Muž s atrapou samopalu prepadol Lidl v Piešťanoch
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Registered for: 18 years 4 months
- Kontaktovať používateľa:
Muž s atrapou samopalu prepadol Lidl v Piešťanoch
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/krimi- ... anoch.html
V Piešťanoch sa stala rukojemnícka dráma. V zajatí agresívneho ozbrojeného lupiča sa ocitli desiatky zákazníkov a predavačky obchodného domu . Podľa informácií televízie Markíza do predajne Lidl vtrhol so zbraňou a vrieskal na plné hrdlo, že ak sa čo len pohnú, vystrelí.
K udalosti došlo v pondelok podvečer, krátko pred siedmou. Do predajne Lidl, ktorá sídli v piešťanskom Priori vošiel tridsaťročný muž z Banskej Bystrice s kriminálnou minulosťou. Informoval o tom portál sme.sk
Lupič mal na hlave kuklu a v rukách držal samopal. To, že išlo o detskú maketu samopalu, v tom čase ešte nikto nevedel. Autentickosť zbrane podčiarkli aj biele rukavice, ktoré mal na rukách.
„Muž pristúpil k predavačke za pokladňou a pod hrozbou použitia zbrane pýtal od nej peniaze," popísala prípad Martina Kredatusová, krajská policajná hovorkyňa.
Dvaja z prítomných zákazníkov si však zachovali duchaprítomnosť, lúpežníka spacifikovali a zadržali do príchodu polície. Až neskôr sa ukázalo, že zbraň bola iba detská maketa samopalu.
V Piešťanoch sa stala rukojemnícka dráma. V zajatí agresívneho ozbrojeného lupiča sa ocitli desiatky zákazníkov a predavačky obchodného domu . Podľa informácií televízie Markíza do predajne Lidl vtrhol so zbraňou a vrieskal na plné hrdlo, že ak sa čo len pohnú, vystrelí.
K udalosti došlo v pondelok podvečer, krátko pred siedmou. Do predajne Lidl, ktorá sídli v piešťanskom Priori vošiel tridsaťročný muž z Banskej Bystrice s kriminálnou minulosťou. Informoval o tom portál sme.sk
Lupič mal na hlave kuklu a v rukách držal samopal. To, že išlo o detskú maketu samopalu, v tom čase ešte nikto nevedel. Autentickosť zbrane podčiarkli aj biele rukavice, ktoré mal na rukách.
„Muž pristúpil k predavačke za pokladňou a pod hrozbou použitia zbrane pýtal od nej peniaze," popísala prípad Martina Kredatusová, krajská policajná hovorkyňa.
Dvaja z prítomných zákazníkov si však zachovali duchaprítomnosť, lúpežníka spacifikovali a zadržali do príchodu polície. Až neskôr sa ukázalo, že zbraň bola iba detská maketa samopalu.
bol to totalny debil,
kolega mu robil nastup,
"taku som dostal na pi.. že ani neviem kedy a ako"
tým chlapom by som ruku podal --- Good job!
ešte zistím detaily, čo prečo ako, ale ak by tam bol niekto s ostrou tak má plné právo to do neho našiť, možno by takýmto hrdinom s plastakmi konečne cvaklo v hlave že niekto ich môže aj dať dole
kolega mu robil nastup,
"taku som dostal na pi.. že ani neviem kedy a ako"
tým chlapom by som ruku podal --- Good job!
ešte zistím detaily, čo prečo ako, ale ak by tam bol niekto s ostrou tak má plné právo to do neho našiť, možno by takýmto hrdinom s plastakmi konečne cvaklo v hlave že niekto ich môže aj dať dole
Moj osobny nazor je, ze pokial by pachatel fakt niekoho neohrozoval priamo s tou zbranou, aj ked si to pri nejakej airsoftke alebo inej hracke neviem predstavit, tak by som tuto situaciu absolutne neriesil... To je predsa praca pre SBS-károv nie pre mna... naco sa hrat na "hrdinu", tu na SR je este aj sanca ze z teba spravia debila. Myslim ale ze podobna modelova situacia sa rozoberala uz pri prepade banky a dospelo sa k vseobecnemu zaveru ze pokial nejde o priamo o zivot, ide o hovno.
nejde priamo o život? a kedy by si to tak bral, keby ti už mieril na hlavu a mal namáčnutú spúšť?
kde máš istotu že je to atrapa, a ak nie je, že to nenašije do niekho?
máš tam 40 svedkov, ak ho daš dole, mal by si z toho nejak rozumne pred súdom výsť
toto je presne to prečo im to väčšinou vychádza, každý radšej drží hubu,
v USA by 70r babička vytiahla revolver a sundala ho
kde máš istotu že je to atrapa, a ak nie je, že to nenašije do niekho?
máš tam 40 svedkov, ak ho daš dole, mal by si z toho nejak rozumne pred súdom výsť
toto je presne to prečo im to väčšinou vychádza, každý radšej drží hubu,
v USA by 70r babička vytiahla revolver a sundala ho
- -Tommasino-
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 3 months
Keď sa tak nad tým zamyslím, ak by som sa mal do diania nejakým spôsobom zapojiť a tasiť, najskôr by som sa uistil či niekto v mojom okolí nekoná/nezmýšľa podobne. A ak nie ešte pre istotu aby ma niekto zozadu "nemázol" by som zakričal POLÍCIA a nejaké upozornenie nech okolostojáci idú na zem ....
A práve to by ma zaujimalo, či môžem byť za tento výkrik nejako postihnutý v budúcnosti vzhľadom k faktu, že s políciou nemám nič spoločné.
Tommasino
A práve to by ma zaujimalo, či môžem byť za tento výkrik nejako postihnutý v budúcnosti vzhľadom k faktu, že s políciou nemám nič spoločné.
Tommasino