Róma z bilbordu obvinili z lúpeže, sedí v policajnej cele!
-
inspiring_tharp
-
inspiring_boyd
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 11 months
Ľahko sa môže výpoveď pozmeniť, čo ak postihnutý chytil do rúk obe páchateľove päste a začal sa nimi udierať do tváre, a potom schytil aj jeho nohy a kopal sa nimi do stehien aj kadejaké highkicky vykúzlil a peňaženku s hotovosťou mu násilím do rúk natlačil? Taxikár bude mať na krku rasový útok a je v totálnej prdeli, pretože v našom štáte mu už nikto nepomôže, preto si počkajme!! 
-
inspiring_satoshi
Chuuudatko asi mal tazke detsvo. Aspon vidno, aku dobru robotu rodicia odviedli pri vychove / ak teda bola vobec daaka /.berserker napísal:...Ako ho vtedy všetci ochraňovali, že bol zneužitý, a že on je dobrý...
Inac poviem Vam co ma zaraza:
Ked im clovek povie cigan, tak hned je rasista, oni su romovia.
A myslite si pocuvaju romsku, alebo cigansku hudbu
-
inspiring_kepler
-
inspiring_bohr
situácia u nás je bohužial taká,že cigáni sa už vôbec nikoho neboja,a začínajú si robiť čo chcú.slušný človek sa pomali bude báť vyjsť na ulicu aby ho za bieleho dňa neokradli,a to môže hovoriť ešte o šťastí.každý z kompetentních nad tým zatvára oči.su chránený ako medveď hnedý.občana sa nikto nezastane,a keď cigáňom niekto nakladie po hrbe hneď su toho plné noviny.neviem kam toto bude smerovať.potom sa všetci divia že niekomu rupnú nervy,a rieši to neprimeraným spôsobom.je mi z tohoto na grcanie.
-
inspiring_boyd
mam taky pocit ze pokial tu nevzniknu riadne obcianske nepokoje tak sa tym nebude zapodievat nkto .......... ved naco su to "len" male rasisticke nezhody ... nikto z vrchnosti nehlada pricinu .....vbobo napísal:kam toto bude smerovať.potom sa všetci divia že niekomu rupnú nervy,a rieši to neprimeraným spôsobom.je mi z tohoto na grcanie.
-
inspiring_bohr
vrchnosť na to kašle,lebo sa ich to bezprostredne nedotýka.obklopia sa nabuchanou ochrankou,ktorá ich nasleduje aj do skušobnej kabinky v priore a občan ty sa snaž prežiť ako vieš,a nedaj bože aby si použil na svoju obranu zbraň,to budeš hneď šialenec a čo ja viem čo.nie som človek,ktorý by prjal niečo zlé inému,ale keby že raz cigán rozbije tváričku nejakej dcérke nejakého štátneho pohlavára,alebo by ju znásilnil a okradol,tak potom by si už asi konečne všimli že toto čo sa tu začína diať môže preriasť do ozaj nezvládnutelných rozmerov.
-
inspiring_satoshi