Odmeny policajtom za výkon služby

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
ricinr
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Odmeny policajtom za výkon služby

Príspevok od používateľa ricinr »

http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace ... cajti-zach

Dnes som sa pobavil. V správach na nete bolo toto ale v televízore bola informácia ako policajný viceprezident Ábel dostal odmenu 3000€ aj napriek tomu, že úmrtnosť na cestách stúpla počas jeho pôsobnosti a zodpovednosti za danú oblasť.
Tak mi z toho vyšlo len jediné.

Keby tí policajti nechali toho chlapíka v aute uhorieť tak by možno dostali po 1500€ že dodržali trendy

:D
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Je to smutne, ale na druhej strane tomu zo stolicky nezabranis!

Stale sa hovori o policajtoch, ale nechcem vediet ake palky si rozdelili papalasi v OSSR :roll:
Naposledy upravil/-a Rasto v 23 Dec 2010, 10:11, upravené celkom 1 krát.
polucias
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

dobý postreh

:!:
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

už si to všimli aj novinári, že od nástupu nového vedenia PPZ stúpol jeden z hlavných ukazovateľov, ktorý sleduje EU- úmrtnosť na cestách.

Už v týždni, kedy Spišiak zahnal dopravákov do kúta a zrušil úlohy, ktoré dovtedy plnili- mali hned len v BA 7 mrtvych na jednom úseku...

Žial pod pláštikom "zmien k lepšiemu" je len likvidácia nepohodlných funkcionárov, osobné spory a pomsta + nové a nové hroby na cintorínoch, lebo sa na cesty vrátila agresivita.

Ukazuje sa, že na Slovensku potrebujeme neustále dozor v podobe hrozby represie, vodiči sa nevedia poučiť na tragediach druhých.
---------------------
Odmenami len zbytočne podráždili obyčajných ludí
polucias
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

amen
kamov
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

Rasto: tak veru, sa tu kyda na policajtov ze ake odmeny, vojakom da kazdy pokoj, verejnost asi nevie ake maju platy a tie odmeny a dovolim si tvrdit ze za ovela menej vykonanej race, nech mi nikto nevravi ze sa tam orobia, myslim vyssich dostojnikov ( a ze ich je) nie muzstvo.
2weird2die
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa 2weird2die »

Mňa na tom serie, ako to Mr. Demagóg Kaliňák hneď spojil zvýšenú úmrtnosť na cestách so zverejnením lokalít, kde policajti hliadkujú... to len prvé tri dni bol ohľadom toho boom a teraz o to už poriadne nik nezakopne. Klasické vymývanie mozgov...
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Chlap co v PMJ nasadzuje vela krat zivot,ma mensie odmeny ako civil v armade :roll: aj ked zase civil ma mensi plat ako on mesacne :lol: V armade sa toho deje ovela viac len to nieje tak medializovane :roll:
medonos
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa medonos »

Zverejňovanie malo taký efekt že tam kde sa vedelo o policajtoch sa jazdilo pomaly a inde ako na pretekoch a výsledky sa dostavili .
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"