V centre Humenného strieľal expolicajt

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

V centre Humenného strieľal expolicajt

Príspevok od používateľa telra »

aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

no konecne, uz som sa bal, ze v case prejednavania zakona o zbraniach v NR sa nic nebude diat.
sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

tak už viem prečo tá lehota 5 rokov na psychotresty :evil:
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Ako autor prízvukoval, že expolicajt je z DNV. Dobre, že rovno nepovedal, že tam je každý psychopat. :roll:
ALKAJ
prispievateľ

Príspevok od používateľa ALKAJ »

Býva v bratislavskej Devínskej Novej Vsi na ulici Pavla Horova. Na tej istej ulici koncom augusta vyčíňal šialený strelec a v polovici novembra neďaleko tejto ulice našli zhorené auto, v ktorom bol zhorený muž.
Je to jasné: Na vine je geopatogénna zóna. :lol:
telra
častý prispievateľ

Mali by zakazat celu devinsku novu ves....
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

...stačilo by zakázať ulicu Pavla Horova - okrem iného tam aj HORIA autá... :evil:

P.S.: Nemám vysokú mienku o Korzári, ale posledný odsek ho dehonestuje na úroveň bulvárneho bahna... nuž ale čo by sme nespravili pre spokojnosť šéfa?
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

A preco by nemohol strielat ked islo o NO ?

Ved sa nikomu nic nestalo. To sa mam akoze radsej nechat najprv zmlatit len aby som nevystrelil preventivne do vzduchu na zastavenie hroziaceho utoku ale rovno uz strielal potom do pachosa, alebo este lepsie nechal sa len zmlatit a zbran vobec nepouzil.

Nerozumna spolocnost, kedy sa uz budu konecne chranit aj prava obeti v tomto state. Po... pseudohumanisti.
Naposledy upravil/-a inspiring_kepler v 05 Dec 2010, 15:25, upravené celkom 1 krát.
telra
častý prispievateľ

BKSL:
Aj mas nejake info o tom ze to bola NO? Pretoze ja som nic take nenasiel.
Alebo ako Lipsic vidis len to co chces vidiet a vsetko ostatne ignorujes?
(ano, to mala byt urazka)
inspiring_hellman

Príspevok od používateľa inspiring_hellman »

telra:
Aj mas nejake info o tom ze to NEbola NO?

"Muž odmietol dychovú skúšku aj odber krvi na zistenie alkoholu. V prípade do..." (http://krimi.cas.sk/clanok/186475/v-hum ... j-vsi.html) :arrow: Tiež možný dovod zadrzania a obvinenia.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

telra neviem ci to bola alebo nebola NO, ide mi o to ako bol clanok napisany.
Bol napisany v tom style, ze ked niekto pouzije zbran tak je automaticky prepnuty, ako keby sa zbrane nedali pouzit aj v dobrom zmysle.
Pouzil zbran a nie je policajt, automaticky sa to rovna ozbrojeny dement.
Takyto nazor som pocul uz nespocetne vela krat.

Ked niekto normalny nevedome robi zle, tak sa mu to rozumne vysvetli a uz nerobi zle, ked ale niekto vedome robi zle, je to len o fyzickej sile a na to su tu zbrane. Zbrane same o sebe nikdy nic nevyriesili a ani nevyriesia ale pomozu problem odstranit.
inspiring_hellman

Príspevok od používateľa inspiring_hellman »

To uz je skor tema MÉDIA a spol... Kde pôvodný význam informovať, sa postupne mení na súťaž, kto skôr a viac článkov napíše. Koho by predsa zaujímala pravda, objektivnosť, profesionálny prístup a v neposlednom rade gramatika?? :roll:

Zabíjať je ZLÉ...takže väčšina ovečiek sa radšej obetuje pre päť eur ako riskovať, že niekomu ublíži. Takže nečakaj pochvalu, ak by si aj zachránil niekoho, veď úbohy páchateľ nemohol za svoju povahu.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"