Navrh novely #2

Používateľov profilový obrázok
El Pistolero
prispievateľ
Registered for: 16 years

Príspevok od používateľa El Pistolero »

Áno, politickí kšeftári z SAS nám pred pár mesiacmi sľubovali podporu a podobné kecy.

Humoristická partička pod názvom KDH im medzitým dala ponuku, ktorá sa neodmieta.

A ako to na slovensku chodí, keď ide o kšeft, idú ideály a morálka bokom :evil:

Pán Sulík, toto Vám pri najbližších voľbách zase spočítame MY :!:
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

No, neviem co v buducnosti SAS urobi a neurobi, takisto nemam dovod sa ich nejako zastavat.
Len si dovolim poznamenat, ze vyraz "byt s niekym na jednej lodi" ma svoj vyznam a rozhodne neznamena vyjadrenie bezvyhradnej podpory.

Ak tou lodou je vladna koalicna, tak ano, Sulik hovoril pravdu a su s KDH na jednej lodi. Otazkou je, ako sa s tymto faktom v buducnosti vyrovnaju.
Ale to momentalne nevie nikto z nas.
lenochod
prispievateľ
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa lenochod »

To uz vobec neni o nejakom zvysovani bezpecnosti, ak by mu to nepreslo, ten chlap by bol schopny postupne zvysovat hranicu testpv na 20,30...100 rokov a to len preto aby neprehral. Uz to z jeho strany neni ani kus rozumu, len ciste egohonicstvo.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

To vies Dano po tom vsetkom humbuku nechce vyzerat ako blbec tak nejaku zmenu priniest musi, teraz sa len hlada co by to mohlo byt aby to aj skutocne preslo.
Bol to moj favorit ale populizmus ho tiez poriadne poznamenal.
Tipujem ze keby sa mohol teraz rozhodnut tak ziadna novela by neexistovala. Podla mna cakal ovela mensi odpor ale hlavne ovela rychlejsi legislativny proces. To znamena od bumbum v devinskej do dvoch tyzdnov navrh, do mesiaca schvaleny zakon.
A potom velka reklama v TV: Minister Lipsis aktivne ochranuje obcanov prostrednictvom noveho zakona o zbraniach.
Lenze neudialo sa tak a vsetci uz maju teraz z toho nervy a ide uz len o to kto bude mensi debil. Jednoducho Dano sa trochu sekol a teraz nevie ako sa ma z toho vysekat aby nevyzeral ako uplny pako. A to este nechtiac pomohol nepriamo zorganizovat strelcov prostrednictvom LT :-).

Dano bud chlap, schval nejaku neskodnu vec (daj psychotesty kludne raz za 10 rokov) aj vlk bude syty aj ovca cela.
To ze po tom budes aj tak vyzerat ako lyzica na bagri ked nejaky pako co prejde psychotestami nieco "vyparati" je druha vec :wink:

Tam radsej vytri Harabinom NS SR a odhod ho do kosa dejin aby tam potom zostalo cisto. To od teba vsetci ocakavame.
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

jedine co dnes od Lipsica ocakavam je jeho demisia
Venet
prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa Venet »

Toto som objavil na Feisbuuuku:

Zuzana Aštaryová
Vaše návrhy a pripomienky/novelizácie zákonov (vox populi).

Návrhy zákonov v Národnej rade SR predkladá vláda alebo poslanci. Ja som otvorená poslankyňa a pozorne si prečítam vaše návrhy a pripomienky zákonov. Pri rozumných riešeniach budem vaše návrhy a pripomienky presadzovať v parlamente.

Vaše návrhy môžete formulovať aj laicky. V tejto prvotnej fáze od Vás iba potrebujem, aby ste návrh napísali tak, aby bol jasne, stručne napísaný a pochopiteľný. Vaše návrhy môžu byť napr. z oblastí, ktoré priamo ovplyvňujú Váš život, rodinu či prácu. Našim spoločným cieľom je, aby Slovensko bolo modernou, slušnou a prosperujúcou krajinou.

vox populi - Váš návrh na novelizáciu zákona

Váš návrh na zmenu/novelizáciu akéhokoľvek zákona (okrem ústavného) mi môžete v prípade preferovania neverejnej komunikácie napísať na môj e-mail zuzana@astaryova.sk.

