Opilci napadli vodiča sanitky, zlomili mu nos.

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
DOBERMAN
prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Opilci napadli vodiča sanitky, zlomili mu nos.

Príspevok od používateľa DOBERMAN »

PRAHA - Opití muži napadli v Liberci vodiča sanitky záchrannej služby, ktorej posádka prišla na pomoc opitej žene v bezvedomí.

Napadnutého previezli záchranári na traumatologickú ambulanciu. Má zlomený nos, povedala hovorkyňa krajskej záchrannej služby Lenka Markovičová. Dvoch mužov polícia zadržala.

Incident sa odohral v reštaurácii, kam záchranári prišli opitej žene pomôcť. "Ženu sa práve snažili oživovať dvaja podnapití muži tým, že jej strčili celú päsť do úst. V momente, keď chceli záchranári žene pomôcť, tak tí dvaja muži napadli vodiča sanitky a zranili mu tvár," uviedla Markovičová.

Následne na vodiča zaútočili aj ďalší muži, ktorí boli pravdepodobne tiež pod vplyvom alkoholu. "Jeden z nich zrejme kopol do dverí sanitky a prevalil ich," dodala hovorkyňa záchranárov. Dvaja z útočníkov skončili na polícii.
Používateľov profilový obrázok
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

...asi ich vyrušili pri grupáku.... :roll:
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

toto je naozaj extremne zavrhnutiahodne.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Poslať ich do basy na 10 rokov. Toto už je čo za ľudí? :evil: Trebalo by zaviesť zoznam ľudí, čo nemajú nárok na zdravotnú pomoc. Proste keď urobia niečo také, dať ich na zozam na x rokov, a keď budú potrebovať zdravotnú pomoc, tak ich nechať tak.

Treba si konečne uvedomiť, že dospelí ľudia nie sú rovnocenní. Nie na základe farby pleti apod., ale na základe práce a prínosu pre spoločnosť.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

berserker napísal:Treba si konečne uvedomiť, že dospelí ľudia nie sú rovnocenní. Nie na základe farby pleti apod., ale na základe práce a prínosu pre spoločnosť.
berseker dobre, len este treba do toho zakomponovat slova lenivost vs. realna neschopnost.
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

berserker napísal: Treba si konečne uvedomiť, že dospelí ľudia nie sú rovnocenní. Nie na základe farby pleti apod., ale na základe práce a prínosu pre spoločnosť.

ja by som povedal ze nie su si rovnocenni na zaklade toho co maju v hlave

je to smutne, ze niekto tak povediac napluje druhemu do pomocnej ruky.. za dobrotu na zobrotu.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

BKSL napísal:berseker dobre, len este treba do toho zakomponovat slova lenivost vs. realna neschopnost.
Máš pravdu, len som to nevedel poriadne rozpísať, lebo som bol nasratý.

Samozrejme keby niekedy prišlo k nejakému rozdeleniu práv, čo sa v EU nestane, tak by to trebalo poriadne a do detailov prepracovať.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

berserker: maju predsa odpustene ! neboli pri zmysloch lebo boli ozraty, musime brat na nich ohlad :twisted:
71Jany71
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa 71Jany71 »

...
Naposledy upravil/-a 71Jany71 v 17 Mar 2011, 18:53, upravené celkom 1 krát.
wizzard160
prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa wizzard160 »

podobne sa stalo aj u nas na vychode romovia aby som nebol za rasistu havarovali na aute prisli hasici a zacali ich vystrihovat z auta na co sa z nedalekej osady dovalili dalsi podnapiti romovia a zacali mastit hasicov aj policajtov ako to skoncilo nvm len som siel vtedy okolo v novinach o tom myslim ani nic nebolo.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Teraz ma PZ pri sebe v terene SAvz58 tak si mozu pri podobnej akcii urobit cvicne strelby + kombatove prebijanie s vzajomnym krytim.
Na dementov plati len hruba sila a vzdy to tak bude a nikdy inak (nanestastie overene v praxi, a to som bol kedysi tak krasne nevedomy, ach kde su tie casy :cry: )
Bojovat proti sprostosti sa da len znicenim jej zdoja.
DOBERMAN
prispievateľ

Príspevok od používateľa DOBERMAN »

berserker napísal:Poslať ich do basy na 10 rokov. Toto už je čo za ľudí? :evil: Trebalo by zaviesť zoznam ľudí, čo nemajú nárok na zdravotnú pomoc. Proste keď urobia niečo také, dať ich na zozam na x rokov, a keď budú potrebovať zdravotnú pomoc, tak ich nechať tak.

Treba si konečne uvedomiť, že dospelí ľudia nie sú rovnocenní. Nie na základe farby pleti apod., ale na základe práce a prínosu pre spoločnosť.
Súhlasím ale bohužial je to v našom štáte nereálne riešenie. Skôr si myslím že zachránari by mali dostať do vybavenia poriadny obranný OC sprej.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"