HS-9 SC
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Tak už je doma.Je taka hnusna až je pekna
,ale pravda sa ukaže na strelnici...a teraz to tažšie-puzdro 
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
-
inspiring_panini
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
-
inspiring_panini
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
Takže HS9 krpec ma za sebou prvu 500-ku prebijancov bez jedinej zavady!Polovica letela na krytej strelnici a druha na vonkajšej.Paradoxne strielam presnejšie s kratkym zasobnikom
a to nemam male ruky...a dojmi?Včera sme s kolegami točili 3 zbrane: HS-ko,K100P1 a HK USP compakt.Z hlavni vyletelo spolu 600 ks prebijancov s roznymi navažkami od čajičkovych až po faktorovane na 125.Zaznamenaly sme jednu zachytenu nabojnicu vo vyhadzovaciom okienku na K100 tot vsjo 
Najlepšie som nastrielal s HS-kom možno preto,že som s nim trocha nasušil,najhoršie s HK-čkom,ale s tym dokopy nič netrafili ani dvaja kolegovia
Im sa najlepšie strielalo s K100.Rozdiel v spetnom raze som prakticky nepocitoval,možno vdaka dvojitej vratnej pružine.Puzdro Fobus je po drobnej uprave super na nosenie aspom teraz v zime...Ked to zhrniem čiste subjektivne je HS krpec velmi dobra kupa v pomere kvalita materialu a cena,zaver je ozaj kus masivneho materialu, ktory by mal vela zniest.HS9 SC sa neradi sice ku klasickym sub compaktom,ale určite ich všetky prežije
klop,klop na drevo...
ps:paskovanie zasobnikov ide pekne na ho...teda zatial
Najlepšie som nastrielal s HS-kom možno preto,že som s nim trocha nasušil,najhoršie s HK-čkom,ale s tym dokopy nič netrafili ani dvaja kolegovia
ps:paskovanie zasobnikov ide pekne na ho...teda zatial
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
-
inspiring_tharp
Presne toto mám aj ja na M&P. Po prvých pár sto výstreloch so horná časť zošúchala. Teraz mám nastrielané cca 2000 a vyzerá rovnako ako po tých prvých pár sto výstreloch.dirty.harry napísal:vsimol som si jednu trochu podla mna divnu vec, neviem ako to nazvat - zadna cast hlavne, nabojova komora z vonkajsej strany (jednoducho ta rovna cast hlavne, ktora je na vrchu a pri pohybe zaveru sa skryva pod zaver) je po 300 ranach osuchana, nie nejak tragicky, ale ked som videl glocka po 6000 ranach, tak na rovnakom mieste som nejake znamky opotrebovania nevidel..
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
S tym dlhym zasobnikom neviem poriadne ako to chytit
Moja K100 sa paskuje dobre,ale tie zasobniky už maju niečo vystrielane....tie HS-kove mi robia pekne ryhy na nabojoch,tie na sušenie su cele doškriabane(nie že by som tolko sušil),len ten plech čo drži naboje je dost ostry a struna zatial dost tuhá.