Ďakujem.
Zuzana Aštaryová
poslankyňa NR SR

Mozno by bolo zaujimave jej napisat, ked to tak vehementne propaguje na FB, mozno by aj pomohla :wink:
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

BKSL napísal:To vies Dano po tom vsetkom humbuku nechce vyzerat ako blbec
nachce ......ale nieze vyzera on aj je :twisted:

a co sa tyka tej ich "lodi" ....malokedy prajem niekomu nieco zle ale potesilo by ma keby sa im potopila ta ich "lod " :twisted:
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Na Dana pozor, nezabúdajte že tí ich pacholci po celé stáročia takmer vždy dosiahli čo chceli aj ked sa museli spájať s kadekým. Účel svätí prostriedky.
Osobne si myslím, a nie je to len môj názor, že psychotesty sú v tejto problematike zbytočné, kdesi som čítal štatistiky.
Takže akákoľvek zmena zákona bude takmer zbytočná, priveľa energie, emócií a hovno hovno...ale niečo sa už riešiť musí ňe?
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

dirty harry napísal:Na Dana pozor, nezabúdajte že tí ich pacholci po celé stáročia takmer vždy dosiahli čo chceli aj ked sa museli spájať s kadekým. Účel svätí prostriedky.
a potom ze kto tu je certovo plemeno :twisted:
2weird2die
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa 2weird2die »

Akokoľvek sa strana, ktorej členom je pán Lipšic snaží vyzerať korektne, aj tak jej to nejde. Od úplného začiatku sa samy potápajú rôznymi kauzami a problémami... a pri tom musím priznať, že som im spočiatku ako súčasti koalície fandil. Teraz sa naplno prejavujú ako svedomití veriaci bratia, napríklad braním koalície ako rukojemníka... pokiaľ sa nezbavia špiny, ktorú priniesli Figeľ, Lipšic, Ďurkovský, tak verím, že ich preferencie pôjdu dole. Som veľmi zvedavý, čo nám tento rok pán minister vnútra pripraví.
miro1
prispievateľ
Registered for: 19 years 1 month

Príspevok od používateľa miro1 »

"za všetkym zlom v parlamente stoji DL" .... to su slova jedneho nemenovaneho poslanca, ktory ma tu smolu, že s DL pracuje každy den...

A nebolo to myslene len na zbrane...ten ch** pcha nos do všetkeho...

Nebojte sa, aj ludia z koalicie ho maju plne zuby...
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Oni v podstate vychádzajú Kádéháci zo svojej straníckokresťanskej doktríny, chceli by tento pokazený svet zlepšiť, poľudštiť, obrátiť na boží obraz, posvätiť a očistiť od diabla :D
Je tragédiou keď viera môže kibicovať do politiky, viera patrí len do kostola, do parlementu patria svetské racionálne spoločenské a ekonomické hodnoty.
ale som asi mimo, sorry
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Myslite ze odchod Durkovskeho zo strany bude mat vplyv na novelu ?
2weird2die
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa 2weird2die »

nie, nebude to mať vplyv... ale bude to uznanie viny člena KDH, i keď vo svojom výroku tvrdí, že nechce poškodiť stranu (to sa mu samozrejme už podarilo).
ako vyplýva z článku Ďurkovský vystúpi z KDH, bude nezávislý, slúbil, že bude hlasovať s koalíciou a že následne, po očistení, sa bude uchádzať o opätovný vstup do KDH
Naposledy upravil/-a 2weird2die v 25 Jan 2011, 12:50, upravené celkom 1 krát.
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Zrejme mu bolo niekym naznacene co by bolo dobre urobit pre dobro strany... :roll: :evil:
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"