Naše nože
to Speedy: Prečo " cierneny je pre Rambov a jemu podobnych bouchacov....navyse chystam sa ho aj pouzivat...". To znamená, že pretože mám RAT 1 v čiernej verzii automaticky som sa zaradil do tebou zvolenej kategórie a nôž len nosím vo vrecku, každému ukazujem a nepoužívam ho?
Hneď mám zo seba lepší pocit, keď viem, že som Rambo
No Pekne. Čo sa o sebe človek nedozvie od jedného nositeľa Nobelovej ceny
Ale aj keď je ošúchaný aj tak si ním rád odrežem chleba a klobásy.
No Pekne. Čo sa o sebe človek nedozvie od jedného nositeľa Nobelovej ceny
Ale aj keď je ošúchaný aj tak si ním rád odrežem chleba a klobásy.
-
inspiring_roentgen
problem je, ze napriklad ten CS SRK je v "klasike" ciernyNomed napísal:klasika je klasika
"necerneny" sa zacal vyrabat az v 2010
vies co je to forum troll ?
-
inspiring_boyd
ad 1 ak niekto nevie citat ma sa to naucit na forepimpa napísal: vies co je to forum troll ?
1 bolo upozornenie co sa mu moze stat ...... teda ako noz dopadol na teste ...
2 bolo len bohapuste skonstatovanie (vysvetlenie aby si 2 krat pochopil)
a forum je na to aby sa tu "diskutovalo" nie urazalo a presadzoval sa 1 nazor ........................ teda to bude asi len moj nazor
inak zaujimave ze speedy to pochopil a ty ne
a co sa tyka trolov neeeeeeeeeeeeeeeee dakujem ja sa bojim inych bubakov
Duso:ale ano mas pravdu je to proste ucelovy nastroj ktory v sebe sklbuje viac veci do jednej....hovorim hnusny lebo tak moze posobit...mne sa celkom paci
no a na margo nositela Nobelovej ceny...ak to patrilo mne nemienim sa k tomu vyjadrovat ak niekomu inemu nech si to riesi dotycny ...mne je to aj tak celkovo dost jedno
no a na margo nositela Nobelovej ceny...ak to patrilo mne nemienim sa k tomu vyjadrovat ak niekomu inemu nech si to riesi dotycny ...mne je to aj tak celkovo dost jedno
zdravim pani, v nozoch ani v chladnych zbraniach vobec nie som zorientovany. hladam vhodny bowie noz ako doplnok k mojim westernovym rugerom. realne vyuzitie by bolo minimalne - tak nakrajat si cabajku po pretekoch a pod
poradte prosim nejake tipy. co som zatial zbezne pozrel ponuku tak pacili sa mi bowie noze od cold steel ale cenovo zacinaju na 450 euro a to nie som moc ochotny vysolit za sviatocny zabykuch.
boris skus Case knives, rucne robene. Len pre ilustraciu http://www.knifesupply.com/eshop/10brow ... nives.html
Ja až budem mať volných 300 eur, tak si dám urobiť knifa z damašku od tohoto nožiara... http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid= ... sts&t=3116