Róma z bilbordu obvinili z lúpeže, sedí v policajnej cele!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

No pekne..... Ako ho vtedy všetci ochraňovali, že bol zneužitý, a že on je dobrý.

Ináč ten taxikár teda mal dosť veľa peňazí pri sebe. :shock:
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

heh sak bol zneuzit a aj teraz ... sak on si od taxikara len pozical a slota mu to mal vratit .. neviem perco sa navazate do toho nevinneho ...... este mu to "nedokazali".. :shock:

....paranoik by napisal :
a co ket to je secko na objednavku od SNS ???? :roll:
Používateľov profilový obrázok
ricinr
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

Niet čudo že spáchal TČ, veď tiež bol na ňom spáchaný (zneužitie) a potom sa už od takého človeka dá očakávať čokoľvek :).
A k tej hotovosti, treba mu prisoliť nech má väčšiu sadzbu :D

Ale inak milí chalan :D :D
dirty harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Ľahko sa môže výpoveď pozmeniť, čo ak postihnutý chytil do rúk obe páchateľove päste a začal sa nimi udierať do tváre, a potom schytil aj jeho nohy a kopal sa nimi do stehien aj kadejaké highkicky vykúzlil a peňaženku s hotovosťou mu násilím do rúk natlačil? Taxikár bude mať na krku rasový útok a je v totálnej prdeli, pretože v našom štáte mu už nikto nepomôže, preto si počkajme!! :D
inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

berserker napísal:...Ako ho vtedy všetci ochraňovali, že bol zneužitý, a že on je dobrý...
Chuuudatko asi mal tazke detsvo. Aspon vidno, aku dobru robotu rodicia odviedli pri vychove / ak teda bola vobec daaka /. :shock:

Inac poviem Vam co ma zaraza:
Ked im clovek povie cigan, tak hned je rasista, oni su romovia.
A myslite si pocuvaju romsku, alebo cigansku hudbu :?: :?: :?:
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

tak toto dobre padlo do rany sns-ke :)
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Veď to predsa nebol Róm! SNS nám tvrdila, že ten opálený sympaťák nemá rómske, ale slovenské občianstvo.
:lol: :lol:
Sorry, nemohol som si pomôcť.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Slotu ide po tomto urcite rozhodit od smiechu.

Ja na jeho mieste by som ziadal odskodne za na ctiutrhanie :lol: .
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

situácia u nás je bohužial taká,že cigáni sa už vôbec nikoho neboja,a začínajú si robiť čo chcú.slušný človek sa pomali bude báť vyjsť na ulicu aby ho za bieleho dňa neokradli,a to môže hovoriť ešte o šťastí.každý z kompetentních nad tým zatvára oči.su chránený ako medveď hnedý.občana sa nikto nezastane,a keď cigáňom niekto nakladie po hrbe hneď su toho plné noviny.neviem kam toto bude smerovať.potom sa všetci divia že niekomu rupnú nervy,a rieši to neprimeraným spôsobom.je mi z tohoto na grcanie.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

vbobo napísal:kam toto bude smerovať.potom sa všetci divia že niekomu rupnú nervy,a rieši to neprimeraným spôsobom.je mi z tohoto na grcanie.
mam taky pocit ze pokial tu nevzniknu riadne obcianske nepokoje tak sa tym nebude zapodievat nkto .......... ved naco su to "len" male rasisticke nezhody ... nikto z vrchnosti nehlada pricinu ..... :evil:
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

vrchnosť na to kašle,lebo sa ich to bezprostredne nedotýka.obklopia sa nabuchanou ochrankou,ktorá ich nasleduje aj do skušobnej kabinky v priore a občan ty sa snaž prežiť ako vieš,a nedaj bože aby si použil na svoju obranu zbraň,to budeš hneď šialenec a čo ja viem čo.nie som človek,ktorý by prjal niečo zlé inému,ale keby že raz cigán rozbije tváričku nejakej dcérke nejakého štátneho pohlavára,alebo by ju znásilnil a okradol,tak potom by si už asi konečne všimli že toto čo sa tu začína diať môže preriasť do ozaj nezvládnutelných rozmerov.
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

vbobo: no fuj..aky si rasisticky :P :P :P
inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

vbobo napísal:...keby že raz cigán rozbije tváričku nejakej dcérke nejakého štátneho pohlavára,alebo by ju znásilnil a okradol,tak potom by si už asi konečne všimli že toto čo sa tu začína diať môže preriasť do ozaj nezvládnutelných rozmerov.
Ale nieco, na tom asi bude.
Ci :?:
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Velmo ste zlý na tých našich chudáčikov rómačikov utlačovaných. To ja by som ich hladil až do úplného vyhladenia..... :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"