Hromadny utok romov v Sali

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Viac krvi, vacsia agresia a zobudi sa aj politicka Bratislava.
Politik hovori to, co vacsina ludi chce pocut.
Este to ale vacsina pocut nechce, lebo maju nasadene ruzove okuliare pseudohumanizmu.

Demokracia si znovu vybera svoju dan, nie konat to, co je skutocne spravne ale konat to o com si mysli vacsina ze je to spravne :evil:

Toto je hlavna nedokonalost demokracie.

Takze ako sa vladne v demokracii ?
No predsa naklananim verejnej mienky na svoju stranu formou osvedcenych marketingovych tahov.

Na zaklade dopytu od obcanov vznikne ponuka od politikov.
Nikoho ale nezaujima ci produkt je zly alebo dobry a to je hlavny problem :evil:
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

toto si zasluzi cenu "bezobsazny blabol roka". ty mas nejaky generator prispevkov, ktory miesto teba tvori tieto kraviny s parametrom, aby sa v kazdom prispevku vyskytoval pojem "pseudohumanizmus" a "demokracia"?
inspiring_kepler

luke neskor pochopis moje prispevky.

Nema zmysel ludom iba hovorit, ze toto je zle a toto je dobre.
Treba im ukazat co najzrozumitelnejsim sposobom ako system funguje, preco tak funguje, kde sa da vylepsit a kde sa narusa a treba razne zasiahnut.
Akykolvek sposob zahmlievania skutocnosti narobil uz mnoho skody a je to jeden z najvacsich problemov pri realizacii spravnych rozhodnuti. Ked mas zle alebo ziadne informacie, tak sa vacsinou aj zle rozhodnes.

Cielom civilizacie je co najviac potlacit agresivne sklony homo sapiens.
Nie ale vsetky agresivne sklony su zle alebo nevhodne pre civilizaciu.
A tu nastava kamen urazu ze sa vytracaju niektore prirodzene reakcie a nahradzaju ich reakcie vstepene systemom. Vo vacsine pripadov su taketo reakcie vhodne ale kedze system nie je dokonaly tak niektore reakcie su uz neprimerane "civilizovane" a sposobuju neadekvatnu reakciu niektorych skupin v tej istej civilizacii na ine skupiny.

Teraz sa deje zmierneny opak toho co sa dialo pred 2. svetovou vojnou.
Toto samozrejme pride do neunosnej hranice a zas bude z toho vojna.
Ale tato bude obcianska :(

Ked vojnu nechceme, musime zabrat co najskor.
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Hmm, tuším prvý príspevok bez slova "pseudohumanizmus".... :D
inspiring_kepler

Daval som si pozor :)
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

To Igoca:

Informovať vo verejnoprávnych médiach?? :D Tam je tvrdý diktát a cenzura, my potrebujeme bezcenzurné informácie.

Ja by som vsadil skôr na súkromné, ale bohužiaľ z tých čo teraz na Slovensku fungujú sa zodpovedne do tohoto problému nepustí ani jedno!!

Domnievam sa že u občanov Slovenska chýba slobodné myslenie a najmä spravovanie vecí verejných, znamená to že ked sa nič podobné nestane mne alebo mojej rodine, každý len mávne rukou.
Chýba napríklad nejaké občanské sdruženie ktoré by sa touto problematikou skutočne hĺbkovo začalo zaoberať, ale rýchlo by dostalo známku fašistické alebo rasistické, bol by to tvrdý boj, vláčenie po médiach, asi aj zatýkanie popredných aktivistov, reagovanie štátnych orgánov na protestné nôty zo strany EÚ.
Náš štát by sa skôr uchýlil k tomu aby " potrestal " ľudí bojujúcich za
svoje občianske práva ako by mal veci komplexne riešiť a vzdorovať tak debilnej a krátkozrajkej naivite či slepote inštitúcií EÚ. Pozrime sa len ako ďaleko sa dostalo ignorovanie muslimskej časti obyvateľstva v Nemecku , Francúzsku a inde. Nás možno nečaká invázia islamistických zmrdov, ale eskalovanie napätia medzi cigáňmi a bielimi ak od štátu nedostanú to čo si nárokujú: peniaze, peniaze, sociálne výhody, podpory, prídavky, nové byty a rodinné domy apod. Cigáni sú už teraz prísne chránený druh.
Chýba jednota národa akou disponuje napríklad Švajčiarsko. Tam sa muslimom postavili všeci.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

dirty harry: zo srdca mi pises 8) sak budu plakat vsetci... aj ty co nenavidia vsetky zbrane ,, lebo zbrane zabijaju ,,
ricinr
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

úplne normálny stav v spoločnosti. Raz zbijú biely čiernych raz čierny bielych. Akurát by mali byť obidve skupiny trestané za rasový TČ.

Niečo je na prípevku BKSL aj dirty pravdy ale bez možnosti zmeny.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

dirty harry napísal:Chýba napríklad nejaké občanské sdruženie ktoré by sa touto problematikou skutočne hĺbkovo začalo zaoberať
Ale ved nikto nikomu nebrani prejst od internetovych diskusii ku konkretnym cinom.
Obcianske zdruzenie, nezavisly infoportal, ...
Ako pises - nebolo by to asi lahke, ale co uz je v zivote lahke?

Tato poznamka nebola myslena len konkretne na teba, brblanie do piva je snad narodnym sportom :?

luke:
To rozhodne musi byt generator prispevkov :roll: :wink:
Btw. minimalne od BKSL by som cakal spustenie aspon jedneho nezavisleho system-friendly-but-critized infoportalu s odpovedami na vsetko...
inspiring_poincare

Príspevok od používateľa inspiring_poincare »

Hej, prejdi k činom a skončíš v base za podporu extrémistov.
Tento zasratý štát nedopustí aby niekto naozaj riešil cigánov. Z nich totiž žije priveľa parazitov, mimovládky, úradníci... a keby sa to vyriešilo prišli by o luxusný príjem
inspiring_kepler

yarco napísal: Btw. minimalne od BKSL by som cakal spustenie aspon jedneho nezavisleho system-friendly-but-critized infoportalu s odpovedami na vsetko...
To nie je zla myslienka.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"