Brutálny útok! Násilníci rozbili bratislavský podnik
V tom podniku som bol robit koncom minuleho roka. Rozpraval som sa s majitelom a vravel mi zaujimave skazky o mestape ako ich chodia pokutovat za hudbu a tak podobne. Spomenul mi jeden pripad kedy nabehli v sluzobnych autach, uniformach a s kuklami na hlave a zacali mlatit skupinku ludi stojacu a rozpravajucu sa pred barom, bezdovodne. Ziadne zatykanie ani nic podobne sa potom nedialo, len zmlatili 3 chalanov a 2 sedemnastky a odfrcali. Toto mi to opat pripomenulo. Smerovanie na mafiu je cover-up. Pokial si MP nezacala robit bokovky a pytat vypalne po svojej osi.
PS: Majitel sa asi nedostal k zelezu ulozenemu v sklade, skoda, mozno by ich ten airsoft kalach odstrasil
PS: Majitel sa asi nedostal k zelezu ulozenemu v sklade, skoda, mozno by ich ten airsoft kalach odstrasil
-
inspiring_kepler
Ja si myslim ze majitel vie o co ide, vacsinou pride najprv "versovane slovo" ak nejde o trening "nazivo".
To mlatenie ludi je na to, aby prestali do toho podniku chodit aj ostatni t.j. aby sa podnik stal stratovy alebo priama vystraha pre majitela. A tam su potom minimalne dve moznosti: Predavaju sa tam drogy alebo majitel nechce platit alebo dobrovolne zavriet podnik.
Moznosti je vela a majitel podla mna vie o co ide
.
To mlatenie ludi je na to, aby prestali do toho podniku chodit aj ostatni t.j. aby sa podnik stal stratovy alebo priama vystraha pre majitela. A tam su potom minimalne dve moznosti: Predavaju sa tam drogy alebo majitel nechce platit alebo dobrovolne zavriet podnik.
Moznosti je vela a majitel podla mna vie o co ide