Mk7 Silver a co pozeram tak v predajniach to moc nemaju AFAIK
2)Priamo od vyrobcu/u vyrobcu ma svoje caro (a v BB som este nebol, tak si spravym vylet
3)a samozrejme ako inak cena, ak tomu spravne rozumiem tak sa da v BB za lepsiu ako maloobchodnu u predajcov v BA?
Ziadost: Maju v Colt Clube pod hradom K100? (idealne teda Mk7) alebo nasiel by sa niekto kto by pozical na strelnici (municiu a miesto by som si samozrejme zaplatil)
Naposledy upravil/-a telra v 15 Nov 2010, 14:26, upravené celkom 1 krát.