Navrh novely #2
Dnes rano som videl cast TVnovin na jojke, a bol tam aj "ten ktoreho meno je tu nadavkou".
Hovoril o tom, ze sa kalicia dohodla na schvaleni psychotestov v intervale 10-tich rokov.
Zrejme to bude jedina zmena co sa tyka novely zakona. Lenze sam pan "velkomozny" pripustil ze v terajsej koalicnej situacii je dost mozne ze mu to neprejde...
Hovoril o tom, ze sa kalicia dohodla na schvaleni psychotestov v intervale 10-tich rokov.
Zrejme to bude jedina zmena co sa tyka novely zakona. Lenze sam pan "velkomozny" pripustil ze v terajsej koalicnej situacii je dost mozne ze mu to neprejde...
Zmenilo sa nieco po tej poslednej koalicnej rade? Na tom intervale 10r ohladom psychotestov sa dohodli na jej predchadzajucej schôdzi, to viem. Ale poslanci vo vybore mu to neschvalili, tak sa zacal vyhrazat koalicnou zmluvou
. To bola vtedy chyba, ze ten paskvil schvalili hned na koalicnej rade a urobili akoze "kompromis" (Podla mna to ziadny ani nieje). Vtedy aj R. Sulik pisal, ze nic sa neje take horuce ako sa navari, ci nejak tak, myslel tym asi, ze budu pozmenujuce navrhy, no lenze DL je tvrdohlavy jak jelito a mozme ocakavat, ze este pritvrdi. Sak vsetci vieme uz aky to je nehorazny populista. Nesmieme dovolit aby nas pripravil o nase o slobody len preto, aby z toho vytlkol politicky kapital. Nech si on dalej robi prieskumy ci je spravny chlap
, ale nas nech necha na pokoji.
-
inspiring_kepler
-
friendly_tharp
http://spravy.pravda.sk/sulik-ak-by-nev ... domace_p12
sprava nepodstatna,zase dristy o gauneroch,zlodejoch,vagabundoch,ako to sulikovci vedia,len jedna veta ma tam sokovala : Pri zákone o zbraniach a strelive sme s KDH na jednej lodi.
we are fucked....
sprava nepodstatna,zase dristy o gauneroch,zlodejoch,vagabundoch,ako to sulikovci vedia,len jedna veta ma tam sokovala : Pri zákone o zbraniach a strelive sme s KDH na jednej lodi.
we are fucked....
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 11 months
-
friendly_tharp