Mladíci strieľali na policajné auto, čaká ich obvinenie

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Blue, ja som to písať nechcel. Samozrejme, že hrozí aj takýto variant. Lepšie ani nepomyslieť, čo by to znamenalo, keby si mal pravdu. V tomto štáte by sa ale človek nečudoval už asi fakt ničomu.
:shock:
Aj tak sa ale domnievam, že niektorým deťúrencom dnes riadne d*bká zo všetkých tých importovaných gangsta sračiek, preto je dosť ľahko predstaviteľné, že nejakým dvom degeškom vyvádzajúcim v kiléčku preplo, dali ranu-dve a mysleli, že cajti cuknú a zľaknú sa... Nechcem moralizovať, ale debilita súčasnej mládeže je snáď o dve triedy vyššia, jak za mojich pubertálnych liet. Pritom tie nie sú až takou dávnou minulosťou...
:lol:
No nič, dosť bolo meditácií o nesmrteľnosti chrústov. Kým nepoznám detaily, môžem len špekulovať.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

MRBLUE napísal: Ved aj stary Tokarev z 2.sv. vojny ma vacsiu cenu ako ta Skodovka,kde by na to vzali? :)
:roll: by si sa divil co za "hračiek" je medzi ľuďmi ... hlavne stred a východ slovenska cena auta neodôvodňuje ci mali u seba plynoku, desert eagle alebo ci vôbec strieľali ...... ja som len zvedavý ci sa dočkáme zmedializovaného ukončenia tohto prípadu alebo je týmto článkom uzavreté
2weird2die
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa 2weird2die »

@R, MrBlue, Jack: samozrejme, možnosť, že policajti si to vymysleli - lebo mladí im ušli na kile, lebo mladí im nechceli predať vyhodňarskú špenátovú polievočku a i. tam je... ale pre svoj lepší spánok uprednostňujem verziu, že gangsta riders strielali. som veľmi zvedavý, či tú zbraň nájdu..
Akira
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa Akira »

Jack to vystihol.to je presne vplyv hip hopovej pakultury,ktory sa tu zacal presadzovat pomerne nedavno.pritom chlapci si neuvedomuju,ze spravit toto niekde v LA,tak by to bol asi ich posledny blby napad v zivote.maju stastie,ze ziju na Slovensku
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

nezabudajme na ten pripad z ceska, kedy borec na pana v starej skodovke zautocil a bol mimoriadne prekvapeny, ked sa mu usla gula... kto setri na aute, na dalsich veciach nemusi :-)
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Možné je všetko. Ale zrejme sa zase nič viac už nedozvieme.
Tak ako v 98% tu komentovaných udalostí.... :?
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

to kapo: ved prave to je to "najkrajsie" ze sa nedozvieme nic viac .... viacmenej mi vsetky "spravy" tipu strielalo sa tam a tam ... rukojemnicka drama...drama na sidlisku atd. pripomínajú "spravodajske" výkriky do tmy :roll:

na 2hej strane ... aspon je com zvatlat :twisted:
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

No veď hej.
Inak, ja som si ako každý normálny človek s prvej svojej výplaty kúpil búchačku. Teda perkusný revolver.
A to som nemal ani tú embéčku. :twisted:
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Kapo, ja podobne. :lol: Ale ja až z tretej výplaty, musel som totiž čakať na vykonanie skúšky a vydanie ZP. 8)
MRBLUE
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Moja prva bola CZ 50 za 300,-Kcs vyradena po Milicionaroch okolo roku 90. Tak malo sa ani vtedy nezarabalo,aby to bola cela vyplata :) Ale poriadnu zbran som kupil asi rok na to,CZ 75 a to bol pruser. Na to vyplata nestacila,padli peniaze na chladnicku. :D ...ale to uz sme riadne OT
A jedno je pravda,tym sviniam od novin (cest vynimkam) nejde ani o pravdiu,ani o riesenie palcivych spolocenskych problemov,ale len a len o vyssi predaj ich platkov. :(
inspiring_elgamal

Príspevok od používateľa inspiring_elgamal »

Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

čeknite prispevky od "Deta"
inspiring_mclean

Príspevok od používateľa inspiring_mclean »

píše, že vraj chlapci dostali následne nakladačku v aute od policajtov, a tvári sa akoby o tom niečo vedel/a
El Pistolero
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa El Pistolero »

Tým že sa nenašla "strelná zbraň" predpokladám, že to buď strieľal výfuk alebo si to policajti vymysleli.
Minister by si nenechal ujsť ďaľší argument pre zakázanie strelných zbraní :idea:
A média by sa zase raz mali nad čím vyo...novať :roll:

Mládež je skazená až za obzor normálnosti a najvyššej možnej tolerancie.

Morálka je prežitok a hodnoty sú v .... (všetci vieme kde!)

Podľa nejakej štúdie vykonanej na školopovinnej mládeži (dávali to niekde v rádiu, nepočul som to celé) nám vyrastá generácia nemysliacich tupých indivíduí, ľahko ovplyvniteľných médiami, populistickými demagógmi a reklamou, bez vlastného názoru a schopnosti triezvo analyzovať situáciu vo svojom okolí. Ľudí žijúcich iba pre daný okamih bez plánov a ideálov.

Takže mocným tohoto sveta sa to predsa len podarilo. :roll:

Ľudstvo sa pohlo dopredu, len keď sa muselo vyhrabať z nejakých sračiek (viď vývoj techniky počas vojen) :evil: A nám je už hrozne dlho MÓÓÓC dobre :!:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"