Opilci napadli vodiča sanitky, zlomili mu nos.
Opilci napadli vodiča sanitky, zlomili mu nos.
PRAHA - Opití muži napadli v Liberci vodiča sanitky záchrannej služby, ktorej posádka prišla na pomoc opitej žene v bezvedomí.
Napadnutého previezli záchranári na traumatologickú ambulanciu. Má zlomený nos, povedala hovorkyňa krajskej záchrannej služby Lenka Markovičová. Dvoch mužov polícia zadržala.
Incident sa odohral v reštaurácii, kam záchranári prišli opitej žene pomôcť. "Ženu sa práve snažili oživovať dvaja podnapití muži tým, že jej strčili celú päsť do úst. V momente, keď chceli záchranári žene pomôcť, tak tí dvaja muži napadli vodiča sanitky a zranili mu tvár," uviedla Markovičová.
Následne na vodiča zaútočili aj ďalší muži, ktorí boli pravdepodobne tiež pod vplyvom alkoholu. "Jeden z nich zrejme kopol do dverí sanitky a prevalil ich," dodala hovorkyňa záchranárov. Dvaja z útočníkov skončili na polícii.
Napadnutého previezli záchranári na traumatologickú ambulanciu. Má zlomený nos, povedala hovorkyňa krajskej záchrannej služby Lenka Markovičová. Dvoch mužov polícia zadržala.
Incident sa odohral v reštaurácii, kam záchranári prišli opitej žene pomôcť. "Ženu sa práve snažili oživovať dvaja podnapití muži tým, že jej strčili celú päsť do úst. V momente, keď chceli záchranári žene pomôcť, tak tí dvaja muži napadli vodiča sanitky a zranili mu tvár," uviedla Markovičová.
Následne na vodiča zaútočili aj ďalší muži, ktorí boli pravdepodobne tiež pod vplyvom alkoholu. "Jeden z nich zrejme kopol do dverí sanitky a prevalil ich," dodala hovorkyňa záchranárov. Dvaja z útočníkov skončili na polícii.
-
inspiring_tharp
Poslať ich do basy na 10 rokov. Toto už je čo za ľudí?
Trebalo by zaviesť zoznam ľudí, čo nemajú nárok na zdravotnú pomoc. Proste keď urobia niečo také, dať ich na zozam na x rokov, a keď budú potrebovať zdravotnú pomoc, tak ich nechať tak.
Treba si konečne uvedomiť, že dospelí ľudia nie sú rovnocenní. Nie na základe farby pleti apod., ale na základe práce a prínosu pre spoločnosť.
Treba si konečne uvedomiť, že dospelí ľudia nie sú rovnocenní. Nie na základe farby pleti apod., ale na základe práce a prínosu pre spoločnosť.
-
inspiring_kepler
berserker napísal: Treba si konečne uvedomiť, že dospelí ľudia nie sú rovnocenní. Nie na základe farby pleti apod., ale na základe práce a prínosu pre spoločnosť.
ja by som povedal ze nie su si rovnocenni na zaklade toho co maju v hlave
je to smutne, ze niekto tak povediac napluje druhemu do pomocnej ruky.. za dobrotu na zobrotu.
-
inspiring_tharp
Máš pravdu, len som to nevedel poriadne rozpísať, lebo som bol nasratý.BKSL napísal:berseker dobre, len este treba do toho zakomponovat slova lenivost vs. realna neschopnost.
Samozrejme keby niekedy prišlo k nejakému rozdeleniu práv, čo sa v EU nestane, tak by to trebalo poriadne a do detailov prepracovať.
- wizzard160
- prispievateľ
- Registered for: 15 years 11 months
podobne sa stalo aj u nas na vychode romovia aby som nebol za rasistu havarovali na aute prisli hasici a zacali ich vystrihovat z auta na co sa z nedalekej osady dovalili dalsi podnapiti romovia a zacali mastit hasicov aj policajtov ako to skoncilo nvm len som siel vtedy okolo v novinach o tom myslim ani nic nebolo.
-
inspiring_kepler
Teraz ma PZ pri sebe v terene SAvz58 tak si mozu pri podobnej akcii urobit cvicne strelby + kombatove prebijanie s vzajomnym krytim.
Na dementov plati len hruba sila a vzdy to tak bude a nikdy inak (nanestastie overene v praxi, a to som bol kedysi tak krasne nevedomy, ach kde su tie casy
)
Bojovat proti sprostosti sa da len znicenim jej zdoja.
Na dementov plati len hruba sila a vzdy to tak bude a nikdy inak (nanestastie overene v praxi, a to som bol kedysi tak krasne nevedomy, ach kde su tie casy
Bojovat proti sprostosti sa da len znicenim jej zdoja.
Súhlasím ale bohužial je to v našom štáte nereálne riešenie. Skôr si myslím že zachránari by mali dostať do vybavenia poriadny obranný OC sprej.berserker napísal:Poslať ich do basy na 10 rokov. Toto už je čo za ľudí?Trebalo by zaviesť zoznam ľudí, čo nemajú nárok na zdravotnú pomoc. Proste keď urobia niečo také, dať ich na zozam na x rokov, a keď budú potrebovať zdravotnú pomoc, tak ich nechať tak.