Po násilnom prepadnutí odišli s lupom 60 centov

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_elgamal

Po násilnom prepadnutí odišli s lupom 60 centov

Príspevok od používateľa inspiring_elgamal »

KOŠICE. Peňaženka s hotovosťou 0,60 eura, doklady a veci osobnej potreby 59-ročného muža z Košíc boli dôvodom pre násilné lúpežné prepadnutie.

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jany Demjanovičovej skutok majú na svedomí dosiaľ nezistení páchatelia, ktorí muža v piatok (14. 1.) okolo 16.00 h na zastávke MHD na Palackého ulici v Košiciach napadli.

"Jeden z nich ho udrel do temennej časti hlavy, v dôsledku čoho stratil vedomie a spadol na zem, pričom si rozbil dioptrické okuliare. Páchatelia následne svoju obeť okradli," povedala Demjanovičová.

http://korzar.sme.sk/c/5723087/po-nasil ... entov.html
Používateľov profilový obrázok
wizzard160
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa wizzard160 »

Tak toto je uz sila za bieleho dna na dost frekventovanom mieste ...
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Nechcem byť zlý, ale na takýchto smradov pomáha asi iba jediná terapia - liečba olovom. Zákerný útok od chrbta, úder do temena... Čo to bude nabudúce? Nôž medzi rebrami?
:twisted:
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

je to smutne. A vobec ma neprekvapi ak to budu mat na svedomi mladistve deti.

Osobne by som kvoli takymto deliktom zaviedol nutene prace typu Jachymovske bane. Aj ked je to neludsky trest, ale za takyto cin.....by som o ludskosti trocha pouvazoval.

Pachatel alebo pachatelia mozu byt radi ,ze nemam ja osobne ziadnu moc v tomto state.
Jack
moderátor

Tony, ťažko mi takto špekulovať, keď viem o páchateľoch prd aj pol, ale podobnej kriminality sa často dopúšťajú práve také typy, ktoré žiadny trest nepolepší. Naopak, vo výkone trestu dostanú od skúsenejších kolegov dobré "školy" a keď vylezú, sú z nich ešte šikovnejší, drzejší a odvážnejší pachoši. Tak to bolo za císaře pána, za prvej republiky, za komančov a tak je to aj dnes. Žiaľ, dodnes niektoré kusy jednoducho rastú pre šibenicu, aj keď tú už dávno nemáme.
:roll:
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

[smajlik beznadejneho povzdychnutia]
Jack
moderátor

Veru tak, Tony. :evil:
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

...
Naposledy upravil/-a Ja som v 16 Máj 2011, 13:29, upravené celkom 1 krát.
inspiring_gauss

Príspevok od používateľa inspiring_gauss »

Je divné, že ľudské práva obete boli krvavo potlačené a ľudské práva zločincov musia byť dodržané. V tomto boli za C.K. dôslednejší. Ak ich dnes polícia zadrží, sudca ich v ten istý deň pustí z väzby, ako sa to stalo už x-krát. Celý súdny systém je nastavený tak, že najviac potrestajú slušného pracujúceho človeka s majetkom, na ktorý si poctivo zarobil a platiaceho dane, ktorý sa neúmyselne, alebo svojou hlúposťou dostal do konfliktu s paragrafmi.
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Dnes som sa od spolužiaka dozvedel o podobnom prípade, tiež z Košíc, kedy jeho kamaráta, bývalého "kukláča" prepadli 4 indiáni. Keďže v ŠJ absolvoval kurzy bojového umenia, trom sa mu podarilo ako tak ubrániť, štvrtý ho ale ovalil skelenenou fľašou a črepiny z fľaše mu ešte zapichol do líca, po ktorých mu ostala jazva.

A nejaký trtko z milej kedveše ma tu ide poučovať, že k tej pliage treba byť tolerantný a treba sa len vzájomne pochopiť a iné podobné zvrátenosti :evil:
Jack
moderátor

Pejo, aj by som ti možno oponoval, keby sa dalo. Ale nedá sa. Žiaľ, je to tak ako píšeš.
:?
Len zase by som brzdil s tými výlevmi na adresu Indiánov. Ani nevieme, či tento konkrétny skutok spáchal Indián. A keby aj, je mi jedno, či je grázel biely, žltý, čierny, pričmudený, alebo hoci aj rúžový.
:twisted:
Miro, inak ja počínanie toho "kamaráta tvojho spolužiaka" tak trochu nechápem. Raz bol kukláč, tak by sa mal vedieť nielen mlátiť, ale hlavne by mal vedieť vyhodnotiť riziko. Sorry, ale predsa sa nevolá Štefko Seagal, aby holými rukami riešil štyroch smradov, očividne zbehlých v páchaní zbojstva. To si hošan koledoval ešte o čosi horšie ako je rozbitá hlava a šrám na líci...
wronski
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa wronski »

Jack napísal:Tony, ťažko mi takto špekulovať, keď viem o páchateľoch prd aj pol, ale podobnej kriminality sa často dopúšťajú práve také typy, ktoré žiadny trest nepolepší. Naopak, vo výkone trestu dostanú od skúsenejších kolegov dobré "školy" a keď vylezú, sú z nich ešte šikovnejší, drzejší a odvážnejší pachoši. Tak to bolo za císaře pána, za prvej republiky, za komančov a tak je to aj dnes. Žiaľ, dodnes niektoré kusy jednoducho rastú pre šibenicu, aj keď tú už dávno nemáme.
:roll:
nemame,bohuzial
Akira
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa Akira »

dnesne zakonodarstvo by sa mohlo len a len ucit http://www.dark-temple.szm.com/popravy.html
mondo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa mondo »

problém zákonodarstva je že - je kalibrované na jeden kultúrny štandard
To čo je pre teba trest, je pre "spoluobčana" vyhľadavana odmena (teplo, jedlo,....)
Jack
moderátor

Mondo, do veľkej miery s tebou súhlasím. Kvalitatívnu zmenu by mohla priniesť úprava trestného poriadku, v ktorej by boli zakotvené nové, alternatívne formy trestu. Zvlášť veľký význam by podľa ľudí z praxe, s ktorými som o tom diskutoval, mohol mať trest, ktorý by ako sankciu ukladal nedobrovoľnú (nútenú) prácu v minimálnom rozsahu niekoľkých týždňov až mesiacov.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"